ayvayı çok yiyorum zaten canım ama okula getirmedim hiç.denerim okulda da yerim artık.
insallah gecerrr...
cuma gunu gidicez doktoraaa ... bakalim gostericekmi bizim fasulye
artık göbüşlerimiz büyüyünce göbüş gezdircez yaricanla heheh
hee biz tanıştık bile heheheh :)
ayva yiyince çok bebek gamzeli olur derlerkaydirigubbakcemile3
:):) bebiş alısverısı de yaparsınız artıkın:)
okul korıdorlarında elınde ayva:):) ay ne komık olur:):) şaka bı yana da eger ıyı gelıyosa tası tabı yanında.
okul korıdorlarında elınde ayva:):) ay ne komık olur:):) şaka bı yana da eger ıyı gelıyosa tası tabı yanında.
ay rezillik zaten öğrenciler sürekli limon yediğim ve aldırdığım için soruyorlar.öğretmenim hasta mısınız,üşüttünüz mü diye bi de ayva yerim tam olur vallakaydirigubbakcemile3
geldim kızlar
canım ayvanın fazlası zarar, kabızlık yapıyo diye biliyorum, sen yinede cok yeme :))
geldim kızlar
inş canım, cinsiyetler bi belli olsun, hemen.. :)
ay rezillik zaten öğrenciler sürekli limon yediğim ve aldırdığım için soruyorlar.öğretmenim hasta mısınız,üşüttünüz mü diye bi de ayva yerim tam olur vallakaydirigubbakcemile3
valla ben elimde beslenme cantasiyla geziyorum. leblebim, ayvam, su icmek icin pipetim, papatya cayimm.... aahhh aaahh allah butun hamilelere yardim etsin...
valla ben elimde beslenme cantasiyla geziyorum. leblebim, ayvam, su icmek icin pipetim, papatya cayimm.... aahhh aaahh allah butun hamilelere yardim etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?