2010 Ekim Anneleri

ayva yiyince çok bebek gamzeli olur derlerkaydirigubbakcemile3

egher oyleyse benim bebegin heryerinde gamze olucak demektir :))) ama ben hollandadayim turk marketindeki butun ayvalari ben bitirdim.. annem simdi gitti son kalan 10 ayvayida almis... ( umarim o 10 ayva bitene kadar benimde bulantilar biteerrr...

DUDU bide meyveli sakiz cigne canim o agizdaki kotu tat icin.. ben oyle yapiyorum.. cilekli karpuzlu felan... o aci tad daha cok mide bulandiriyor...

okul korıdorlarında elınde ayva:):) ay ne komık olur:):) şaka bı yana da eger ıyı gelıyosa tası tabı yanında.

ay rezillik zaten öğrenciler sürekli limon yediğim ve aldırdığım için soruyorlar.öğretmenim hasta mısınız,üşüttünüz mü diye bi de ayva yerim tam olur vallakaydirigubbakcemile3

okul korıdorlarında elınde ayva:):) ay ne komık olur:):) şaka bı yana da eger ıyı gelıyosa tası tabı yanında.

valla ben elimde beslenme cantasiyla geziyorum. leblebim, ayvam, su icmek icin pipetim, papatya cayimm.... aahhh aaahh allah butun hamilelere yardim etsin...

hosgeldınız hosgeldınızzz:)

inş canım, cinsiyetler bi belli olsun, hemen.. :)

ne guzel normalde de arkadas oldunuz:)

ay rezillik zaten öğrenciler sürekli limon yediğim ve aldırdığım için soruyorlar.öğretmenim hasta mısınız,üşüttünüz mü diye bi de ayva yerim tam olur vallakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ben elimde beslenme cantasiyla geziyorum. leblebim, ayvam, su icmek icin pipetim, papatya cayimm.... aahhh aaahh allah butun hamilelere yardim etsin...

aminnnn:)

hele ben okulda suyu hiç içmiyorum.midem daha çok dönmesin diye.hepsini eve gidince içiyorum.ama papatya çayı ve ıhlamur bulantıyı azaltıyomuş şimdi okudum onları içicem

[QUOTE
ooo ecrinecem napıyosun?görüşemedik bi türlü kuzum [/QUOTE]

evet cnm ya nasılsın kociş nasıl benimkinde az düzelmeler var akordları yerine geldi terlikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…