2010 Ekim Anneleri

[QUOTE
ooo ecrinecem napıyosun?görüşemedik bi türlü kuzum

evet cnm ya nasılsın kociş nasıl benimkinde az düzelmeler var akordları yerine geldi terlikten sonra[/QUOTE]
iyiyim tatlım,benimki de iyi demek ki iyi gelmiş paparakaydirigubbakcemile3arada yapmalı..

kızlar ya karnımda tuhaf seyler oluyo. ıgne batıyo sankı ama kalın bı ıgne. sancı gıbı vurup gecıyo nıye oldu kı sımdı bu

iyiyim tatlım,benimki de iyi demek ki iyi gelmiş paparaarada yapmalı..

hehe bencede bizim kocişler benim kuşları az örnek alsınlar erkek kuş yuvanın başından ayrılmıo
ona habire yem tazşıo garibim kafasını sokuo içeri bakıo hehehe arada içeri girio

ooooo buyumus demek:):) benımkı ıyıdır herhalde cok oldu gormeyelı. yarın gorucem inş.

selam kizlar hayirli günler güzel haberler varmi??
ay rüyamda burda yazisiyorduk.cinsiyet kiz mi erkek mi diye cok etkilenmisin dünkaydirigubbakcemile3

valla ne güzel ya istediginiz zama ngidip görüyorsunuz.birda o sansim yokkk

selam kizlar hayirli günler güzel haberler varmi??
ay rüyamda burda yazisiyorduk.cinsiyet kiz mi erkek mi diye cok etkilenmisin dünkaydirigubbakcemile3

gozunaydın dıye yazmıstım gordunmu bılmıyorum. bebiş iyiymiş:) balı sordun mu kız:) unuttun dımı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…