nasılsınız bakalım ekım anneleri :)
limon iyi geliyomu dudu ???? asit yapmiyomu midede?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım benim..ironik işte,boşver okunusunuhoşgeldin ayronik :) canım adın böylemi okunuyo :)
[QUOTE
ooo ecrinecem napıyosun?görüşemedik bi türlü kuzum
bulantı için benim dr um tavsiye etmişti limonune bileyim canım ya ii geliyo gb hissettiğim için yiyorum ben.en azından bastırıyor
hoşgeldin iyidir canım,seni sormalı?nasılsınız bakalım ekım anneleri :)
ıyı sen nasılsın hosgeldın.
:1hug:hoşbulduk gülümpinguu ironic hoşgeldiniz minnoşlar:)
iyiyim tatlım,benimki de iyi demek ki iyi gelmiş paparaarada yapmalı..
süperim balum :) dün özlemiştim bebeğimi görmeye gittim bır hafta bıle ne kadar cok fark edıyo büyümüş sıpakıpır kıpırdı durmuyo bı rahat bakalım :) mutluyum yani senin ufaklık nasıl
cinsiyetlere bağlıyaricandan iyi dünürmü bulcem kendime
ay nebiliyim, ayronik geldi diyom direk :))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hoşbulduk canım benim..ironik işte,boşver okunusunu
bana da oluyo canım ara ara,ben dr a sordum rahim genişliyo bu aylarda ondan dedikızlar ya karnımda tuhaf seyler oluyo. ıgne batıyo sankı ama kalın bı ıgne. sancı gıbı vurup gecıyo nıye oldu kı sımdı bu
kızlar ya karnımda tuhaf seyler oluyo. ıgne batıyo sankı ama kalın bı ıgne. sancı gıbı vurup gecıyo nıye oldu kı sımdı bu
pinguu ironic hoşgeldiniz minnoşlar:)
hoşgeldin iyidir canım,seni sormalı?
valla ne güzel ya istediginiz zama ngidip görüyorsunuz.birda o sansim yokkksüperim balum :) dün özlemiştim bebeğimi görmeye gittim bır hafta bıle ne kadar cok fark edıyo büyümüş sıpakıpır kıpırdı durmuyo bı rahat bakalım :) mutluyum yani senin ufaklık nasıl
selam kizlar hayirli günler güzel haberler varmi??
ay rüyamda burda yazisiyorduk.cinsiyet kiz mi erkek mi diye cok etkilenmisin dünkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?