anaaam kıyamam ya onlarda bile içgüdüler var..bizim koca kuşlar da örnek alsın di mi amakaydirigubbakcemile3hehe bencedebizim kocişler benim kuşları az örnek alsınlar erkek kuş yuvanın başından ayrılmıo
ona habire yem tazşıo garibimkafasını sokuo içeri bakıo hehehe arada içeri girio
süperim balum :) dün özlemiştim bebeğimi görmeye gittim bır hafta bıle ne kadar cok fark edıyo büyümüş sıpakıpır kıpırdı durmuyo bı rahat bakalım :) mutluyum yani senin ufaklık nasıl
hersey yolunda di mi canım?hosbulduk opuyorumnanaktan valla dedıgım gıbı mutluyum umutluyum :) heyecanlıyım bebısımı gordum dun yıneopuyorumnanaktan
bana da oluyo canım ara ara,ben dr a sordum rahim genişliyo bu aylarda ondan dedi
üşüdün mü?ya da gaz sancısı
kızlar ya karnımda tuhaf seyler oluyo. ıgne batıyo sankı ama kalın bı ıgne. sancı gıbı vurup gecıyo nıye oldu kı sımdı bu
ooooo buyumus demek:):) benımkı ıyıdır herhalde cok oldu gormeyelı. yarın gorucem inş.
de güzelim, sen ne dersen ben anlarım sorun yokolumunekankayizsmilene dünürü kız, daha cinsiyetler belli deil kaydirigubbakcemile3
ay nebiliyim, ayronik geldi diyom direk :))
bana dr um karnını ve ayaklarını sıcak tut iyi gelir demiştiinşallah ondandır ya.
usumedım gaz sancısı da degıl tuhaf bısey. ılk defa oldu. yarına kadar bekle ısın yoksa.
evet yani bencede balum havalara aldanıp salma kendini sıkı giyin. çorap patik terlik.
canım eyvah dıkkat et bol bol meyve ye ozellıkle de kuru kayısı benım de oyle olmustu ardından kabız oldum cok kotu ya aman dıkkat et bebıse bı zararı yok ama sen cok rahatsız olursun
öyle canım hastanemız bıraz uzak ama esımı ıkna ettım :) zaten 10-12 gun sonra ıkılı test var bı 10gun kadar daha dayanıcam sonra yıne gorucem cok acayıp bısey ya ınsan hep gorsun ıstıyo ayrılamıyo :valla ne güzel ya istediginiz zama ngidip görüyorsunuz.birda o sansim yokkk
hepımızınkıne canmopuyorumnanaktanohh maşallah kuzuna
hersey yolunda di mi canım?
pinguu, hoşgeldin canım, hadi gözünaydın :)
balum, bendede cok oluyo canım, bıcak saplanıyo gibi oluyo aniden. en cokta uzun süre aynı oturup kalkarken falan oluyo..
bana dr um karnını ve ayaklarını sıcak tut iyi gelir demişti
sagol cnmcımpinguu, hoşgeldin canım, hadi gözünaydın :)
balum, bendede cok oluyo canım, bıcak saplanıyo gibi oluyo aniden. en cokta uzun süre aynı oturup kalkarken falan oluyo..
evet gıyıyom zaten yazında terlıksız gezmem ben. corap patık onlara da alıstım bu sene. usutmekten mıdır kı. bebege bısey olmasında inş.
bebek ıyıdır yanı dımı. inş ona bısey olmasın da.
maşallah canımöyle canım hastanemız bıraz uzak ama esımı ıkna ettım :) zaten 10-12 gun sonra ıkılı test var bı 10gun kadar daha dayanıcam sonra yıne gorucem cok acayıp bısey ya ınsan hep gorsun ıstıyo ayrılamıyo :
hepımızınkıne canmopuyorumnanaktan
Allaha sükür cok ıyıyız teyzesı mınık kalbımız de pıtırpıtır atıyor kafa kol bacak bellı oluyo baya :) cok buyuk bı ask bu ya daha dogmadan bu kadar sevıyoruz dogunca nasıl olcak bılmıyorumopuyorumnanaktan
görmedim cani mkiz ben sana msj atmistim face booktangozunaydın dıye yazmıstım gordunmu bılmıyorum. bebiş iyiymiş:) balı sordun mu kız:) unuttun dımı:)
kasıklarıma bıcak saplanması gıbı oluyodu da bu bı degısık ya ne bılım. bıraz daha yukarda tam karnımda yanı.
bıraz daha gıyeyım ayaklarıma barı:)
ben de yelek, kalın corap ve patiği çıkarmam kışın üzerimden...ayagının altına sıcak su torbası falan da koyabilirsin,rahatlatırkasıklarıma bıcak saplanması gıbı oluyodu da bu bı degısık ya ne bılım. bıraz daha yukarda tam karnımda yanı.
bıraz daha gıyeyım ayaklarıma barı:)
kasıklarıma bıcak saplanması gıbı oluyodu da bu bı degısık ya ne bılım. bıraz daha yukarda tam karnımda yanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?