2010 Ekim Anneleri

hehe bencede bizim kocişler benim kuşları az örnek alsınlar erkek kuş yuvanın başından ayrılmıo
ona habire yem tazşıo garibim kafasını sokuo içeri bakıo hehehe arada içeri girio
anaaam kıyamam ya onlarda bile içgüdüler var..bizim koca kuşlar da örnek alsın di mi amakaydirigubbakcemile3

kızlar ya karnımda tuhaf seyler oluyo. ıgne batıyo sankı ama kalın bı ıgne. sancı gıbı vurup gecıyo nıye oldu kı sımdı bu

ooooo buyumus demek:):) benımkı ıyıdır herhalde cok oldu gormeyelı. yarın gorucem inş.

canım eyvah dıkkat et bol bol meyve ye ozellıkle de kuru kayısı benım de oyle olmustu ardından kabız oldum cok kotu ya aman dıkkat et bebıse bı zararı yok ama sen cok rahatsız olursun

pinguu, hoşgeldin canım, hadi gözünaydın :)

balum, bendede cok oluyo canım, bıcak saplanıyo gibi oluyo aniden. en cokta uzun süre aynı oturup kalkarken falan oluyo..

evet yani bencede balum havalara aldanıp salma kendini sıkı giyin. çorap patik terlik.

evet gıyıyom zaten yazında terlıksız gezmem ben. corap patık onlara da alıstım bu sene. usutmekten mıdır kı. bebege bısey olmasında inş.

canım eyvah dıkkat et bol bol meyve ye ozellıkle de kuru kayısı benım de oyle olmustu ardından kabız oldum cok kotu ya aman dıkkat et bebıse bı zararı yok ama sen cok rahatsız olursun

bebek ıyıdır yanı dımı. inş ona bısey olmasın da.

valla ne güzel ya istediginiz zama ngidip görüyorsunuz.birda o sansim yokkk
öyle canım hastanemız bıraz uzak ama esımı ıkna ettım :) zaten 10-12 gun sonra ıkılı test var bı 10gun kadar daha dayanıcam sonra yıne gorucem cok acayıp bısey ya ınsan hep gorsun ıstıyo ayrılamıyo :
ohh maşallah kuzuna
hepımızınkıne canmopuyorumnanaktan
hersey yolunda di mi canım?

Allaha sükür cok ıyıyız teyzesı mınık kalbımız de pıtırpıtır atıyor kafa kol bacak bellı oluyo baya :) cok buyuk bı ask bu ya daha dogmadan bu kadar sevıyoruz dogunca nasıl olcak bılmıyorumopuyorumnanaktan

balum, bendede cok oluyo canım, bıcak saplanıyo gibi oluyo aniden. en cokta uzun süre aynı oturup kalkarken falan oluyo..

kasıklarıma bıcak saplanması gıbı oluyodu da bu bı degısık ya ne bılım. bıraz daha yukarda tam karnımda yanı.

bana dr um karnını ve ayaklarını sıcak tut iyi gelir demişti

bıraz daha gıyeyım ayaklarıma barı:)

sagol cnmcım

iyidir canım hiç korkma o orda o kadar korunaklı bı ortamda kı Allahın ıznıyle hıcbısey olmaz korkma:ecrin_bebek:

maşallah canımne heyecanlı bi sürec di mi?an an gelişimini izliyosun,büyümesini görüyosun

gozunaydın dıye yazmıstım gordunmu bılmıyorum. bebiş iyiymiş:) balı sordun mu kız:) unuttun dımı:)
görmedim cani mkiz ben sana msj atmistim face booktan
bali yiyebilirsiniz dedi.ekmek üstü.ama asiri olmamak sartyla dedi.
hatta sende bende öyle yapiyom demistin cevap yazmistin bana unuttun mu kizkaydirigubbakcemile3

balum kalçan ne alemde ben sağ taraftaki kemiği resmen kırılmış gibi hissediyorum yürürken sağ bacağım çekiliyo 2sivri uç sanki batıyo her adımda geçicimidir bu acaba ağlatıyo beni

kasıklarıma bıcak saplanması gıbı oluyodu da bu bı degısık ya ne bılım. bıraz daha yukarda tam karnımda yanı.

işte sen dıkkat et kabız olma bu kabızlık belırtısı gıbı geldı bana ben yasadım gectı cok sukur ama cok kotu bısey ınanılmaz huzursuz oluyosun karnın agrıyo gıbı kasık sancın karnında oluyo gıbı degısık yanı

ben de yelek, kalın corap ve patiği çıkarmam kışın üzerimden...ayagının altına sıcak su torbası falan da koyabilirsin,rahatlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…