2010 Ekim Anneleri

sagol cnmcım

iyidir canım hiç korkma o orda o kadar korunaklı bı ortamda kı Allahın ıznıyle hıcbısey olmaz korkma:ecrin_bebek:

inş inş:)

görmedim cani mkiz ben sana msj atmistim face booktan
bali yiyebilirsiniz dedi.ekmek üstü.ama asiri olmamak sartyla dedi.
hatta sende bende öyle yapiyom demistin cevap yazmistin bana unuttun mu kizkaydirigubbakcemile3

ay evet ya kafa kalmadı bendekaydirigubbakcemile3

maşallah canımne heyecanlı bi sürec di mi?an an gelişimini izliyosun,büyümesini görüyosun
evet ya senden ve sevdiğinden bi parca senın içinde buyuyor :) o kadar guzel kı dunyada bu duyguyu yasamak ısteyen ne kadar kadın varsa Rabbım onlara da ysatsın dunyanın en guzel seyı ennnn =)
balum kalçan ne alemde ben sağ taraftaki kemiği resmen kırılmış gibi hissediyorum yürürken sağ bacağım çekiliyo 2sivri uç sanki batıyo her adımda geçicimidir bu acaba ağlatıyo beni

o bende de var mahvedıyo yaa =(

balum kalçan ne alemde ben sağ taraftaki kemiği resmen kırılmış gibi hissediyorum yürürken sağ bacağım çekiliyo 2sivri uç sanki batıyo her adımda geçicimidir bu acaba ağlatıyo beni

o da devam edıyo. az ıs yapsam artıyo. dun baya kotuydu benı de bazen aglatıyo agrısı naparsam duramıyorum. suan ıyı gıbı kalcam.

ıyı o zaman bıraz kayısı da yıyım:)

ben de yelek, kalın corap ve patiği çıkarmam kışın üzerimden...ayagının altına sıcak su torbası falan da koyabilirsin,rahatlatır

bende yelek corap patık terlık:) alıstım ya evlenmeden once karda kısta sadece terlık gıyerdım.
gecer inş canım, dikkat et sen kendine. devam ederse bi dr'una sor bence..
yarın doktora gıdıyom zaten sorarım bı.
balum rahim genişliodur olmaz bişi banada oluo merak etme.

inş oyledır.

banyo yaptim simdi kizlar... banyoda bana cok fenalik geliyorr hemen bi sabunlandim ciktimmm... karnim bayagi cikmis kizlarr coik hosuma gitti....

banyo yaptim simdi kizlar... banyoda bana cok fenalik geliyorr hemen bi sabunlandim ciktimmm... karnim bayagi cikmis kizlarr coik hosuma gitti....

bende banyoda cok duramıyorum nedense. benımde buyudu karnım:):) herkes cok buyuk karnın olacak dıyo:)

BALUM ayvada iyi kabizlik icin.. ben 10 gun cikamamistim. sonra ayvayi yedigim ilk gun ciktimm ve simdi her dk ayvba yedigim icin hergun cikiyorum tuvaletee

aa balum, sen yarın dr'a gidiyodun dimi, ne güzel.. hayırlı haberlerle dönersin inş..

melisesrada gitti hala haber gelmedi ya, oysaki hastanede cok yakın demişti, iyidir inş

BALUM ayvada iyi kabizlik icin.. ben 10 gun cikamamistim. sonra ayvayi yedigim ilk gun ciktimm ve simdi her dk ayvba yedigim icin hergun cikiyorum tuvaletee

ben onceden gunde en az bır kere cıkardım. bazen 2 yada 3 kez bıle cıkardım.bana hep dıyolardı sen boyle kılo alamazsın tabı:):) sımdı hergun cıkamıyorum. ayva da yerım hepsını yerımmmmcokacimcoook

bende banyoda cok duramıyorum nedense. benımde buyudu karnım:):) herkes cok buyuk karnın olacak dıyo:)

kan degerlerimiz su an cok yuksek oldugu icin sicaklik basiyor fenalik geliyor.. hele bi de banyoda sicak olunca heoden bayiyorr... fazla sicak olmicak banyo suyu

aa balum, sen yarın dr'a gidiyodun dimi, ne güzel.. hayırlı haberlerle dönersin inş..

melisesrada gitti hala haber gelmedi ya, oysaki hastanede cok yakın demişti, iyidir inş

evet yarın gıdıyorum inş. heyecanlıyım bakalım neler olacak ne kadar buyumus minikim. sata yaklasmıs mı:):) melısesra dun 2 de gıtcekdı hatta galıba yanlıs hatırlamıyosam. gelmesı lazımdı ya bu zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…