merhaba bayanlar sizlere bişey sormak istiyorum doktorum 14 nisanda benden birinci trimester tarama testi istedi silzerdende doktorunuz istedimi? ikili test ve detaylı ultrasonografi yazıyor test kağıdında.
banyoda mı cıkardınnnnn ayyy ne fenaaa.
benimde pazara gitmem lazım çok zor gelio. mantar pişirdim kendime eşimede ıspanak yapayım diyorum onada üşeniom iice üşengeç oldum zaten mantarı pişiriken başım döndü duramadım ayakta altını kapatıp bi süre koltuğa uzandım sonra devam ettim pişirmeye.
dün gezmekte biri daha dediydi oda vernelin kokusuna dayanamıomuş hamileykenevet canım ya, cok kötüydü( ben kokuya cok duyarlı oldum, vernelin kokusundan tiksindim mesela. e zamanında herseyi onunla yıkadıgım icin banyoda havlu falan hersey kokuyo bana, yıkadıgım camasırları teker teker sudan geciriyorum tekrardan. agır bi koku duydugum zaman hemen cıkarıyorum (
evet canım ya, cok kötüydü( ben kokuya cok duyarlı oldum, vernelin kokusundan tiksindim mesela. e zamanında herseyi onunla yıkadıgım icin banyoda havlu falan hersey kokuyo bana, yıkadıgım camasırları teker teker sudan geciriyorum tekrardan. agır bi koku duydugum zaman hemen cıkarıyorum (
niye ayrı takılıyosunuz canım, aynı yemekten yiyenize :))
ay ne zor ya. benım bulantım hıc olmadı Allahtan:)
akannehirakannehirah o kokuu olayi benide mahvettii csanim yaa...
kocam bile kokuyor bana:)
cnm kociş mantar yemio :) ondan ayrı takılıoz. mantarın kilosu 2.5 tu ben adama 1 ytl lik ver dedim adam şaşırdı yetçekmi dio deidm ben yicem yeter heheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?