2010 Ekim Anneleri

merhaba bayanlar sizlere bişey sormak istiyorum doktorum 14 nisanda benden birinci trimester tarama testi istedi silzerdende doktorunuz istedimi? ikili test ve detaylı ultrasonografi yazıyor test kağıdında.

kızlar benım dunya kadar ısım var valla kendınıze dıkkat edın ben mola verdıkce gırerım yıne :)

iyi yzin yasamadik bu ilk 3 aylari kizlarr.. yoksa bayuim bayim olurduk herhalde.. cunku bana coook sicak basiyorrr

benimde pazara gitmem lazım çok zor gelio. mantar pişirdim kendime eşimede ıspanak yapayım diyorum onada üşeniom iice üşengeç oldum zaten mantarı pişiriken başım döndü duramadım ayakta altını kapatıp bi süre koltuğa uzandım sonra devam ettim pişirmeye.

banyoda mı cıkardınnnnn ayyy ne fenaaa.

evet canım ya, cok kötüydü ( ben kokuya cok duyarlı oldum, vernelin kokusundan tiksindim mesela. e zamanında herseyi onunla yıkadıgım icin banyoda havlu falan hersey kokuyo bana, yıkadıgım camasırları teker teker sudan geciriyorum tekrardan. agır bi koku duydugum zaman hemen cıkarıyorum (

niye ayrı takılıyosunuz canım, aynı yemekten yesenize :))

dün gezmekte biri daha dediydi oda vernelin kokusuna dayanamıomuş hamileyken

ay ne zor ya. benım bulantım hıc olmadı Allahtan:)

cnm kociş mantar yemio :) ondan ayrı takılıoz. mantarın kilosu 2.5 tu ben adama 1 ytl lik ver dedim adam şaşırdı yetçekmi dio deidm ben yicem yeter heheheh

bende cok seviyom mantarı, eşimde pek sevmezdi kültür mantarınıda alıştı :)) tavuklu mantar soteyi cok seviyom ben delikafadulden

Merhaba kızlar sizinle de paylaşayım da rahatlayayım biraz. Tarama testleri konusunda.. salı günü doktora gittim 37 yaşında olduğum için doktorum ikili testi yaptırsak ve sonuç iyi bile çıksa amniyosentez yaptırma taraftarı olduğunu ama yine de seçimi bana bıraktığını söyledi. Çünkü ikili test sonuçları amniyosentez gibi % 100 doğruluk payına sahip olmuyormuş, doğru anladıysam eğer. Ben de o zaman ikili testle gereksiz yere vakit kaybetmektense direk amniyosentez yaptırmayı kabul ettim. Bir de CVS diye bir yöntem varmış, amniyosentezle aynı doğruluk oranına sahip ve aynı riskleri taşıyan. CVS 13. haftada amniyosentez ise 16. haftada yapılıyormuş. Ben de daha erken olması açısından CVS'i tercih ettim şimdi 12 Nisan 'da bu yapılacak, biraz tedirginim. Az da olsa düşük riski var ama Allah'a emanet diyorum dua ediyorum hem iyi geçsin hem de sonuç iyi çıksın diye lütfen siz de dualarınızı eksik etmeyin ....

ne zaman gecer acaba bu kokulara karsı duyarlılık. benim normalde mide bulantısı pek kalmadı ama, koku duyunca baslıyo ( bi de o bitse inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…