2010 Ekim Anneleri

bende cok seviyom mantarı, eşimde pek sevmezdi kültür mantarınıda alıştı :)) tavuklu mantar soteyi cok seviyom ben delikafadulden

ah ah bende ama adam yemeyince kültür mantarıda yemio. cırt cırt geliomuş ağzına ne kdr çok pişirsemde ona öyle gelio :)

benimde arkadasim 35 yasinda ayni senin gibi direkt amniyosentez yaptircak haberlerini alinca sana yazarim korkma hersey yolunda gider insallah

dualarımız eksık etmeyız tabı kı. ıyı dusundun dımı. dusuk ıhtımalı var ya hanı o yuzden dıyorum.

ne zaman gecer acaba bu kokulara karsı duyarlılık. benim normalde mide bulantısı pek kalmadı ama, koku duyunca baslıyo ( bi de o bitse inş..

ayy yarican bilsemm bennn bi bilsemmmmm.... hergun dua ediyorummmm gecsin biran once diyeeeeeeeee.. geceleri uyuyamiyorum ben .. yastiga koyunca basimi midem bulaniyorrrrrrrrr.... sabah kadar agliyorummm

balum sen nie yemion mantar aa ben çok severim. mantarı. bezelyeli tavuklu patetsli falan fırına sürerim o falan süper oluo.

ayy bnm dhiç olmadı bulantım Allahım yardımcını olsun çok zor mide bu.benimde çok belim ağrıyo ya bugün...

balum sen nie yemion mantar aa ben çok severim. mantarı. bezelyeli tavuklu patetsli falan fırına sürerim o falan süper oluo.

ben yemem esım sevıyo ona yapıyorum bazen:):) ben sevmıyorum nıye bılmıyom ya. kucukken hep zehırlenme haberlerı dınlerdık ya mantarla ılgılı sanırım o psıkolojık olarak etkılemıs agzıma atıyorum cıkarıyorummmm.

dualarımız eksık etmeyız tabı kı. ıyı dusundun dımı. dusuk ıhtımalı var ya hanı o yuzden dıyorum.

Valla doktorum sen düşün gel dedi ben daha muayene masasından kalkmadan tamam ben kararımı verdim yaptıralım dedim. Evet risk var ama bu bebek kısmetimde yoksa , düşecekse yine düşerdi zaten diye düşünüyorum. Sonuçta diğer riski de düşünmek zorundayım Gece gündüz hem kendime hem de bütün hamilelere dua ediyorum sağlıklı sıhhatli olsunlar ve hayırlısıyla kurtulalım diye .

kizlar ben bide seye pek dikkat etmiyorum iste ne bilim alisveris torbalarini falan tasiyorum gecen 8 kilo tasimisim farkinda olmadan siz dikkat ediyomusunuz?

merhaba cnm, hayırlısı olsun inş. aldırmayı düsünüyomusun bi sorun olursa, düşünmüyosan o riski göze almasan keske..

kizlar geldim tekrar .saclarimi kestirdim rapunzel olmustum rahatladim:)

oh, hadi güle güle uzasın inş.

ah ah bende ama adam yemeyince kültür mantarıda yemio. cırt cırt geliomuş ağzına ne kdr çok pişirsemde ona öyle gelio :)

cırt cırt mı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…