bende cok seviyom mantarı, eşimde pek sevmezdi kültür mantarınıda alıştı :)) tavuklu mantar soteyi cok seviyom ben delikafadulden
Merhaba kızlar sizinle de paylaşayım da rahatlayayım biraz. Tarama testleri konusunda.. salı günü doktora gittim 37 yaşında olduğum için doktorum ikili testi yaptırsak ve sonuç iyi bile çıksa amniyosentez yaptırma taraftarı olduğunu ama yine de seçimi bana bıraktığını söyledi. Çünkü ikili test sonuçları amniyosentez gibi % 100 doğruluk payına sahip olmuyormuş, doğru anladıysam eğer. Ben de o zaman ikili testle gereksiz yere vakit kaybetmektense direk amniyosentez yaptırmayı kabul ettim. Bir de CVS diye bir yöntem varmış, amniyosentezle aynı doğruluk oranına sahip ve aynı riskleri taşıyan. CVS 13. haftada amniyosentez ise 16. haftada yapılıyormuş. Ben de daha erken olması açısından CVS'i tercih ettim şimdi 12 Nisan 'da bu yapılacak, biraz tedirginim. Az da olsa düşük riski var ama Allah'a emanet diyorum dua ediyorum hem iyi geçsin hem de sonuç iyi çıksın diye lütfen siz de dualarınızı eksik etmeyin ....
Merhaba kızlar sizinle de paylaşayım da rahatlayayım biraz. Tarama testleri konusunda.. salı günü doktora gittim 37 yaşında olduğum için doktorum ikili testi yaptırsak ve sonuç iyi bile çıksa amniyosentez yaptırma taraftarı olduğunu ama yine de seçimi bana bıraktığını söyledi. Çünkü ikili test sonuçları amniyosentez gibi % 100 doğruluk payına sahip olmuyormuş, doğru anladıysam eğer. Ben de o zaman ikili testle gereksiz yere vakit kaybetmektense direk amniyosentez yaptırmayı kabul ettim. Bir de CVS diye bir yöntem varmış, amniyosentezle aynı doğruluk oranına sahip ve aynı riskleri taşıyan. CVS 13. haftada amniyosentez ise 16. haftada yapılıyormuş. Ben de daha erken olması açısından CVS'i tercih ettim şimdi 12 Nisan 'da bu yapılacak, biraz tedirginim. Az da olsa düşük riski var ama Allah'a emanet diyorum dua ediyorum hem iyi geçsin hem de sonuç iyi çıksın diye lütfen siz de dualarınızı eksik etmeyin ....
kizlar geldim tekrar .saclarimi kestirdim rapunzel olmustum rahatladim:)
vernelin kokusuda baya kalıcı 1-2 haftada anca geçer
ah ah bende ama adam yemeyincekültür mantarıda yemio. cırt cırt geliomuş ağzına ne kdr çok pişirsemde ona öyle gelio :)
ohh ne gzl cnmc güle güle uzat
ne zaman gecer acaba bu kokulara karsı duyarlılık. benim normalde mide bulantısı pek kalmadı ama, koku duyunca baslıyo( bi de o bitse inş..
kizlar melisesradan hala haber yok mu ?
cnm o zamn psikolojik senin 1 ayda çıkmazmı koku hehehene 1-2 haftası canım, balkon tüllerini yıkayalı 1 ayı gecti, o kadar havalandırdım ama yapıstı kaldı koku(
kizlar melisesradan hala haber yok mu ?
cnm o zamn psikolojik senin 1 ayda çıkmazmı koku heheheçıkmaz o koku artık
balum sen nie yemion mantaraa ben çok severim. mantarı. bezelyeli tavuklu patetsli falan fırına sürerim o falan süper oluo.
dualarımız eksık etmeyız tabı kı. ıyı dusundun dımı. dusuk ıhtımalı var ya hanı o yuzden dıyorum.
kizlar geldim tekrar .saclarimi kestirdim rapunzel olmustum rahatladim:)
ah ah bende ama adam yemeyincekültür mantarıda yemio. cırt cırt geliomuş ağzına ne kdr çok pişirsemde ona öyle gelio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?