iğneyi göbekten kendim atçakmışım nasıl yapçaksam :) kocama diom ben atamam dio
hehe
bende büyüteçle bakıom belki bişi görürüm die köşede ufak beyaz bişi var çok ufak ama o olabilirmikızlar ben gelir gelmez sizin merakınızı dindireyim dedim çok yoruldum hastane uzakta biraz şehir dışına gittik. az dinlenim gelirim görüşürüs
walla düşük tehlikesi falan var demedide pıhtılaşma falan olursa bebek beslenemez ölür dedi ondan veriom fln dedi belkide vardır tehlike ben stres olmiyim diye dememiştir. benim 5+2 ben nie göremedim kalbini bebişi falan
selma clexane0,4 mü iğnen?
özlem su,
beni çok mutlu etti. şımarsın diye aldım:)))
kendi kendime söz vermiştim aslında üç ayı çıkmadan birşey almayacağım diye ama artık o kalp atışları ile bizimle.
balum canım ben kullanmıyorum. dr vermedi bana. şu an sadece folic asit ve bugün itibarı ile aspirin kullanıyorum..
birde aktardan bugün hurma aldım..
dr. 1 kg almışsın dikakt et dedi:))))
nasıl dikkat edeyim yahu canım herşeyi çekiyor ve hep açım
dün girdim ultrasona bebeğimin kesesi oluşmuş.dr gayet düzgün dedi ama henüz kalp atışını duyamadık.boshayallersmile10-15 gün sonra duyarız bi sorun yok dedi.şimdilik ilk resmine bakıyorum kuzumunnn.umarım kalp atışlarınıda duyarım.
evet ama benimki 0.2
dün girdim ultrasona bebeğimin kesesi oluşmuş.dr gayet düzgün dedi ama henüz kalp atışını duyamadık.boshayallersmile10-15 gün sonra duyarız bi sorun yok dedi.şimdilik ilk resmine bakıyorum kuzumunnn.umarım kalp atışlarınıda duyarım.
kızlar bende kaçıyorum. bugün iş yok yatayım azıcık. öpüyorum hepinizi..
merhaba çiçeği burnunda güzel annelere merhaba demek istedim.
gözünüz aydın. rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. ben de 2010 ağustos annesiyim :)
merhaba çiçeği burnunda güzel annelere merhaba demek istedim.
gözünüz aydın. rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. ben de 2010 ağustos annesiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?