2010 Ekim Anneleri

özlem su,
beni çok mutlu etti. şımarsın diye aldım:)))
kendi kendime söz vermiştim aslında üç ayı çıkmadan birşey almayacağım diye ama artık o kalp atışları ile bizimle.

tamam canım dınlen gorusuruz. acıkmıssındır da.

kalp atışı için biraz erken 5+2 içini ferah tut

özlem su,
beni çok mutlu etti. şımarsın diye aldım:)))
kendi kendime söz vermiştim aslında üç ayı çıkmadan birşey almayacağım diye ama artık o kalp atışları ile bizimle.

ohooo şimdiden sımartıyon:):):) ıyı yapmıssın ya. kalbi atıyo dedıgın gıbı hakedıyo artık.

balum canım ben kullanmıyorum. dr vermedi bana. şu an sadece folic asit ve bugün itibarı ile aspirin kullanıyorum..
birde aktardan bugün hurma aldım..

dr. 1 kg almışsın dikakt et dedi:))))
nasıl dikkat edeyim yahu canım herşeyi çekiyor ve hep açım

:):):) ay ben de hep açım ya:):) ben de sadece folık asıt. aspırını soracagım bı dahakı gıdısımde. hurma da ıyıymıs vay be:)

sevgi canım,
benimki de çok minik daha.. o kadar hızlı büyüyorlar ki birdaha ki gidişinde herşeyini görürsün merak etme..

dün girdim ultrasona bebeğimin kesesi oluşmuş.dr gayet düzgün dedi ama henüz kalp atışını duyamadık.boshayallersmile10-15 gün sonra duyarız bi sorun yok dedi.şimdilik ilk resmine bakıyorum kuzumunnn.umarım kalp atışlarınıda duyarım.

inşallah canım. gozun aydın kesecıgı gormussun.

evet ama benimki 0.2

bende faktör 5 denen pıhtılaşma sorunu var bende o yüzden kullanıyorum sorun etme hemşireye sor güzelce tarif etsin. işin özü hamilelikte zaten pıhtılaşma oluyormuş ama zaten pıhtılaşma sorunu olanlarda bu tür kan sulandırıcılar kullanıyorlar. sen test filan mı yaptırdın pıhtılaşma sorunun olduğu nerden belli??

duduu lıstede yoksun nevyasa ozel msj atarsın ekler senı de. sayfaları her zaman takıp edemıyo.

gözün aydın dudu
doktorun kim?

merhaba çiçeği burnunda güzel annelere merhaba demek istedim.
gözünüz aydın. rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. ben de 2010 ağustos annesiyim :)

merhaba çiçeği burnunda güzel annelere merhaba demek istedim.
gözünüz aydın. rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin. ben de 2010 ağustos annesiyim :)

sagolun sıze de saglıklı hamılelık saglıklı bebiş inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…