2010 Ekim Anneleri

kızlar ara sıra şubat2010 ve mart 2010 annelerinin sayfalarına girmenizi tavsiye ederim. o kadar güzel tatlı bir heyecanları var ki. inş hepimiz o güzel günlere kavuruşuz

evet ya annelik duygularımız gıttıkce artıyo:)

aynen canım yediklerime giydiklerime yaşantıma artık çok dikkat ediyorum tamamen bebişe ayak uyduruyoruz artık. eşim bana çok şeker bi alet almış 10 haftada kullanmaya başlıcam istediğim zaman bebiğimin kalp atışlarını ilarleyen aylarda esnemesini hareketlerini hissedebileceğim bir alet üstelik sesleri dogduktan sonra bebeğime
dinletip kendini daha güvende hissetmesini saglaya bileceğiz %100 güvenilir bir alet

hiç duymamıstım boyle bısey. esın dusuncelı bı hedıye almıs

waw bayıldım ismini yazabilirmisin internetten bakayım belki bende alırım :)

aslında özel hastaneleri bizde düşündük ama gülay hanıma o kadar güveniyorum ki bırakmak istemiyorum.herşeyi olduğu gb söylüyor ve hiç birşeyi es geçmiyor.umarım drlarımızla güzel bi hamilelik ve doğum yaşarız.ama ben kalp atışlarını duyana kadar tam bi oh diyemicem galiba

doktoruna güvenmen çok önemli sevindim senin adına. inşallah canım dediğin gibi hamileliğimizde doğumumuzda süper olur:) ben 6 haftalıkken kalbini duydum çok şükür sende duyarsın inşallah

benim 6 hafta yarın olacak.ama kalp atışını duyma isteği o kadar baskın ki..neyse duyacağıma eminim:)ne güzel bi sayfa olmuş bu desenize hepimiz peşpeşe anne olucaz.oysa ben daha öğreneli1 hafta oldu.ne çabuk adapte oldum hamileliğe:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…