kızlar ara sıra şubat2010 ve mart 2010 annelerinin sayfalarına girmenizi tavsiye ederim. o kadar güzel tatlı bir heyecanları var ki. inş hepimiz o güzel günlere kavuruşuz
evet ya annelik duygularımız gıttıkce artıyo:)
aynen canım yediklerime giydiklerime yaşantıma artık çok dikkat ediyorum tamamen bebişe ayak uyduruyoruz artık. eşim bana çok şeker bi alet almış 10 haftada kullanmaya başlıcam istediğim zaman bebiğimin kalp atışlarını ilarleyen aylarda esnemesini hareketlerini hissedebileceğim bir alet üstelik sesleri dogduktan sonra bebeğime
dinletip kendini daha güvende hissetmesini saglaya bileceğiz %100 güvenilir bir alet
gülay beydilli
zübeyde hanım hastanesinden.sen kime gidiyosun?
aynen canım yediklerime giydiklerime yaşantıma artık çok dikkat ediyorum tamamen bebişe ayak uyduruyoruz artık. eşim bana çok şeker bi alet almış 10 haftada kullanmaya başlıcam istediğim zaman bebiğimin kalp atışlarını ilarleyen aylarda esnemesini hareketlerini hissedebileceğim bir alet üstelik sesleri dogduktan sonra bebeğime
dinletip kendini daha güvende hissetmesini saglaya bileceğiz %100 güvenilir bir alet
aslında özel hastaneleri bizde düşündük ama gülay hanıma o kadar güveniyorum ki bırakmak istemiyorum.herşeyi olduğu gb söylüyor ve hiç birşeyi es geçmiyor.umarım drlarımızla güzel bi hamilelik ve doğum yaşarız.ama ben kalp atışlarını duyana kadar tam bi oh diyemicem galiba
waw bayıldım ismini yazabilirmisin internetten bakayım belki bende alırım :)
canım ismi bu (angelsounds) nette var inceleyebilirsiniz
yasemın hakıkaten ya nerden almıs esın bende bulabılır mıyım acaba?
canım ismi bu (angelsounds) nette var inceleyebilirsiniz
inceledinizmi kızlar nasıl buldunuz güzelmi
ay baktım cok super bısey ya:)
guzel tabı ya. ay ben alsam elımden dusmez kı o:):)
demi:) ben bayılmıştım sevgililer gününde almış bugün sana verebileceğim en güzel hediye demişti canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?