çok çok çok geçmiş olsun kuzum ya allah korumuş çok şükür şimdi iyisiniz ama dimi
:1shok::1shok::1shok:neee ameliyat mı gecirdin sen???ee bebek varken nasıl ameliyat ediyolar?şiimdi nasılsın canım benim?evet canım kasıgımdan aldılar parçayı kocaman olmus gıtmesem hemen ölebilirmişim(((
ah canımmmm çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın.aman bebğin iyiymiş ya çok sevindim
lokalmi oldun tehlikeli değilmiydi ya ayy
ben de eski sayfaya dönüp okudum?sadece agrın mı oldu?saol canım çok sukur ıyıyız
saol canım çok sukur ıyıyız
akannehirakannehirakannehirallah acil sifalar versin canımgenel aneztezı cnım
:1shok::1shok::1shok:neee ameliyat mı gecirdin sen???ee bebek varken nasıl ameliyat ediyolar?şiimdi nasılsın canım benim?
ya canım ne parcası anlamadım ben özür dilerim,apandistini mi aldılar?amelıyat olmazsam ölebilirmişim parca cok buyuktu çok sıukur allahım ıkımızıde korudu
ne diyosun yaa allahım resmen verilmiş sadakan varmış canım benimyaa nasıl üzüldüm şimdi ama iyisin allahım korusun yaa hastaneye gitmişmiydin o esnada yoksa evdemi oldu iyiki yakınlarında annen varmış
ya canım ne parcası anlamadım ben özür dilerim,apandistini mi aldılar?
az kaldı patlıcaktı desene,allah korumus hakkaten ikinizi de canım,kıyamam çok dikkat et kendine...rabbim acil sifalar versin tekrar tekrar :Saruboceq::Saruboceq:evet canım kocaman olmus
a.s.çok geçmiş olsun canım, Allah senide bebişinide korumuş gercekten.. cok merak ettik bizde seni, hastanede yakın demiştin ama gelemedin.. canım ya, ağrında diner inş, hiçbişeyin kalmaz..a.s.
yatıyorum suan annemlerde mıgde bulantım hala gecmedı sabaha kadar hep kustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?