2010 Ekim Anneleri

ne diyosun yaa allahım resmen verilmiş sadakan varmış canım benimyaa nasıl üzüldüm şimdi ama iyisin allahım korusun yaa hastaneye gitmişmiydin o esnada yoksa evdemi oldu iyiki yakınlarında annen varmış

ne diyosun yaa allahım resmen verilmiş sadakan varmış canım benimyaa nasıl üzüldüm şimdi ama iyisin allahım korusun yaa hastaneye gitmişmiydin o esnada yoksa evdemi oldu iyiki yakınlarında annen varmış

iyiyim canım çok sukur fenalastım evde annem yanımdaydı hemen apar topar gıttıkıyıkıde gıtmısız doktor gelmeseydın yasayamazdın dedi(((

seni de üst üste sorularla yoruyoruz bu halinle canım ya,eger iyi hissetmiyosan daha sonra da anlatabilirsin tatlım

a.s.çok geçmiş olsun canım, Allah senide bebişinide korumuş gercekten.. cok merak ettik bizde seni, hastanede yakın demiştin ama gelemedin.. canım ya, ağrında diner inş, hiçbişeyin kalmaz..a.s.

a.s.çok geçmiş olsun canım, Allah senide bebişinide korumuş gercekten.. cok merak ettik bizde seni, hastanede yakın demiştin ama gelemedin.. canım ya, ağrında diner inş, hiçbişeyin kalmaz..a.s.

saol canım oraya gıdemedım kendı doktoruma gıttım hemen apar topar fenalastım evde

melısesra gelmıssın. noldu ya okuyamadım daha. 1-2 saat ayrıldım ne cok ılerlemıs sayfalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…