2010 Ekim Anneleri

haklı valla:) aferin babaya çok güzel hediye almış hakkaten. ben bayıldım 10 haftalık olunca alırım inş.

sizde alın kızlar ilerleyen aylarda bunu konuşuruz
ay bugün benim bebişim 5 kere tekme attı benimki hıçkırdı benimki şuan sakin uyuyor falan ne hoş bir sohbet cıkar ortaya tahmin edebiliyorum

çok beğendim daha önce görmüştüm çok güzel hayırlısıyla kalp atışını duyalım allahın izniyle

eğer yanlış anlmazsanız bişiyi düzeltmek isterim arkadaşlar

ben de ilk haftalarım da zannediyordum ki kalp atışlarını duyacağım ama keseyi gördükten sonraki hafta kalp dediğinde meğer kastettiği kalbin çalışıor durmda olup olmamasıymış. yani gebelik var ama canlı mı onu görmek için. çok minicik olduğundan anca doktor anlıyor ve bize sadece bak şurdaki kıpırtı kalp atışı diyor :)

kalbinin atışının sesini 11-14 haftalardaki ikili testlerde duyabiliyoruz ancak belirtmek istedim. benim gibi şaşırmayın diye. kalp atışlarını duysak yazıorsunuz da nacizane yani:kedi:

Kızlar sanırım hepiniz geldiniz ve çok güzel haberlerle gelmişsiniz çok sevindim inşallah hep böyle güzel haberlerle döneceğiz doktordan.Ben şu birkaç gün yoğunum pek katılamıyorum aranıza ama takipteyim :))

sitaree bende aynı senin gibi kalp sesi duyucam sanıyordum hatta eşim sesi duyamıycan panik yapmıştı ...sonra doktor acıklayınca doktor hnım siz beni yarım yapıcaksınız keşke daha önce söyleseydiniz dedi
:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tickerına göre 8. haftanın içinde görünüyorsun canım nasıl gidiyor? bnim o haftalarda bulatılarım başlamıştı çok yoğundu yavşa yvaş geçmeye başladı sende bulantı kusma var mı?

çok ilgincim aslında bulantılarım oluyor zaman zaman ama çok yogun degil canım ..mesela dün akşam yemek yemekte zorlandım...bazende iştahım bir acılıyor doymak bilmiyorum bilmiyorumkismile

kızlar doktordan geldim 4+1 haftalıkmışım :) yani 1 hafta geriye gitti ultrason ölçümü ile, keseyi gördük :) çok düzgün dedi. Ama lekelerden dolayı düşük riski olabilir dedi ve progestan ve 10 gün rapor verdi. wc banyo hariç yatacakmışım, umarım herşey yolunda gider bir dahaki kontrol 27sinde, işte böyle haber vereyim dedim... bu düşük riski biraz canımı sıktı dilerim herşey yolunda gider

çok ilgincim aslında bulantılarım oluyor zaman zaman ama çok yogun degil canım ..mesela dün akşam yemek yemekte zorlandım...bazende iştahım bir acılıyor doymak bilmiyorum bilmiyorumkismile

aman aman maşşallah ne güzel canım ye yiyebildiğin kadar
ben 6 kilo verdim 59 la hamile kalmıştım 53 e düştüm hayatım boyunca en düşük kilomdu çok üzüldüm ama şimdi hızla alıyorum 2 günde 1 kg almışım bile. en güzel zamanlarımız bunlar tadını çıkar.

inşallah canım her şey yolunda giderde bebişini kucagına alırsın..çok sitrese sokma kendini güzel pozitif düşün inan ki bu günler gecer bir bakmışın bebişin kucagında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…