simge çok geçmiş olsun .Allahım şifalar versin annene inşallahh .Allaha emanet olsun
korkma yaşı genç babam geçen sene 60 yaşında oldu 3 gün kaldık hastanede çok şükür maşallah çok iyimeliesra canım geçmiş olsun çok üzüldüm inan dünden beri seni merak etmiştik............iyiki zamanında gittin çünkü apandist patlasaydı allah korusun çok kötü olurdu
benimde moralim çok bozuk...........annem bugün anjiyo olmuştu doktor by-pass yapılması gerekiyor demiş.........hamile olduğum için gitmemi istemiyor.........kızlar birşey olmaz dimi yaa
52 yaşında canım ama bir dakika yerinde durmaz.......hayat doludur.......benden gençtir ayrıca hareket yönünden.........tek kötü tarafı hassas olması işte o yüzden kalp hastası oldu ya
korkma yaşı genç babam geçen sene 60 yaşında oldu 3 gün kaldık hastanede çok şükür maşallah çok iyi
iiyi olacak inanın sigarsı şekeri yoksa babam da yokttu çabuk toparlandı gidin hastaneye yanında olun onun size zararı olmaz sanırım içiniz rahat olur
geçmiş olsun
simge geçmıs olsun canım benım ablamın esıde oldu hatta onun aort damar kopmaya gelmıs acıl amelt.aldılar.moralını bozma kalbını temız tut
saol canım inşallah.........ne bileyim bir an aklıma kötü şeyler getirdim ama şimdi iyiyim annemle konuştum moralim düzeldi
canım sen kayserinin neresinde oturuyorsun..........benim eşimde kayserili........ben kayseriyi çok seviyorum.......hatta emekli olunca oraya yerleşmeyi bile düşünüyoruz
selam kızlar iyi akşamlar
ya olay ustune olay yasıyorum babannem öldü öle stres dün köpek kovaladı öle stres bugun cocuklar cam kırdı cok korktum öle stres son 1 haftada ne böle yaa bebegım dusacek dıe cok korkuyorum
meliesra canım geçmiş olsun çok üzüldüm inan dünden beri seni merak etmiştik............iyiki zamanında gittin çünkü apandist patlasaydı allah korusun çok kötü olurdu
benimde moralim çok bozuk...........annem bugün anjiyo olmuştu doktor by-pass yapılması gerekiyor demiş.........hamile olduğum için gitmemi istemiyor.........kızlar birşey olmaz dimi yaa
kızlar başladınız mı hamile kıyafetleri giymeye...kotlarım sıkmaya başladı beni. 14. haftada da normal herhalde diye düşünüyorum.
iyi aksamlar canım
selam kızlar iyi akşamlar
yani ne bileyim bebeğimde sorun çıkmayacağını hissediyordum ama bu içimi çok rahatlattı yine de
zemuszemus ne güzel çok sevndm
teşekkürler canım inşallah sonuna kadar hep güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?