2010 Ekim Anneleri

yok hatayda oldu babam şekeri dert etme kayınvalidem bel fıtığı ve guatır ameliyatı oldu şekeri 300lerdeyken iiiyi olacakkkkkkkkkk inannnnnn

ay sureklı acım yaa ben nasıl engellıycem sımdıde su saatte pasta yedım oda bır gusel bana kılo olarak dönecek(

ölemiiii....hürriyet mh.merkezdeyım canım

eşim ilçesinden ama merkezde dayımlar falan var benimde.........kayseri park var ya alışveriş merkezi oraya çok yakınlar

bat

simgecim annenede geçmiş olsun inş en ksa zamanda iyileşir..

saol canım inşallah allah razı olsun hepinizden

selam canım aynı zamanda hepinize iyi geceler ben yatmaya gidiyorum..........malum yarın iş var saat 06:30 da çalmaya başladığında bu akşam erkenden yatıcam diyorum ama bazen olmuyor işte zemuszemus zemuszemus

selam canım aynı zamanda hepinize iyi geceler ben yatmaya gidiyorum..........malum yarın iş var saat 06:30 da çalmaya başladığında bu akşam erkenden yatıcam diyorum ama bazen olmuyor işte zemuszemus zemuszemus
iyi geceler iyi uykular canım sana da..allah kolaylık versin cok erken kalkıyormussun

allahtan karsılasabiliyoruz burda...kimse de kalmadı ya,herkes uyudu sanırım

evet oyle oluyor genelde ben sabahlari oglende kalkinca hemen giriyorum o zaman herkes oluyor cunku orda aksam uzeri oluyor:)neyse seninde uykun varsa tutmayayim ben seni bebisini yorma:ecrin_bebek:

yok canım daha gelmedi uykum,biraz daha kalıcam,yoksa senin de mi şekerleme yapasın geldikaydirigubbakcemile3

aynen ya ben de cok kaçırdım akşam kendimi davul gibi hissediyorum,gerildim iyice.napsam rahatlatır acaba?

selam kızlar..yeni haberler var mı??çok üşeniyorum geçmişi okumaya..biri özetlese dua ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…