tatlım cinsiyet için bana çıkıntısı var pipiye benziyo dedi dr um,2li test yaptırdık,sonuclarımızı alıp dr umuza göstericezironic canim cinsiyetini mi ogrencen ??yoksa ikili test icinmi?
tatlım cinsiyet için bana çıkıntısı var pipiye benziyo dedi dr um,2li test yaptırdık,sonuclarımızı alıp dr umuza göstericez
dua ederim bacım etmem mi..meliesra iyi dimi şimdi??mirayhalenin durumunu bilmiyorum ya hayırdır ya nolmuş böle gece gece...
iyiyim cok sukur zor gunler gecirdik biz hatirlamak istemiyorum 1 hafta hastanedeydik bebegimle .su an iyiyiz evimizdeyiz.
iyi işte idare ediyomus napsın.sanırım hamilelikten dolayı agrı kesici veremiyolarmıs,bi de sürekli cıkarıyomus.apandisti patlıcakmıs az kaldı.kızcaz ölümden dönmüş.çok şükür iyiler şimdi.mirayhalem de düşük tehlikesinden 1 hafta falan hastanede yattı sanırım,öyleydi di mi mirayhalem?hatam olursa düzelt canım beni..sorma üzüldük ama şükür kendileri de bebekleri de iyiler maşallahdua ederim bacım etmem mi..meliesra iyi dimi şimdi??mirayhalenin durumunu bilmiyorum ya hayırdır ya nolmuş böle gece gece...
bu tahminler dogru çıkarsa var ya,kız kıtlıgı yasancak memlekettesırnaşık şeyben net sonuc için 16. haftayı bekliyorum yine de tatlımaaaa ne tesaduf bizim doktor teyzede erkeke benziyor dedikaydirigubbakcemile3gozun aydin canim seninde ama ben pek inanamiyorum daha erken gibi cinsiyet icin doktor %90 erkek dedi benimki icinde:) MERT EREN geliyor anlican.hihoyyyt
iyi işte idare ediyomus napsın.sanırım hamilelikten dolayı agrı kesici veremiyolarmıs,bi de sürekli cıkarıyomus.apandisti patlıcakmıs az kaldı.kızcaz ölümden dönmüş.çok şükür iyiler şimdi.mirayhalem de düşük tehlikesinden 1 hafta falan hastanede yattı sanırım,öyleydi di mi mirayhalem?hatam olursa düzelt canım beni..sorma üzüldük ama şükür kendileri de bebekleri de iyiler maşallah
amin bitanem,düşüncesini bile cıkar aklından..hiç strese sokma kendini tamam mıopuyorumnanaktanoyle canim zor gunlerdi kaybetme korkusu cok buyuk bir aci allahim yasatmasin kimseye ama 9 ayin sonunda bebeklerini kaybedenleri dusunemiyorum.
allahim bebeklerimizi korusun simdi ve dogana dek insallah.:Saruboceq::Saruboceq:
bu tahminler dogru çıkarsa var ya,kız kıtlıgı yasancak memlekettesırnaşık şeyben net sonuc için 16. haftayı bekliyorum yine de tatlım
kaynana adayı olcak da gelin yok piyasada yahukaydirigubbakcemile3
çok çok geçmiş olsun..ben de atlattım bir tehlike..senn ki kadar ciddi değildi tabi..allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..öpüyorum hepinizi..yarın ders var..ben gidiyorum..dikkat edin kendinize..bir dahaki geldiğimde güzel haberler göreyim inşallah..ironic sana da dua etcem şimdi..hayırlı haberlerini okurum inşallah...mucx..
:roflol::roflolne yapalim bizde kasim annelerinin topikini ziyaret ederiz gelinler icinkaydirigubbakcemile3nede olsa arada 1 ay fark var belki onlarda kiz boldurkaydirigubbakcemile3.
annemde esimde ruyasinda hep erkek goruyor. ben birkez kiz gordum 2 kez erkek .
kiza icin diyorumki ay bunu benmi dogurmusum ne cirkin bir bebek bu diyorumkaydirigubbakcemile3kendi dogurduguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?