2010 Ekim Anneleri

canım melisesra apandist ameliyatı olmus acilen,ama suan evde dinleniyo ve bebeği de iyiymiş.mirayhalemin durumunu biliyosundur zaten.bu arada selam sana da

dua ederim bacım etmem mi..meliesra iyi dimi şimdi??mirayhalenin durumunu bilmiyorum ya hayırdır ya nolmuş böle gece gece...

tatlım cinsiyet için bana çıkıntısı var pipiye benziyo dedi dr um,2li test yaptırdık,sonuclarımızı alıp dr umuza göstericez

aaaa ne tesaduf bizim doktor teyzede erkeke benziyor dedikaydirigubbakcemile3gozun aydin canim seninde ama ben pek inanamiyorum daha erken gibi cinsiyet icin doktor %90 erkek dedi benimki icinde:) MERT EREN geliyor anlican.hihoyyyt

iyiyim cok sukur zor gunler gecirdik biz hatirlamak istemiyorum 1 hafta hastanedeydik bebegimle .su an iyiyiz evimizdeyiz.

bence de hatırlama zaten..şuan iyiysen bir problem yoksa süper yani..bana da erkek demişti kızlar hayırdır bu ekim bebeklerine noluyor böle:))

dua ederim bacım etmem mi..meliesra iyi dimi şimdi??mirayhalenin durumunu bilmiyorum ya hayırdır ya nolmuş böle gece gece...
iyi işte idare ediyomus napsın.sanırım hamilelikten dolayı agrı kesici veremiyolarmıs,bi de sürekli cıkarıyomus.apandisti patlıcakmıs az kaldı.kızcaz ölümden dönmüş.çok şükür iyiler şimdi.mirayhalem de düşük tehlikesinden 1 hafta falan hastanede yattı sanırım,öyleydi di mi mirayhalem?hatam olursa düzelt canım beni..sorma üzüldük ama şükür kendileri de bebekleri de iyiler maşallah

aaaa ne tesaduf bizim doktor teyzede erkeke benziyor dedikaydirigubbakcemile3gozun aydin canim seninde ama ben pek inanamiyorum daha erken gibi cinsiyet icin doktor %90 erkek dedi benimki icinde:) MERT EREN geliyor anlican.hihoyyyt
bu tahminler dogru çıkarsa var ya,kız kıtlıgı yasancak memlekettesırnaşık şeyben net sonuc için 16. haftayı bekliyorum yine de tatlım

oyle canim zor gunlerdi kaybetme korkusu cok buyuk bir aci allahim yasatmasin kimseye ama 9 ayin sonunda bebeklerini kaybedenleri dusunemiyorum.
allahim bebeklerimizi korusun simdi ve dogana dek insallah.:Saruboceq::Saruboceq:

oyle canim zor gunlerdi kaybetme korkusu cok buyuk bir aci allahim yasatmasin kimseye ama 9 ayin sonunda bebeklerini kaybedenleri dusunemiyorum.
allahim bebeklerimizi korusun simdi ve dogana dek insallah.:Saruboceq::Saruboceq:
amin bitanem,düşüncesini bile cıkar aklından..hiç strese sokma kendini tamam mıopuyorumnanaktan

bu tahminler dogru çıkarsa var ya,kız kıtlıgı yasancak memlekettesırnaşık şeyben net sonuc için 16. haftayı bekliyorum yine de tatlım

oyle canim bende bekliyorum simdiden kiz erkek diye dusunmuyorum yani tek cinsiyete odaklanmiyorum ama doktor teyzemizde buyuk olasilik dedi. bakalim hayirla saglikla gelsinde farketmez.
etrafta kiz denilipte erkek cikan erkek denilipte kiz dogan bebekler var . cok umutlanmiyorum ben 16 haftaya kadar.
evet ekim annelerinin cogunlugu kaynana adayi olucakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok çok geçmiş olsun..ben de atlattım bir tehlike..senn ki kadar ciddi değildi tabi..allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..öpüyorum hepinizi..yarın ders var..ben gidiyorum..dikkat edin kendinize..bir dahaki geldiğimde güzel haberler göreyim inşallah..ironic sana da dua etcem şimdi..hayırlı haberlerini okurum inşallah...mucx..

kaynana adayı olcak da gelin yok piyasada yahukaydirigubbakcemile3

ne yapalim bizde kasim annelerinin topikini ziyaret ederiz gelinler icinkaydirigubbakcemile3nede olsa arada 1 ay fark var belki onlarda kiz boldurkaydirigubbakcemile3.

annemde esimde ruyasinda hep erkek goruyor. ben birkez kiz gordum 2 kez erkek .
kiza icin diyorumki ay bunu benmi dogurmusum ne cirkin bir bebek bu diyorumkaydirigubbakcemile3kendi dogurduguma

tamam rita cım.sana iyi dinlenmeler.şimdiden teşekkürler canım duaların için,yarın dr dan dönüşte damlarım heralde buraya..iyi geceler canım

gule gule canim tsk ederim cok sagol.bizde seni opuyoruz hayirli geceler allah rhatlik versin.

:roflol::roflollur valla her ayın topiğine bi ugrarız..bak ya kendi bebişini mi begenmiyon,rüyalar tersine cıkar derler demek ki cok güzel bi bebişin olucak canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…