2010 Ekim Anneleri

inşallah canım her şey yolunda giderde bebişini kucagına alırsın..çok sitrese sokma kendini güzel pozitif düşün inan ki bu günler gecer bir bakmışın bebişin kucagında

teşekkür ederim umarım canım, iyi düşünmek istiyorum doktor da pozitif ol dedi, herşey normal riski almamak için dinleneceksin diyor

3 aydan sonra almaya başlarsın canım dogumdan sonra da dal gibi olursun işte merak etme .....ben bu gidişle yuvarlak bir şey olucam anlaşılan akannehir

canım hosgeldın. benımkınden de mınıkmıs:):):) sana bakmaya gırdım ben de ısım var sonra gorusuruz arkadaslar.

merhaba canım , bende 5´+1 pazartesi gidicem doktora ,ilk hamileliğimde aynısı bana da oldu , moralini yüksek tut ve dinlen ben ilacı da içememiştim yan etki ne varsa çıkmıştı ama şimdi yürümeye başyan ve dün anneeee diyen bir oğluşum var :)))

sınop_e hıc takma kafana pozıtıf olmak cok onemlı bana da bı wc ye kalkacan demıstı. ben baya hareket bıle ettım rabbım koruyor onları. ama sen benım yaptıgımı yapma yat dınlen olur mu? korkma hıcbısey olmaz.

valla ilkinde 34 kilo aldım 10 ayda 30 unu geri verdim ve o ayda hamile kaldım (kalmışım). şimdi 58-59 arasıyım 1 ayda değişmedi kilom ,ama bu sefer çok almamam lazım çooook çatlağım var siz siz olun günde iki kere kremlenin ve yemeyide abartmayın, doğumdan sonra eşimin sözü var karnımı gerdiricez lülülülülülülülülülülülü

tamam kızlar dediklerinize uyacağım :) pozitif moral yüksek :) melosira dilerim benim de senin gibi mutlu son olur gebeliğimde....öpüyorum dinlenme zamanı, herşey güzel olacak inşallah

geldim kızlar sanıırm hepimiz iyi haberlerle geldik çok mutluyum hepimiz adına :) snope stres yok hepimiz dinlencez banada dedi dinlen ilişki yasak stres yok gayet rahat olcaksın dedi. belki bende de risk vardı söylemedi ama sıkı sıkı dinlen die tembihledi bende minicik bi kese gördüm 10 ml. 20 olması gerekir 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi.

sevgi benim de 10.4 mm sanırım yanlış okumuyorsam değerleri :) çıktım ben görüşürüz kızlar
kendinize bebişlere iyi bakın

ekimib güzel anneleri hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum çok güzel haberler getirdiniz bizlere darısı radvusune gidecek olanlar haftaya çarşamba ben gidiyorum bebbğim iki aylık olacak inşş sorun yoktur ....

tamam kızlar dediklerinize uyacağım :) pozitif moral yüksek :) melosira dilerim benim de senin gibi mutlu son olur gebeliğimde....öpüyorum dinlenme zamanı, herşey güzel olacak inşallah

ya canım bendede öyle bi durum var, 10 gündür ewe tıkılmış durumdayım. yemek bile yapmıyorum düşünün... ama bende ilaca gerek kalmadı. ayrıca progesteronu vucut 3. aydan sonra kendi ayarlayabiliyo... önemli olan bu aylar... dinlen canım, tadını çıkar...

ben 20 kilo olsam anca normal kiloda olurum heralde bn kendimi bildim bileli zayıfım.
boyum 1.80 haliyle 53 kilo çok çok zayıf bnm için.

test falan yapmadı cnm ya ben geçen hafta kan testi yapmıştım onu gösterdim sadece belki orda yazıosa.
ohhhh sevgi gelmişsin nihayet

dinleniyordum ncm gece uyuyamadım heyecandan. geldim buraya yazdım çıktım yattım.

Kızlar ben çok fenayım başım dönüyor evin içinde yürüyemiyorum yattım yarım saat tel çaldı kalktım teli zor açtım yürüyemiyorum resmen hiç böyle bişey olmamıştı bulantım zaten yok..

kızlar mrb bugün aşırı bulantım var cok takıp edemedım..e_pack,esemos tebrik ediyorum ikinizide
sinop_e sende o tatlı canını sıkma herşey çok güzel olacak buna emin ol ve pozitif düşün
maybenow canım sanada sevindim ikiz haberi süper
kaydirigubbakcemile5

arada öyle olur canım telaşlancak bişi yok
vücudun hamişliğe alışırken olurmuş öyle. zaten şu aralar hep senden besleniyo ister istemez halsizlik baş dönmesi oluyo.. yavrun annecim biraz dinlen diyo sana opuyorumnanaktan

kızlar yemek hazırlıcam çok acıktım bir tane simirle duruom bebeğim bugun gıdasız kaldı gidim bişiler hazırlayayım.

slm Arkadaşlar şimdi dotordan geldim 6 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum Tarihim 15 EKim. Yavrumun kalp atışlarını gördüm bende. ALlah hepimize güzel bi hamilelik nasip etsin inşallah
herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum yuhuuuu

Selam kizlar nasilsniz
benimde misafir gelcek ölüdm hazirlik yapmaktan valla cok zor oluyor böyle
bulanti hapi verdi doktoar bana biraz o rahatlatti da birsey ler yiyebildim yoksam hic birsey yiyemiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…