inşallah canım her şey yolunda giderde bebişini kucagına alırsın..çok sitrese sokma kendini güzel pozitif düşün inan ki bu günler gecer bir bakmışın bebişin kucagında
aman aman maşşallah ne güzel canım ye yiyebildiğin kadar
ben 6 kilo verdim 59 la hamile kalmıştım 53 e düştüm hayatım boyunca en düşük kilomdu çok üzüldüm ama şimdi hızla alıyorum 2 günde 1 kg almışım bile. en güzel zamanlarımız bunlar tadını çıkar.
kızlar doktordan geldim 4+1 haftalıkmışım :) yani 1 hafta geriye gitti ultrason ölçümü ile, keseyi gördük :) çok düzgün dedi. Ama lekelerden dolayı düşük riski olabilir dedi ve progestan ve 10 gün rapor verdi. wc banyo hariç yatacakmışım, umarım herşey yolunda gider bir dahaki kontrol 27sinde, işte böyle haber vereyim dedim... bu düşük riski biraz canımı sıktı dilerim herşey yolunda gider
kızlar doktordan geldim 4+1 haftalıkmışım :) yani 1 hafta geriye gitti ultrason ölçümü ile, keseyi gördük :) çok düzgün dedi. Ama lekelerden dolayı düşük riski olabilir dedi ve progestan ve 10 gün rapor verdi. wc banyo hariç yatacakmışım, umarım herşey yolunda gider bir dahaki kontrol 27sinde, işte böyle haber vereyim dedim... bu düşük riski biraz canımı sıktı dilerim herşey yolunda gider
aman aman maşşallah ne güzel canım ye yiyebildiğin kadar
ben 6 kilo verdim 59 la hamile kalmıştım 53 e düştüm hayatım boyunca en düşük kilomdu çok üzüldüm ama şimdi hızla alıyorum 2 günde 1 kg almışım bile. en güzel zamanlarımız bunlar tadını çıkar.
tamam kızlar dediklerinize uyacağım :) pozitif moral yüksek :) melosira dilerim benim de senin gibi mutlu son olur gebeliğimde....öpüyorum dinlenme zamanı, herşey güzel olacak inşallah
valla ilkinde 34 kilo aldım 10 ayda 30 unu geri verdim ve o ayda hamile kaldım (kalmışım). şimdi 58-59 arasıyım 1 ayda değişmedi kilom ,ama bu sefer çok almamam lazım çooook çatlağım var siz siz olun günde iki kere kremlenin ve yemeyide abartmayın, doğumdan sonra eşimin sözü var karnımı gerdiricez lülülülülülülülülülülülü
bende faktör 5 denen pıhtılaşma sorunu var bende o yüzden kullanıyorum sorun etme hemşireye sor güzelce tarif etsin. işin özü hamilelikte zaten pıhtılaşma oluyormuş ama zaten pıhtılaşma sorunu olanlarda bu tür kan sulandırıcılar kullanıyorlar. sen test filan mı yaptırdın pıhtılaşma sorunun olduğu nerden belli??
ohhhh sevgi gelmişsin nihayet
Kızlar ben çok fenayım başım dönüyor evin içinde yürüyemiyorum yattım yarım saat tel çaldı kalktım teli zor açtım yürüyemiyorum resmenhiç böyle bişey olmamıştı bulantım zaten yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?