slm Arkadaşlar şimdi dotordan geldim 6 haftalık hamileyim ve muhtemel doğum Tarihim 15 EKim. Yavrumun kalp atışlarını gördüm bende. ALlah hepimize güzel bi hamilelik nasip etsin inşallah
herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum yuhuuuu
slm kızlar.nev yas beni de ekim annelerine ekler misin?
kızlar doktordan geldim 4+1 haftalıkmışım :) yani 1 hafta geriye gitti ultrason ölçümü ile, keseyi gördük :) çok düzgün dedi. Ama lekelerden dolayı düşük riski olabilir dedi ve progestan ve 10 gün rapor verdi. wc banyo hariç yatacakmışım, umarım herşey yolunda gider bir dahaki kontrol 27sinde, işte böyle haber vereyim dedim... bu düşük riski biraz canımı sıktı dilerim herşey yolunda gider
canım o hesap neden oyle bılıyomusun? yumurtalar adetlıyken hazırlanıyo ya hamıle kalmaya. sonrasında hamıle kaldıgında, adetlıyken hazır hale gelen yumurta dollenıyo. o yuzden o zamandan hesaplanıyo. ama benım durumum farklı geç dollenmıs yumurta.
benim bugün çok fena bulantım var ve sürekli başım dönüyo ayakta duramıyorum akannehirakannehir
bebişin büyüdükçe sana tepki veriyor annesi bunlar gayet normal belirtiler merak etme...
canımm n erden anladınız geçç döllenmee olduğunuu adetee yakınmıı olduuu birliktelikk
mrb benım yazdıklarım panelde neden cıkmıyo ben yenıyım burda
hım çıkmış sagolun bu arada ozelden kımseye mesaj atamıyorum 50 mesajdan sonra özel atabılıyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?