2010 Ekim Anneleri

slm kızlar.nev yas beni de ekim annelerine ekler misin?

hoşgeldiniizz a.s.
nevyas arkadaşımıza özel atarsanız listeye ekler sizi
yaşınız son adet tarihi hamile kalınan kilo ve tahmini doğum

benim bugün çok fena bulantım var ve sürekli başım dönüyo ayakta duramıyorum akannehirakannehir

canım hiç moralini bozma bebişin senden etkileniyor çünkü rahat ol bu haftaklarda bi çoğumuzda bu risk görülebiliyor merak etme annesi meleğin seninle sen rahat ol...

yatmaya devam etsem iyi olacak
tembel kedi garfield gibi geceleri rahat uyumak için gündüzleri dinleniyorum =))

canımm n erden anladınız geçç döllenmee olduğunuu adetee yakınmıı olduuu birliktelikk

sinop e sen doktora gitmiştin dimi
üzülme canım bende çok takıyorum banada öle söledi benimki aşırı kansızlıktan ilk gebeliğini yaşayan kadınların %60ında düşük tehlikesi olurmuş
iyi düşünelim iyi olsun

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
johnnybravo, esemos, gozgoz_, ironic34, zeynepinannesi

5 misafir kim acaba

canımm n erden anladınız geçç döllenmee olduğunuu adetee yakınmıı olduuu birliktelikk

ondan degıl canım. bırlıktelıklerımı takıp edemıyodum kı:):) doktor soyledı. yanı 15 ocakta olmus. zaten adetımden sonra benım yatılı mısafırım vardı esımın teyzesı amelıyat olmustu cocugu fılan yok ben baktım ona.o sıra hamıle kalmam olanaksızdı:) o gıttı korunmayı bıraktık kalmısım hemen ama adetımden sayıyordum yıne de. degılmıs.

hım çıkmış sagolun bu arada ozelden kımseye mesaj atamıyorum 50 mesajdan sonra özel atabılıyormuşum

hım çıkmış sagolun bu arada ozelden kımseye mesaj atamıyorum 50 mesajdan sonra özel atabılıyormuşum

canım ben sımdı cıkıyorum. eger nevyas gormezse yazını. yarın soyle sen bızden bırı atar senın yerıne bılgılerını alıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…