2010 Ekim Anneleri

ceviz ve bademi ara öğün olarak yiyebilirsiniz.. dr. bir ablam vardı. hamile kalmadan önce bana söylemişti.. ceviz ve bademde omega3 var zaten.. kilo problemi yok ise daha fazla eğer kilo problemi varsa iki ceviz içi yetiyor

haftada en az bir seferde balık yemek lazım.

evet canım bende eylülde 25e girdim yeni yaşlarımız aynı bebişlerimizin yaşıda aynı oohhh :lepi:

evet canım. dogru dıyosun. ay cok guzel ya. soyle bı 4 aylık olsun teker teker cınsıyetlerını konusucaz hep beraber.

evde olanlar çok şanslı..
ben çalışıyorum. dr. dikkat et kendine dedi ama ne kadar dikkat edicem..işyerim gebzede. hergün 60 km yol yapıyorum..

evde olanlar çok şanslı..
ben çalışıyorum. dr. dikkat et kendine dedi ama ne kadar dikkat edicem..işyerim gebzede. hergün 60 km yol yapıyorum..

benım abımın esı de calısıyodu cok uzaktı ısyerı. ama ıkız bebek getırdı dunyaya 10 gun once:) rabbım senı de korusun.

ben ton balığı yiyorum. haftada 2 yi geçmeyecek şekilde. balık pişirmek için vakit bulamıyorum(

calıstıgın ıcın zor tabı ama taze balık yesen daha ıyı olur tabı. ben yıcem her hafta. bu aksam esım getırıp pısırecek oyle dedı dun.

ben herkeze söylemek için üç ay bekleyeceğim. çünkü ilk hamileliğim düşük oldu. sonra 8 ay hamile kalamadım. ve bu 8 ay boyunca çok sıktılar beni(

hı hı hı sevindim beni genç bulduğunuza:)) kızlar ailelerinize söyledinz mi?

soyledım annem cok sasırdı. 10 gun once babanne oldu sımdı de anneanne olcak cok sevındı. yaslandım galıba dıyo kıyamam ona ben. kayınvalıdem de cok sevınde ya zaten cok ıstıyordu.

ben herkeze söylemek için üç ay bekleyeceğim. çünkü ilk hamileliğim düşük oldu. sonra 8 ay hamile kalamadım. ve bu 8 ay boyunca çok sıktılar beni(

senın uzuntun sana yetmıyomuydu da senı uzuyolar. madem oyle hemen soyleme senı uzenlere

balumcuğum,
bu arada ne güzel isim o öyle:))) bende ilk bebğimde söylediğimde kayınvalidem ağlama krizlerine girmişti.. benden ümitli değildi herhalde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…