2010 Ekim Anneleri

ayyy ne güzeeeeeeeeel. albümünüzün ilk fotosu :)))

evet ya. hatta sankı ayakları kolları var gıbı ama doktor henuz hıcbıseyı belı degıl dedı. zaten karnımdan bakılan ultrasonda gozukmuyo alttan bakılanda gozukuyo. doktor yuvarlak ıcıne aldı:)

ne detay yazayım en son 31 aralıkta adet oldum başka :uhm:

sırnaşık şey

ornek: son sat:29 aralık yas:25 hamıle kaldıgım kılo:51 tahmını dogum tarıhı 5 ekım. benım detaylar bunlar. mrk ettım de senınkını de

çok dikkat et kendine. inş. sağlıklı bir gebelik geçirirsin. Allah kavuşturmuşken hiç birimizi ayırmaz inş. kızlar kucağımıza almayı, büyüyüp adam olduklarını görmeyi nasip eder :) iyi haberlerini beklicem dua edicem.

kızlar,
sabhları ağzınıca iki ceviz içi birkaçtanede badem atın. bebişlerimiz üstün zekalı olsun. ben sırf hamile kaldığımı duyduğumda kuruyemiş alışverisine çıktım..:))
birde kan yapıcı üzüm...

hemen alışverişe çıkılıyor :)))

amin hpımıze inş. hıcbırsey yapmıyorum zaten gorumcem kaynanam arada gelıp yemek yaparız sana yat sen dedıler. aksamları da esım yapıyo zaten.

yok canım rıvere. ama sana da baktım sen lıstede varsın. sadece bılgılerın yok

amin hpımıze inş. hıcbırsey yapmıyorum zaten gorumcem kaynanam arada gelıp yemek yaparız sana yat sen dedıler. aksamları da esım yapıyo zaten.

ohhh ne güzel işte keyfini çıkar :)))))) kullan eşini ben öyle yapıyorum

ornek: son sat:29 aralık yas:25 hamıle kaldıgım kılo:51 tahmını dogum tarıhı 5 ekım. benım detaylar bunlar. mrk ettım de senınkını de
son sat :31 aralık yaş :24 hamil kaldığım kilo:60 tahmini doğum :7 ekim
nevyaaass ekle benideeee listeyeeeeealkisalkisalkis

aç karınlamı bunlar tok karınlamı :uhm:

yok canım rıvere. ama sana da baktım sen lıstede varsın. sadece bılgılerın yok

şimdi şöyle benimki tüp bebek olduğu için ayın 11 ini bekliyorum benim hesabıma göre 5 hafta 6 günlük ama doktor ne dicek bilemiyorum. 11 den sonra söylerim net bilgileri. son regl 27 aralıktı.

şimdi şöyle benimki tüp bebek olduğu için ayın 11 ini bekliyorum benim hesabıma göre 5 hafta 6 günlük ama doktor ne dicek bilemiyorum. 11 den sonra söylerim net bilgileri. son regl 27 aralıktı.

tup bebek mı super yaaaaa.

rıver sanırım aynı yastayız. ben 25 oldum subat 3 de. 2 gun oldu henuz.

selmacım kçırmışım senin mesajı kusura bakma opuyorumnanaktan 5 haftalık benimki genede kese görünmezmiki acaba eşim sabırsızlıktan çatlıyo kaydirigubbakcemile3

kızlar doktorum bana gunde en az 8-9 bardak su ıcmemı soyledı. bunu daha once de duymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…