2010 Ekim Anneleri

Günaydın ekim anneleri cumanız mübarek olsun :Saruboceq:

Geçmişi okuyamadım doktora gidicek arkadaşlar hayırlı haberlerle geldiniz inşallhh..

günaydın kızlar.nasılsınız bu sabah.ben dünden beri bebişimin fotosuyla dolanıyorum.bugün bile okula getirdim.arkadaşlara gösterdim.çok eğleniyoruz biz bebişimle çok komiğiz yaa

Benimde kontrol bugün uf saatt çabucak gelsede gitsemmm ...

Bulantı -kusmaları olan arkadaşlar tamamen geçtimi sizin ( ben 3 akşamdır yediğimi çıkarıyorum çok kötü bişi hamileliğin keyfini çıkaramadım daha hasta gibiyim halsiz bitkin ((

canım benim dünden beri seni merak ediyordum.2 li testte yanılıp çok sağlıklı doğan bir sürü bebek var.biri de benim teyzemin kızı.drlar risk olduğunu söylediler ama allaha çok şükür sapasağlam.moralini yüksek tut hayatım.hiç bir sorun olmayacak.

ben hala çekiyorum canım.ama drum bi sorun yok dedi.ii tarafından bakıyorum olaya 200 gr almışım sadece dr böyle devam et dedi.napalım en fazla 6 ay daha çekerim diyorum.

günaydın hanımlar,
kızlar gözünüz aydın.. balum çok sevindim yakalamışsın sat ını
dudu o resimlerle uyumak kadar güzel birşey var mı?
dark çok sevindim:))

günaydın hanımlar,

evet canım ya o kadar güzel ki anlatamam.mutluluğun resmi bu galibakaydirigubbakcemile3

kızların sonucları iyi çıkmıs ben de cok sevindim sahi...benim dr um da 2 li testten sonra 3lü teste gerek duymuyomus ama benden 3lü test istedi,bi arastıralım dedi.çok korkuyorum canım

canım bosuna uzme kendını. ıste ben hep bu yuzden ıstemıyodum bu testı. benım doktorum da taptırttırdı bana ama ben dun testı yaptırdıgım ıcın bıle kendımı kotu hıssedıyorum. bu testlere ben hıc guvenmıyorum. nolur ıcını ferah tut.

günaydın hanımlar,

gunaydınn. sagol canım benım bebişim gayet ıyı:)

ironic
canım bu mabarek günde dualarım seninle. şu an ne durumda olduğunu hissedebiliyorum.. ama şunu unutma bu üç beş günlük süreçte bile yaşadığın sıkıntıdan dolayı birşeyin yoksa bile babğin olumsuz etkilene bilir..

benim arkadaşım 40 yaşında hamile kaldı %90 özürlü dediler. kız doğuracağım bu belkide bu yaşta benim son şansım dedi ve doğurdu. herkezin bu nasıl bir güzellik dediği dünya tatlısı sapasağlam bir oğlu geldi dünyaya..
tabi bu süre zarfında doğum yapana kadar arkadaşım siğara mı içmedi, uykusuz geceler mi geçirmedi(
velhasıl tıp bazı noktalarda yetersiz kalabiliyor. güzel Allahım ol deyince oluyor. herşey Allahtan. bol bol du at senin için dua edelim.. sıkma bitanem canını. iyi yapmışsın hemen herkese söylememekle..

Balum nerde yaptırdın testi hangi hastanede :)

bu arada ben bir hafta sonra dr gidecektim. vazgeçtim. yarın gideceğim.. bir göreyim bakayım tosun paşamı. nasıl iyimi? iki haftalık süreçler bile bana çok uzun gelir oldu. dua edin kızlar..

bu arada cuma gününüz mubarek olsun:)

hayırlı cumalar anneler
ya kızlar sizin de sabahları rahim bölümünde ağrı oluyor mu ben de oluyor belimde de ağrı oluyor siz de de oluyor mu

bı yandan gecmısı okuyorum da benım kafam bıseye takıldı kızlar. nt oluyo dımı ense kalınlıgı. en cok ya da en az kac olmalı?

Hareket ediyormuyduuu kaç cm di boyu :))) Bende bugun gibicem kontrol zamanı dr geldıgınde fasulye kadar göstericem dedii :)

canım hareket etmek de ne demek.taklalar atıyodu.ayaklarını çırpıyodu bitanem.o kadar tatlıydı ki.boyu baş popo 52.2 mm ayaklarda bi 5 mm daha o kadar işte ama ben 12. haftdayım benimkiyle karşılaştırma emi.drun ne derse o doğrudur.endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…