o kadar haklısın ki,ben de diğer teste kadar kafamı dagıtıp kendimi oyalamalıyım sanırım..üzerimde bir de sucluluk duygusu var,niyeyse kendimi suclu gibi hissediyorum..kötü bir sonuc almak ciddi bir bunalıma sokar,allahım güzel seyler düşünmek ve güzel seyler yasamak istiyorum,dualarımı kabul eder inşallah
Benimde kontrol bugün uf saatt çabucak gelsede gitsemmm ...
Bulantı -kusmaları olan arkadaşlar tamamen geçtimi sizin( ben 3 akşamdır yediğimi çıkarıyorum çok kötü bişi hamileliğin keyfini çıkaramadım daha hasta gibiyim halsiz bitkin ((
ben hala çekiyorum canım.ama drum bi sorun yok dedi.ii tarafından bakıyorum olaya 200 gr almışım sadece dr böyle devam et dedi.napalım en fazla 6 ay daha çekerim diyorum.
Allah yardımcımız olsunn :Saruboceq:
günaydın hanımlar,
kızlar gözünüz aydın.. balum çok sevindim yakalamışsın sat ını
dudu o resimlerle uyumak kadar güzel birşey var mı?
dark çok sevindim:))
amin canım.ama alışıyosun buna da baştaki kadar zorlanmıyosun kaydirigubbakcemile3
kızların sonucları iyi çıkmıs ben de cok sevindim sahi...benim dr um da 2 li testten sonra 3lü teste gerek duymuyomus ama benden 3lü test istedi,bi arastıralım dedi.çok korkuyorum canım
günaydın hanımlar,
kızlar gözünüz aydın.. balum çok sevindim yakalamışsın sat ını
dudu o resimlerle uyumak kadar güzel birşey var mı?
dark çok sevindim:))
evet canım ya o kadar güzel ki anlatamam.mutluluğun resmi bu galibakaydirigubbakcemile3
canım bosuna uzme kendını. ıste ben hep bu yuzden ıstemıyodum bu testı. benım doktorum da taptırttırdı bana ama ben dun testı yaptırdıgım ıcın bıle kendımı kotu hıssedıyorum. bu testlere ben hıc guvenmıyorum. nolur ıcını ferah tut.
gunaydınn. sagol canım benım bebişim gayet ıyı:)
Hareket ediyormuyduuu kaç cm di boyu :))) Bende bugun gibicem kontrol zamanı dr geldıgınde fasulye kadar göstericem dedii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?