bı yandan gecmısı okuyorum da benım kafam bıseye takıldı kızlar. nt oluyo dımı ense kalınlıgı. en cok ya da en az kac olmalı?
balum canım sağol çizelge için harikasın teknolojik anne
Balum nerde yaptırdın testi hangi hastanede :)
balum çok sevindm canın bebişinin iyi olmasına hep böyle devam eder inşallah
ironic34 canım kafana takma sakın bunlar tarama testi daha 3 lü test var birçok öğrenmenin yolu var..........bana amniyosentezi her halükarda olacaksın diyorlar ama sonraki testlerim de iyi çıkarsa yaptırmayı düşünmüyorum..........benimde 1/537 çıkmıştı ikili test
balum sende kendine göre çok haklısın ama yaptırmakla iyi yapmışsın..
1 ile 2 arasında olmalı.2 nin üstü riskli diye biliyorum.ne oldu canım benim?
dogru bılıyosan benımkı rısk grubunda o zamanınternette 3 den yukarısı rısk dıyo. doktorum ıyı dedı ama bana mı soylemedı acaba?
balum ,dark kaç kilo almışsınız ölçüldü mü.benim dün tansiyon yine 15 e 8 oldu heyecandan dr korktu artık:)
Haşimoğlu anladım canım ..Hadi hayırlısı hayırlı haberler alıcan inşallahh içini ferah tutonemlı degıl tatlım.
hasımoglu labaratuar da yaptırdım canım. şar bıle oraya gonderıyo.
canım hareket etmek de ne demek.taklalar atıyodu.ayaklarını çırpıyodu bitanem.o kadar tatlıydı ki.boyu baş popo 52.2 mm ayaklarda bi 5 mm daha o kadar işte ama ben 12. haftdayım benimkiyle karşılaştırma emi.drun ne derse o doğrudur.endişelenme
kaç çıktı senin?
tansıyonum 12/8 cıktı. ılk defa bu kadar yuksek oluyo benım tansıyonum. ama heyecandandır daha ultrasona gırmemıstım cunku.
Haşimoğlu anladım canım ..Hadi hayırlısı hayırlı haberler alıcan inşallahh içini ferah tut
Maşallahh maşallahh bebişineAllahım sen koru mucizelerimizi
Haşimoğlu anladım canım ..Hadi hayırlısı hayırlı haberler alıcan inşallahh içini ferah tut
Maşallahh maşallahh bebişineAllahım sen koru mucizelerimizi
opuyorumnanaktangünaydın şekerrr
balum ,dark kaç kilo almışsınız ölçüldü mü.benim dün tansiyon yine 15 e 8 oldu heyecandan dr korktu artık:)
iyi yaptırmışsın iyi... inşallah hayırlısı ile sonucunda güzel çıkar..
dark,
tebrikler bebişin çok iyiymiş:))) Allah nazarlardan saklasın..
dogru bılıyosan benımkı rısk grubunda o zamanınternette 3 den yukarısı rısk dıyo. doktorum ıyı dedı ama bana mı soylemedı acaba?
Tansiyonu ne zaman başladı ölçmeye balum :))))
Benim dr bakalım ne zaman ölçer gerçi ölçmesede olur kaydirigubbakcemile3 nasılsa benim evde var ölçüyorum arada
bu hasımoglu bende mımlı gercı ama:):):) kan testım yanılmıstı orda. gebelık testı yaptırmıstım da yanılmıstı. mımlendı gozumde valla. ya ben bu ıkılı testı nıye yaptırdım ya. ense olcumu kafama takıldı zaten. ben nasıl beklerım sımdı sonucları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?