2010 Ekim Anneleri

sagol canım.

balum sende kendine göre çok haklısın ama yaptırmakla iyi yapmışsın..

bılmıyorum kı yaaaa

1 ile 2 arasında olmalı.2 nin üstü riskli diye biliyorum.ne oldu canım benim?

dogru bılıyosan benımkı rısk grubunda o zaman ınternette 3 den yukarısı rısk dıyo. doktorum ıyı dedı ama bana mı soylemedı acaba?

balum ,dark kaç kilo almışsınız ölçüldü mü.benim dün tansiyon yine 15 e 8 oldu heyecandan dr korktu artık:)

iyi yaptırmışsın iyi... inşallah hayırlısı ile sonucunda güzel çıkar..

dark,
tebrikler bebişin çok iyiymiş:))) Allah nazarlardan saklasın..

balum ,dark kaç kilo almışsınız ölçüldü mü.benim dün tansiyon yine 15 e 8 oldu heyecandan dr korktu artık:)

tansıyonum 12/8 cıktı. ılk defa bu kadar yuksek oluyo benım tansıyonum. ama heyecandandır daha ultrasona gırmemıstım cunku.

onemlı degıl tatlım.

hasımoglu labaratuar da yaptırdım canım. şar bıle oraya gonderıyo.
Haşimoğlu anladım canım ..Hadi hayırlısı hayırlı haberler alıcan inşallahh içini ferah tut

Maşallahh maşallahh bebişine Allahım sen koru mucizelerimizi

tansıyonum 12/8 cıktı. ılk defa bu kadar yuksek oluyo benım tansıyonum. ama heyecandandır daha ultrasona gırmemıstım cunku.

Tansiyonu ne zaman başladı ölçmeye balum :))))

Benim dr bakalım ne zaman ölçer gerçi ölçmesede olur kaydirigubbakcemile3 nasılsa benim evde var ölçüyorum arada

Haşimoğlu anladım canım ..Hadi hayırlısı hayırlı haberler alıcan inşallahh içini ferah tut

Maşallahh maşallahh bebişine Allahım sen koru mucizelerimizi

bu hasımoglu bende mımlı gercı ama:):):) kan testım yanılmıstı orda. gebelık testı yaptırmıstım da yanılmıstı. mımlendı gozumde valla. ya ben bu ıkılı testı nıye yaptırdım ya. ense olcumu kafama takıldı zaten. ben nasıl beklerım sımdı sonucları.

günaydın şekerrr
opuyorumnanaktan

ben almamışım kilo aynıydım bakıyım az sonra birdaha tartılıyım dün çok yedim kaydirigubbakcemile3 benim doktoruma gitmedim ben dün ölçmediler ama ben kendi kendimi ölçüyorum evde :)
iyi yaptırmışsın iyi... inşallah hayırlısı ile sonucunda güzel çıkar..

dark,
tebrikler bebişin çok iyiymiş:))) Allah nazarlardan saklasın..

amin canııımm çok sağolll
dogru bılıyosan benımkı rısk grubunda o zaman ınternette 3 den yukarısı rısk dıyo. doktorum ıyı dedı ama bana mı soylemedı acaba?

canım bende 3'ün üzerinde olanları risk gurubunda diye biliyorum onda da o bile belli olmuyormuş yani temiz çıkanlar %90

Tansiyonu ne zaman başladı ölçmeye balum :))))

Benim dr bakalım ne zaman ölçer gerçi ölçmesede olur kaydirigubbakcemile3 nasılsa benim evde var ölçüyorum arada

ben de hep evde olcuyordum. saglık ocagında olctuler daha once. hastanede ılk kez olculdu.

kaç çıktı ensesi canım benim bu kadar taktın kafana .dr bişey olsa derdi mutlaka

Benden kan almadılar sadece ultrasondan inceledir. Haftaya birdha gidicem tam haftasında olsun diye inşallah o zaman da bir problem çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…