2010 Ekim Anneleri

kaç çıktı ensesi canım benim bu kadar taktın kafana .dr bişey olsa derdi mutlaka

2.4mm cıktı. derdı herhalde. nedır bu testler ya bak bosuna ıronıc te uzuluyo sapa saglam dogacak bebegı. ben ıste bu yuzden ıstemıyorum bu testlerı bosuna uzuluyoruz bebeklerde bosuna etkılenıyo. boyle seyler yasıycagımızı bılıyodum.

Aaa :) haşimoğlu aslında iyi laaratuvar nasıl yanıldılarkiii ..Bende gebelik hcg orda yaptırmıştım :))

Balum içini rahat tut test sonucun iyi çıkıcak allah izin ederse..Rabbim herşeyin en ıyısını bılır dua edelım allaha sığınalım herşey cok güzel olucak

dark ınternette e oyle yazıyo 3 den yukarısı rısk dıye demınden berı arastırıyorum. eger 3 cıkarsa rısk %6 ymıs.

Sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı balum ben yaptırmadım daha :)) senın aıle hekımın nerde benımkı doktorlar sitesinde

üzülme dr bişi olsa hemen söylerdi niye saklasın ki.bişey yoktur.kan sonuçların ne zaman çıkacak?

evet canım. ama benımkı satı tamamen yakalarmıs oyle dedı doktor. 7 gun daha ılerı gıdebılırım. 12+2 cıktı ama kagıda 12+2/7 yazdı.

maşallah canııım kuzuna
benimki de ilk gittigim de 6gün geriydi geç döllenmiş demişti doktor. sonra gittigim de 2gün geride. Yavaş yavaş tamamlıyorlarmış son sat'ı :)

evet benım test yanıldı. sonra 2 gun sonra sara erhan beye gıttım. kac kere tekrarlattı bana nerde yaptırdın dıye. guvenıyo herkes oraya tabı halıyle ıyı bı yer ama yanıldı ıste. sans bana vurdukaydirigubbakcemile3

Sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı balum ben yaptırmadım daha :)) senın aıle hekımın nerde benımkı doktorlar sitesinde

ben zıraat yokusunda oturuyorum ya. burda benım aıle hekımım. dosma dakı. merıc hanım soyadı neydı yaaa:):) dunde sordular unuttum:):)

üzülme dr bişi olsa hemen söylerdi niye saklasın ki.bişey yoktur.kan sonuçların ne zaman çıkacak?

arıycaklar cıkınca. ama 3-4 yada 5 gun surer dedı.

maşallah canııım kuzuna
benimki de ilk gittigim de 6gün geriydi geç döllenmiş demişti doktor. sonra gittigim de 2gün geride. Yavaş yavaş tamamlıyorlarmış son sat'ı :)

evet canım ya masallah bebişlere sevındırıyolar bızı:)

heh aıle hekımım merıc ogretmen ıstıf:):) bu arada balsurat hasımoglunda test 50 tl. normal bı ucret yanı.

sensİn zulme uĞrayanların dayanaĞı.

sensİn mahzun kalplerİn sıĞınaĞı.

senİn adaletİndİr sıĞındıĞım.

senİn mİzanındır gÜvendİĞİm.

adaletİ emreder, kÖtÜlÜĞÜ nehyedersİn.

yetİme İyİlİk İster, sapmaktan men edersİn.

nefsİme zulmetmekten koru benİ.

adaletİne razı eyle nefsİmİ.

eĞrİlmekten koru kalbİmİ.

rızana gÖre ÖlÇÜlendİr benİ.

mİzanında gÜzel eyle akıbetİmİ.

kolay eyle sorgu sualİmİ

hesap verme İncelİĞİyle yaŞat benİ.

zulmetmekten uzak eyle benİ.

zulme uĞramaktan koru benİ.

canım sana da hayırlı cumalar

balumcum sen c şekli düz falan diyodun
o c nasıl oluyo ki benim ki oturur gb foto da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…