balum senlebiz aynıyız:)
kaç çıktı ensesi canım benim bu kadar taktın kafana .dr bişey olsa derdi mutlaka
bu hasımoglu bende mımlı gercı ama:):):) kan testım yanılmıstı orda. gebelık testı yaptırmıstım da yanılmıstı. mımlendı gozumde valla. ya ben bu ıkılı testı nıye yaptırdım ya. ense olcumu kafama takıldı zaten. ben nasıl beklerım sımdı sonucları.
2.4mm cıktı. derdı herhalde. nedır bu testler ya bak bosuna ıronıc te uzuluyo sapa saglam dogacak bebegı. ben ıste bu yuzden ıstemıyorum bu testlerı bosuna uzuluyoruz bebeklerde bosuna etkılenıyo. boyle seyler yasıycagımızı bılıyodum.
evet canım. ama benımkı satı tamamen yakalarmıs oyle dedı doktor. 7 gun daha ılerı gıdebılırım. 12+2 cıktı ama kagıda 12+2/7 yazdı.
Aaa :) haşimoğlu aslında iyi laaratuvar nasıl yanıldılarkiii ..Bende gebelik hcg orda yaptırmıştım :))
Balum içini rahat tut test sonucun iyi çıkıcak allah izin ederse..Rabbim herşeyin en ıyısını bılır dua edelım allaha sığınalım herşey cok güzel olucak
Sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı balum ben yaptırmadım daha :)) senın aıle hekımın nerde benımkı doktorlar sitesinde
üzülme dr bişi olsa hemen söylerdi niye saklasın ki.bişey yoktur.kan sonuçların ne zaman çıkacak?
maşallah canııım kuzuna
benimki de ilk gittigim de 6gün geriydi geç döllenmiş demişti doktor. sonra gittigim de 2gün geride. Yavaş yavaş tamamlıyorlarmış son sat'ı :)
sensİn zulme uĞrayanların dayanaĞı.
sensİn mahzun kalplerİn sıĞınaĞı.
senİn adaletİndİr sıĞındıĞım.
senİn mİzanındır gÜvendİĞİm.
adaletİ emreder, kÖtÜlÜĞÜ nehyedersİn.
yetİme İyİlİk İster, sapmaktan men edersİn.
nefsİme zulmetmekten koru benİ.
adaletİne razı eyle nefsİmİ.
eĞrİlmekten koru kalbİmİ.
rızana gÖre ÖlÇÜlendİr benİ.
mİzanında gÜzel eyle akıbetİmİ.
kolay eyle sorgu sualİmİ
hesap verme İncelİĞİyle yaŞat benİ.
zulmetmekten uzak eyle benİ.
zulme uĞramaktan koru benİ.
Günaydın kızlar annemdeydim 2 gündür nasılsınız..
balum duduuu nasılsınız??doktor neler dedi dün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?