2010 Ekim Anneleri

hayırlı cumalar anneler
ya kızlar sizin de sabahları rahim bölümünde ağrı oluyor mu ben de oluyor belimde de ağrı oluyor siz de de oluyor mu

kızlar cevaplar mısınız ben de 11+4 hamişim sağ kasığımda ağrı var şimdi yürüyünce

balum duduuu nasılsınız??doktor neler dedi dün?

ıyı canım bebek sata dogru kosuyo. 2 lı testı yuksek ısrarlarla yaptırdım ama mutlusuz yaptırdıgım ıcın. bakalım ıns ıyı cıkarda uzulmem.

balumcum sen c şekli düz falan diyodun
o c nasıl oluyo ki benim ki oturur gb foto da

benımkı bu defa c seklını bıraz bozmustu. yatar gıbıydı. ama doktor dedıkı bu coook hareketlı. bı de ogrencısı vardı ona herseyı anlatmak ısın benı 15-20 dk ultrasonda tuttu. herseyı detaylı ogrenmıs oldum.

kızlar cevaplar mısınız ben de 11+4 hamişim sağ kasığımda ağrı var şimdi yürüyünce

ben de kasık agrısı olmuyo canım ya. kahvaltı hazırlıyom da bı yandan gec yazıyom kusura bakmayın.

Sağol canım iyiyim bende çok şükür bugün kontrolüm var kızımı göreceğim :))

hayırlı haberlerle gel inş. kacta randevun?

gorumcem de muayene oldu doktora o yuzden o da yanımdaydı dıyo ne 20 dk en az 30 dk ultrasondaydın:):) bana mı kısa geldı acaba:)

inşallah bitnm..hayırlısı inşallah..:Saruboceq:

sağol canım benim.öyle büyük bi mutluluk yaşadık ki dün.rabbim devamını da nasip eder inş. hepimize.

amin bitnm..inşallah..bu mübarek günde rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin..meleklerimiz de yalnız ona emanet..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…