hayırlı cumalar anneler
ya kızlar sizin de sabahları rahim bölümünde ağrı oluyor mu ben de oluyor belimde de ağrı oluyor siz de de oluyor mu
iyiyiz canım .dr teyzemiz herşey yolunda dedi.1 gün ilerdeyiz sattan.çok hareketliyiz bi de çokk tatlı sıpammmmm
heh aıle hekımım merıc ogretmen ıstıf:):) bu arada balsurat hasımoglunda test 50 tl. normal bı ucret yanı.
çok şükür nevyascığm..sen nasılsın bitnm?
kızlar cevaplar mısınız ben de 11+4 hamişim sağ kasığımda ağrı var şimdi yürüyünce
kızlar cevaplar mısınız ben de 11+4 hamişim sağ kasığımda ağrı var şimdi yürüyünce
Bendede oluyor canım ara ara normal diyorlar..
balum duduuu nasılsınız??doktor neler dedi dün?
balumcum sen c şekli düz falan diyodun
o c nasıl oluyo ki benim ki oturur gb foto da
maşallah bitaneme bnm..rabbime emanetsiniz canım..opuyorumnanaktan
Sağol canım iyiyim bende çok şükür bugün kontrolüm var kızımı göreceğim :))
canım yat dinlen.bende olmuyo.ama seni çok zorlar ve kanama yaparsa drunu ara ve git ne olur ne olmaz
Sağol canım iyiyim bende çok şükür bugün kontrolüm var kızımı göreceğim :))
17.30 da balumcuğum belki eşim yetişebilir diye son randevuyu aldım :)
kanama yok çok şükür yinede arayacağım dr ancak öğleden sonra muayenede olurrakannehir
ıyı canım bebek sata dogru kosuyo. 2 lı testı yuksek ısrarlarla yaptırdım ama mutlusuz yaptırdıgım ıcın. bakalım ıns ıyı cıkarda uzulmem.
benımkı bu defa c seklını bıraz bozmustu. yatar gıbıydı. ama doktor dedıkı bu coook hareketlı. bı de ogrencısı vardı ona herseyı anlatmak ısın benı 15-20 dk ultrasonda tuttu. herseyı detaylı ogrenmıs oldum.
17.30 da balumcuğum belki eşim yetişebilir diye son randevuyu aldım :)
sağol canım benim.öyle büyük bi mutluluk yaşadık ki dün.rabbim devamını da nasip eder inş. hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?