2010 Ekim Anneleri

ya bunlar bana kesın amnıosentez de yapalım dıcekler. ıstemıyorum kesınlıkle. ve 3 lu testı de yaptırmamı ıstıycekler ama asla 16. haftada doktora gıtmıycem.

amniyosentez konusunda benim de ciddi tereddütlerim var inşallah hiçbirimiz için gerekli olmaz..ama 3lü testi yaptır bitnm bir sorun olacağını sanmıyorum..

ya bunlar bana kesın amnıosentez de yapalım dıcekler. ıstemıyorum kesınlıkle. ve 3 lu testı de yaptırmamı ıstıycekler ama asla 16. haftada doktora gıtmıycem.

canım benim sen niye gerildin .daha dur bakalım bişey yok ortada.senin yaşın kaç ki amniyosentez istesin.kötü şeyler düşünme diyodun bana sen yapıyosun.sakin ol.herşey yolunda olacak.

kızlar herkese hayırlı cumalar öncelikle inşallah ezan ve sela arasında edilen dualar kabul olurmuş allahın izniyle inşallah..........canınızı sıkmayın ve bol bol dua edelim

balum canım sıkma canını eğer bir sorun olsa doktorun söylerdi mutlaka........ayrıca ense pilisi ölçümünün işinin ehli uzman doktorların ölçmesi gerektiği söyleniyor çünkü en ufak bir hata sonucun yanlış değerlendirilmesine yol açabiliyormuş

Yaptırmazsın canım sende sonuçta aldırmıyacaksın bence sonuçlarada fazla takılma zorla testmi yaptırılır ya nasıl doktor bunlar valla benimki aldırmıyacaksan hiç bi testi yapmıyorum yanlış çıkıpta sana 9 ayı zehir edemem dedi opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar nevyas özeldende mesaj attım okumadın heralde benide kaydedermisin tekrar ben burayı hiç boş bırakmadım neden sildinki orda birçok uğramayan var beni sildin

amniyosentez konusunda benim de ciddi tereddütlerim var inşallah hiçbirimiz için gerekli olmaz..ama 3lü testi yaptır bitnm bir sorun olacağını sanmıyorum..

hayırlısı Allahtan ya. bakalım napcaz.

canım benim sen niye gerildin .daha dur bakalım bişey yok ortada.senin yaşın kaç ki amniyosentez istesin.kötü şeyler düşünme diyodun bana sen yapıyosun.sakin ol.herşey yolunda olacak.

ense kalınlıgına takıldım ondan dıyorum yasım 25 daha.

hayırlısıyla git gel canım bakalım bi değişiklik var mı hala kız mı:) bakarsın erkek der.hazırlıklı ol şeker

Sağol canım ya evet bende çok merak ediyorum ama erkek derse ne yaparım bilmem kesin hangisi doğru diye şüpheye düşerim delikafadulden

zaten kendı doktorum degıldı kı gene bıktım ya bu hastaneden.

kendı doktorum degıldı. doktoruma bı oda daha vermısler onun adı yazıyo ama yenı bı doktor gelmıs o bakıyo. dogumunu yıne kendı doktorum yapıyomus. bısey anlamadım bu ısten. bı dahakı gıdısımde yıne boyle canımı sıkarlarsa degısıcem doktorumu. o kadar uzuldum kı dun hastanede aglamamak ıcın zor tuttum kendımı. 2 saat beklettı benı ultrason ıcın. sonra ebe bana dedı cık tahlıllerını yaptır gel dedı. o aradan gelmıs doktor. bana gec kaldın dıyo zor tuttum kendımı. bu doktora gorunmek zorunda mıyım ben. bosuna doktor sectım sectıgım doktor bı kez baktı bana yok asıstan doktor yok bılmem ne. ay cok gerıldım gene yamafoldumben

Ya ben bu liste muhabbetinden sıkıldım artık

Emine Kaya geldin burda mesajını görmedim diye konuştun konuştun bidaha buraya gelmiycem dedin bende seni sildim şimdi bide niyemi sildin diyorsun

Haftalık kontrol edip kim aktif değilse siliyorum ve tekrar eklemiyorum sürekli sürekli mesaj atmayın diyede ekledim liste sayfasına

Bir süre sonra sildiklerimden gerçekten topicte aktif olanlar olursa zaten eklerim ben ama aktif olmayanlar listeyi boşuna doldurmayacaklar

balum balum balum. durduk yere stres yapma yaa.. üzme minnoşunu. istersen gir başka biryerde yine ölçtür. ben 2 ve 2 nin üstü çıkarsa mutlaka yeniden ölçtürürüm demiştim..
birde evet nasıl ikna etti seni dr.? o kadar kararlıydın...anacığım ya da sen nasıl olsa istanbula gelicen. o zaman kadar bekleyebilirsen orada yeniden ölçtür..

nevyas güzelim hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum. bende yarın gidicem. cinsiyetini söyler belki de bana:)) tabi güzel Allahım başka bir sıkıntı vermezse

Sağol canım ya inşallah dönünce yazarım burdan sende yarın yaz ben merak ediyorum senin pıtırcığı ya :)

canım kendi doktorun değilse eğer işinin ehli bir doktora git bence tekrar........ben yarın tekrar başka bir hastane ve başka bir doktora gidicem.........sırf teyitlemek için..........şunuda unutma ense pilisi ölçümü tek başına yeterli değil.........tahlil sonuçların belli olsun o zaman hepsini bir değerlendiriyorlar.........burun kemiğinden falan bahsettimi

orda zaten gıdıcem bı doktora. kendı doktorum bakmadı kı bana baska doktordu. yaptırcan dedı. valla o kadar kotuydum kı hastanede tek mutlu oldugum bebişii gormektı. o unutturdu bana en sonunda butun hastane stresımı.

yok bahsetmedı. ense olcumunde sorun var mı dedım yok dedı. test sonuclarım bı cıksın da Allahın ıznıyle. nedır bu stres ya cok haklıymısım valla bu testlerı ıstememekte.

yazarım nevyas cığım. ben erkek diyorum eşim kız manyağı kız diyor. aslında şu an gr cinsiyeti ilgilendirmiyor kanama olayından sonra beni..

ya nevyas sanada oldumu bilmiyorum ama kanamadan sonra benim hep dr gidesim var. yarında başka bir dr gidicem. sırf sıpamı görebilmek için. iki hafta süreç falan bana çok uzun geliyor.

öncelikle günaydın
ben 3 haftalığına annemin yanına gttiğiimde benide silmişsn ama artık geldim
e_pack kullanıcınının tüm msjlarını aratırsan aktif olduğumuda görürsün cnm artık burdayım

balum canım seni çok iyi anlıyorum. ben geçen hafta ikili testin sonucunu almaya gittiğimde bebeğim çok hareket etmiyordu. ama kalbi pıt pıttı. dr uyuyor dedi. ama ben pinpirikliyimya. uyandırabilirmisiniz dedim. uğraştı ama uyanmadı bizim ki.. sonra hastaneden çıkıp çikolatalı gofret yedim ve başka bir hastaneye dr... nasıl hareketliydi ya rabbim. uyanmış.. benim kadar kimse pinpirikli olamaz herhalde. yarın gideceğim benim 5 inci dr olucak. hepsine dönüşümlü gideceğim ve son aylarda nihai dr karar vericem. her yeni gittiğin dr daha ilgili oluyor...

yok bahsetmedı. ense olcumunde sorun var mı dedım yok dedı. test sonuclarım bı cıksın da Allahın ıznıyle. nedır bu stres ya cok haklıymısım valla bu testlerı ıstememekte.

canım içini ferah tut stres yapma ya
bende dün gttim 2li test yaptırdım ve hiç takmıyorum ha tabi merak var ama kendimide üzmüyorum bebeğimide
aklıma hep dünki görüntüleri geliyo bebeğimin
zıplayığı kımıldayış ve ozaman gülümsüyorum rahatlıorum sende rahatla cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…