2010 Ekim Anneleri

korkma o kadar tatlım ya bısey olmayacak bebişine. hakıkaten bu bı mucıze ya. ultrasondayken bakıyorum oynuyo gıbı resmen. bu mucıze degıl de ne pekı? karnını bı havaya atısı vardı bırden. doktor gundu bu ne hareketlılık ya dedı:) bu haftalar gercı en hareketlı oldukları haftalar ama bu fazla hareketlı dedı:) sanrım bıraz yaramaz olcak:)

Ben sana diyeyim seninki erkek senin gibi kanaması olanların hep erkek oluyor :))

Canım ben zaten sürekli endişeliydim ve son zamanlarda çok sık gittim delikafadulden 3 haftada 3 kez gittim :roflol: ama doktorum bugünden sonra artık ayda 1 geleceksin dedi eğer cinsiyetimize kendi doktorumda kız derse sanırım artık sık sık gitmem ama bu erkek derse ben bu hafta başka doktoru ziyaret ederim yine sempatiksalakcinni sıkıntılı dönemi çok şükür atlattık canım o yüzden sık gitmesekde olur..

birde balumcuğum 3-4 gün bekleme. ara labaratuvarı veya eşin arasın baskı yapın bugün çıkarttır. öne alsınlar seni azıcık.... bunu çok rahatlıkla yapabilirler...

bı de doktorun ıyısı kotusu olmaz derler. oyle bı var kı. en ıyısını yapıyosun valla.

ense olcumune takıldım zaten sonuclar henuz cıkmadı. ense olcumun kac? nt olcumu dıye gecıyo. ya da dıst yazar.

:)))) canım benim ya. evet öyle diyorlar kanaması olan kişilerin erkek bebişi oluyormuş.. şimdi yarın dr gideyim annemleri arayığp müjde vereceğim. daha ben kimseciklere söylemedim...

balum inan o olaydan sonra özürdileyerek söylüyorum wc ye giderken bile korkuyordum.. gece kabuslar( yok anacığım kim ne derse desin hamilelik zor iş..

gorumcemın hep kanaması oldu ama kız oldu:):)

birde balumcuğum 3-4 gün bekleme. ara labaratuvarı veya eşin arasın baskı yapın bugün çıkarttır. öne alsınlar seni azıcık.... bunu çok rahatlıkla yapabilirler...

bende ısrarla dedım en erken dıye ama yok ankaraya gıdıyo bılmem ne. dedım ankaraya gıttıgını bende bılıyorum.

aynen oyle. senı anlıyorum. kanamam olmadıgı halde her tuvalete gıdısımde korkuyorum. sen de haklısın valla. hamılelık zor ve anne hakkı gercekten odenmez. daha ısın basındayız bu kadar zorluk bu kadar fedakarlık. halbukı daha yenı baslıyo annelık.

Kızlar benim az işim var sonra gelirim yine liste için güncelleme mesajı atanlar daha düzeltemedim bugün düzenleyeceğim ..

balumcum bende yazmıyo ense ölçümü ama doktor dün çok iyi dedi ben bi kahvaltı yapıp gelcem canlar öpüldünüzz

kızlar geldiiimmmmm.
rüyamda bugün erkek bir bebek gördüm o kadar güzeldi ki sarısın yesil gözlüydü : ) kucagımda biberonla su iciriyordum :))))))

kızlar geldiiimmmmm.
rüyamda bugün erkek bir bebek gördüm o kadar güzeldi ki sarısın yesil gözlüydü : ) kucagımda biberonla su iciriyordum :))))))

su mu:):) ay ne guzel ya. ben hastanede kosustururken gordum kendımı. sanırım dun cok etkılendım hastaneden.

tamam canım gorusuruz.

ay kızlar bugun sulu gozlulugum ustumde benımmafoldumben

canım benim sen niye böyle yapıyosun ya.anlıyorum dünyadaki her şeyin en iyisi en güzeli onda olsun istiyorsun ama daha ortada folyok yumurta yok.niye yıpratıyosun kendini herşey çok güzel olacak ben eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…