yazarım nevyas cığım. ben erkek diyorum eşim kız manyağı kız diyor. aslında şu an gr cinsiyeti ilgilendirmiyor kanama olayından sonra beni..
ya nevyas sanada oldumu bilmiyorum ama kanamadan sonra benim hep dr gidesim var. yarında başka bir dr gidicem. sırf sıpamı görebilmek için. iki hafta süreç falan bana çok uzun geliyor.
yazarım nevyas cığım. ben erkek diyorum eşim kız manyağı kız diyor. aslında şu an gr cinsiyeti ilgilendirmiyor kanama olayından sonra beni..
ya nevyas sanada oldumu bilmiyorum ama kanamadan sonra benim hep dr gidesim var. yarında başka bir dr gidicem. sırf sıpamı görebilmek için. iki hafta süreç falan bana çok uzun geliyor.
balum canım seni çok iyi anlıyorum. ben geçen hafta ikili testin sonucunu almaya gittiğimde bebeğim çok hareket etmiyordu. ama kalbi pıt pıttı. dr uyuyor dedi. ama ben pinpirikliyimya. uyandırabilirmisiniz dedim. uğraştı ama uyanmadı bizim ki.. sonra hastaneden çıkıp çikolatalı gofret yedim ve başka bir hastaneye dr... nasıl hareketliydi ya rabbim. uyanmış.. benim kadar kimse pinpirikli olamaz herhalde. yarın gideceğim benim 5 inci dr olucak. hepsine dönüşümlü gideceğim ve son aylarda nihai dr karar vericem. her yeni gittiğin dr daha ilgili oluyor...
canım içini ferah tut stres yapma ya
bende dün gttim 2li test yaptırdım ve hiç takmıyorum ha tabi merak var ama kendimide üzmüyorum bebeğimide
aklıma hep dünki görüntüleri geliyo bebeğimin
zıplayığı kımıldayış ve ozaman gülümsüyorum rahatlıorum sende rahatla cnm
Ben sana diyeyim seninki erkek senin gibi kanaması olanların hep erkek oluyor :))
Canım ben zaten sürekli endişeliydim ve son zamanlarda çok sık gittim delikafadulden 3 haftada 3 kez gittim :roflol: ama doktorum bugünden sonra artık ayda 1 geleceksin dedi eğer cinsiyetimize kendi doktorumda kız derse sanırım artık sık sık gitmem ama bu erkek derse ben bu hafta başka doktoru ziyaret ederim yine sempatiksalakcinni sıkıntılı dönemi çok şükür atlattık canım o yüzden sık gitmesekde olur..
birde balumcuğum 3-4 gün bekleme. ara labaratuvarı veya eşin arasın baskı yapın bugün çıkarttır. öne alsınlar seni azıcık.... bunu çok rahatlıkla yapabilirler...
:)))) canım benim ya. evet öyle diyorlar kanaması olan kişilerin erkek bebişi oluyormuş.. şimdi yarın dr gideyim annemleri arayığp müjde vereceğim. daha ben kimseciklere söylemedim...
balum inan o olaydan sonra özürdileyerek söylüyorum wc ye giderken bile korkuyordum.. gece kabuslar( yok anacığım kim ne derse desin hamilelik zor iş..
Kızlar benim az işim var sonra gelirim yine liste için güncelleme mesajı atanlar daha düzeltemedim bugün düzenleyeceğim ..
balumcum bende yazmıyo ense ölçümü ama doktor dün çok iyi dedi ben bi kahvaltı yapıp gelcem canlar öpüldünüzz
kızlar geldiiimmmmm.
rüyamda bugün erkek bir bebek gördüm o kadar güzeldi ki sarısın yesil gözlüydü : ) kucagımda biberonla su iciriyordum :))))))
hayirli cumalar ekim anniskolari:)))
tamam canım gorusuruz.
ay kızlar bugun sulu gozlulugum ustumde benımmafoldumben
hayirli cumalar ekim anniskolari:)))
su mu:):) ay ne guzel ya. ben hastanede kosustururken gordum kendımı. sanırım dun cok etkılendım hastaneden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?