- 27 Haziran 2009
- 317
- 19
- 643
geldim geldim iyi haberlerle hem de kızlar. geç döllenmeden dolayı bebegım 4+5 mıs daha. bı sorun yok dedı. progestanı bırak dedı kalp atısını duyalım ondan sonra baslıycan ona dedı. folık asıte devam et dedı sadece. 3 hafta sonra gel kalp atısı dınleyelım dedı:teytey::dance:
ii geceler kızlar, e-pack canım bugün doktora gittim b-hcg yükselmiş 5800 olmuş ama doktor bizim hastanedeki ultroson aletinin çözünürlülüğü ii değil 10 gün geçsin öyle bakalım dedi.Vajinalden gerek yok bakmaya dedi.Değerin güzel dedi.İnş bi sorun olmaz:Saruboceq:
canım benim çok sevindim :))))))) ben sana demiştim. bazı aptal doktorlar insanın cannı acıtıyo işşte. bi arkadaşımın birbuçuk aylık bebeğini kis sanmıştı doktorun birisin . neyse hayırlı uğurlu olsun vatana millete :))))))) hade bağalım inş. hep böyle iyi gider.
merhaba öncelikle hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde son satım 7 ocaktı ama geç döllenme olduğu için bebeğime bir haftalıktır anca dedi doktor ve 10 gün içinde rahime yerleşmesi beklenir dedi ve 10 gün p.tesi doluyor neden siz progestan kullandınız lekelenme falanmı oldu? bana folik asit haricinde ilaç vermedide doktor
merhaba öncelikle hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde son satım 7 ocaktı ama geç döllenme olduğu için bebeğime bir haftalıktır anca dedi doktor ve 10 gün içinde rahime yerleşmesi beklenir dedi ve 10 gün p.tesi doluyor neden siz progestan kullandınız lekelenme falanmı oldu? bana folik asit haricinde ilaç vermedide doktor
seninde hayırlı olsun canım bebeğin :) benim tüp bebek olduğu için için kullanmıştım. bebeğin tutunmasını kolaylaştırması için veriyorlar.
kızlar doktordan geldim 4+1 haftalıkmışım :) yani 1 hafta geriye gitti ultrason ölçümü ile, keseyi gördük :) çok düzgün dedi. Ama lekelerden dolayı düşük riski olabilir dedi ve progestan ve 10 gün rapor verdi. wc banyo hariç yatacakmışım, umarım herşey yolunda gider bir dahaki kontrol 27sinde, işte böyle haber vereyim dedim... bu düşük riski biraz canımı sıktı dilerim herşey yolunda gider
:))) aaslında tahmin etmiştim ama yinede cevap verdim balumun düşük tehlikesi vardı. onun yerine cevap vermiş oldum ama kızmaz inş. :)
mesajım balumaydı pardon yanlış oldu kızlar
balum kendim attım iğnemi hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?