2010 Ekim Anneleri

ii geceler kızlar, e-pack canım bugün doktora gittim b-hcg yükselmiş 5800 olmuş ama doktor bizim hastanedeki ultroson aletinin çözünürlülüğü ii değil 10 gün geçsin öyle bakalım dedi.Vajinalden gerek yok bakmaya dedi.Değerin güzel dedi.İnş bi sorun olmaz:Saruboceq:

merhaba bayanlar bende hamileler arasındayım ama henüz biz keseyi göremedik vajinalden gördük bi karartı ve kan testimdede 82 çıkmıştı değerim daha önce sizlere yazmıştım zaten bende pazartesi tekrar gidicem doktora umarım ultrasonda keseyi görebiliriz vede umarım 2 hafta sonrada bebişimin kalp atışlarını duyabiliriz dua edin kızlar benim için endişelerim var hep inşşallah allanın izniyle bir sorun çıkmaz hoşçakalın iyi geceler herkese....

canım benim çok sevindim :))))))) ben sana demiştim. bazı aptal doktorlar insanın cannı acıtıyo işşte. bi arkadaşımın birbuçuk aylık bebeğini kis sanmıştı doktorun biri. neyse hayırlı uğurlu olsun vatana millete :))))))) hade bağalım inş. hep böyle iyi gider.

hadi gözünaydın canım
çok sevindim hihoyyyt hihoyyyt

yeni gelen arkidişler hepiniz hoş geldiniz. iyi haberlerle gelen arkadaşlar sizler adınada gerçekten çok sevindm ben pek aranıza katılamasamda hepinizden heberim var okuyorum tüm sayfaları :) bebişime zarar gelicek diye pek bilgisayara yaklaşmıyorum ama sizide merak etmeden duramıyorum:) kendinize ve bebişlerinize dikkat edin bolca faydalı besinler yiyin büyütün onları bu devletin milletin onlara ihtiyacı var dimiii :)))))

merhaba öncelikle hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. benimde son satım 7 ocaktı ama geç döllenme olduğu için bebeğime bir haftalıktır anca dedi doktor ve 10 gün içinde rahime yerleşmesi beklenir dedi ve 10 gün p.tesi doluyor neden siz progestan kullandınız lekelenme falanmı oldu? bana folik asit haricinde ilaç vermedide doktor

mesajım balumaydı pardon yanlış oldu kızlar

seninde hayırlı olsun canım bebeğin :) benim tüp bebek olduğu için için kullanmıştım. bebeğin tutunmasını kolaylaştırması için veriyorlar.

seninde hayırlı olsun canım bebeğin :) benim tüp bebek olduğu için için kullanmıştım. bebeğin tutunmasını kolaylaştırması için veriyorlar.

:))) aaslında tahmin etmiştim ama yinede cevap verdim balumun düşük tehlikesi vardı. onun yerine cevap vermiş oldum ama kızmaz inş. :)

2010 Eylül annelerinden selamlar kızlaaar...
listeniz bereketli olsun inşallah..
Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin hepimizin.....

Bence senin haberlerini bekliyordum canım dün merak ettim seni. Bende yarın gideceğim doktora tabi işyerinden izin alabilirsem

:))) aaslında tahmin etmiştim ama yinede cevap verdim balumun düşük tehlikesi vardı. onun yerine cevap vermiş oldum ama kızmaz inş. :)

kızmam tabı kı sen nerelerdesın ya. gırmıyon hıc. dun dıyom kayboldu bu kız:):):) canım sagol. doktor ıyı dedı megerse bızımkı kucukmus. kuzenım dıyo senın bu ufaklık cok kandırıkcı bısey olcak. ılk kan testınde de cıkmamıstı ya. artık ben cınsıyetını de dogunca ogrenırım.

bu arada gunaydın arkadaslar.

mesajım balumaydı pardon yanlış oldu kızlar

canım benım erken oldugu ıcın oyle ben de ılk gıttıgımde doktorum erken gelmıssın demıstı. progestanı vermıstı bana doktorum. ama doktoru degıstım ya ben. sımdıkı doktorum onu ıcme dedı. gorumcem de tup bebek yapmıstı o da kullanıyodu. baya kullanan da var ama bana dedı kı saglıklıysa tutunur zaten. saglıksınsa zaten dussun. kalp atıslarını duyalım o zaman ıcmeye baslarsın dedı. tekrar konusuruz dedı.

günaydın kızlar
ben hiiçç iyi değilim ya gece hiç uyuyamadım bulantıdan
bide grip oldum akannehirakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…