sorma sormaaaa hemde nasıl çekmek kahvaltıyı tutamıorum asla midemde.iki yudum yiyorum onunda hiç tadını alamıorum yemek yiyemeyince suda içemiorum oturup ağlıyorum bende...
saol canım benim diorum ya arada yazmasamda şöle bi bakıp çıkıorumm herşey normale dönsün daha çok görüşçezz:)) bu arada cevap yazdım canım sana face den ama burdan da söliiim çarşamba gittim doktora.geçen hafta düşmüştüm ben o yüzdeen bi kaç gün erken gittim yine.
benımde amelıyattan once ıstahım okadar ıyıdıkı şimdi mıgde bulanısı bas donmesı hıcbırsey yıyemıyorum
canım ben giriorum arada yazmasamda bakıorum bulantılar kusmalar beni biraz zorladığı için pek oturamıorum pc başında şimdi balum mesaj atmış face den bi bakiim dedim o yüzden
selam hanımlar,nasılsınız?
nasılsınız kızlarrr
nasıl yanı?
ahhhh canimmm yemin ederim ayni.. ben gurbetteyim bide.. ben ayaga kalkip kendime su ble alamadim 5 hafta boyunca. dudaklarim susuzlukdan catladi yara icindeler... annem geldi gecen haftada o yapiyoda iki lokma girdi bogazima.. 7 kilo verdimm... su icemiyorum diye bende agliyorummmm yiyemiyorum diye sinir krizleri geciriyorum... uykusuzlukkk hat safhada....
sana onerim ayva.. bana cok iyi geldi.. kahavlatidan oncede papatya cayi ic.. cay icme. mideyi cok acitir... portakal mandalina gibi asitli meyveler yeme... ayrica suyu da pipetle ic yavas yavas.....allah yardimcimiz olsunn...
Allah sabır versin canım valla çok zor bütün hayatım alt üst oldu benimde diorum ya oturup ağlıorum sürekli( bişey yiyemeyince halsizlikten kolumu kaldıramıorummkafamçokkarıştı
doktora gidiyoruz bu aksam.. ultrasonda gorucem iste.. belki cinsiyetide soler...
gittim cnm,gece girebilmiştim ancak nete..zaten kabusum oldu dün gece hep garip rüyalar gördüm:1no2:hoşgeldınız kızlar nabersınız ıronıc canım doktora gıdıcektın ne oldu
Arkadaşım silmedim seni baktım bir hafta daha bekleyim dedim ama girdiğinde elinden geldiğince mesaj yazarsan iyi olur çünkü aktif olmayanları siliyorum sonra silinen üyelerle beni arada bırakma canım
gittim cnm,gece girebilmiştim ancak nete..zaten kabusum oldu dün gece hep garip rüyalar gördüm:1no2:
elimde değil kuzum ya,inan takılmamam gerektiğini biliyorum ama kabusum oldu..nasıl rahatlatıcam kendimi,3lüye kadar kemiricem kendimibu arada ıronıc nolur takılma sakın test sonucuna bısey cıkmıycak emın ol.
2li testim sınırın altıda cıktı.normalde 3lü ye gerek duymuyomus dr um ama seni arastıralım dedi.ay sonunda 3lü ve doppler yapıcak.eger 3lüde sorun cıkarsa amnio falan dedine oldu canım bı sorun yoktur ınsallah
elimde değil kuzum ya,inan takılmamam gerektiğini biliyorum ama kabusum oldu..nasıl rahatlatıcam kendimi,3lüye kadar kemiricem kendimi
selam pinguu cum evet 2li yaptırdımhoşbulduk kızlar :) geceleri miğde yanmam dısında ıyıyım cok sukur :)
ıronıc cnm sen 2 li test mı yaptırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?