2010 Ekim Anneleri

sorma sormaaaa hemde nasıl çekmek kahvaltıyı tutamıorum asla midemde.iki yudum yiyorum onunda hiç tadını alamıorum yemek yiyemeyince suda içemiorum oturup ağlıyorum bende...

ahhhh canimmm yemin ederim ayni.. ben gurbetteyim bide.. ben ayaga kalkip kendime su ble alamadim 5 hafta boyunca. dudaklarim susuzlukdan catladi yara icindeler... annem geldi gecen haftada o yapiyoda iki lokma girdi bogazima.. 7 kilo verdimm... su icemiyorum diye bende agliyorummmm yiyemiyorum diye sinir krizleri geciriyorum... uykusuzlukkk hat safhada....

sana onerim ayva.. bana cok iyi geldi.. kahavlatidan oncede papatya cayi ic.. cay icme. mideyi cok acitir... portakal mandalina gibi asitli meyveler yeme... ayrica suyu da pipetle ic yavas yavas.....allah yardimcimiz olsunn...

okudum canım msj ını cvp da yazdım:)

benımde amelıyattan once ıstahım okadar ıyıdıkı şimdi mıgde bulanısı bas donmesı hıcbırsey yıyemıyorum

Allah sabır versin canım valla çok zor bütün hayatım alt üst oldu benimde diorum ya oturup ağlıorum sürekli ( bişey yiyemeyince halsizlikten kolumu kaldıramıorummkafamçokkarıştı

canım ben giriorum arada yazmasamda bakıorum bulantılar kusmalar beni biraz zorladığı için pek oturamıorum pc başında şimdi balum mesaj atmış face den bi bakiim dedim o yüzden

Arkadaşım silmedim seni baktım bir hafta daha bekleyim dedim ama girdiğinde elinden geldiğince mesaj yazarsan iyi olur çünkü aktif olmayanları siliyorum sonra silinen üyelerle beni arada bırakma canım

aminnn aminn canımm

bu arada ıronıc nolur takılma sakın test sonucuna bısey cıkmıycak emın ol.

Allah sabır versin canım valla çok zor bütün hayatım alt üst oldu benimde diorum ya oturup ağlıorum sürekli ( bişey yiyemeyince halsizlikten kolumu kaldıramıorummkafamçokkarıştı

saol canım bende sureklı yatıyorum halsızlıkten gercekten cok zor

hoşbulduk kızlar :) geceleri miğde yanmam dısında ıyıyım cok sukur :)

ıronıc cnm sen 2 li test mı yaptırdın?

merhaba kızlar

mide bulantılarını atlatmış biri olarak nohut leblebi öneriyorum

ayva iyi gelir ama kabızlık yapar dikkat edin muz tüketmeye çalışın

soda bana çok iyi gelmişti limonlu içiyordum ben

sizi anlıyorum çok zor günlerce uyusam diyordum çünkü uyandığım dakika da içimin kayması başlıyordu

sabredin benim artık çıkarmalarım yok arada bulantım var o kadar ama o kötü his gitti şükür ki olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…