2li testim sınırın altıda cıktı.normalde 3lü ye gerek duymuyomus dr um ama seni arastıralım dedi.ay sonunda 3lü ve doppler yapıcak.eger 3lüde sorun cıkarsa amnio falan dedi
evet canım ben de kendimi telkin ediyorum ama dün gece hep kabuslar gördüm.gercekten insanın psikolojisini bozar bu testler,sen cok haklıydın canımdusunme o kadar olur mu? ıyı dusun.
selam pinguu cum evet 2li yaptırdım
evet canım ben de kendimi telkin ediyorum ama dün gece hep kabuslar gördüm.gercekten insanın psikolojisini bozar bu testler,sen cok haklıydın canım
merhaba kızlar
mide bulantılarını atlatmış biri olarak nohut leblebi öneriyorum
ayva iyi gelir ama kabızlık yapar dikkat edin muz tüketmeye çalışın
soda bana çok iyi gelmişti limonlu içiyordum ben
sizi anlıyorum çok zor günlerce uyusam diyordum çünkü uyandığım dakika da içimin kayması başlıyordu
sabredin benim artık çıkarmalarım yok arada bulantım var o kadar ama o kötü his gitti şükür ki olumunekankayizsmile
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah canım,dua edicem bol bol başka bişiy gelmiyo elimizdencanım benım uzulme ne olur ALLAHIM herseyın hayırlısını versın ama benım ıcıme hıc kötu bırsey dogmuyor ben ce bebegın gayet saglıklı
inşallah canım amnio da riskliymiş zaten 200/1 düşük riski var dedi drben de yaptırıcam 9 gün sonra cok korkuyorum inş hersey normal cıkar
senın de amnioya gerek kalmaz ınsallahh:Saruboceq:
evet canım cok haklıymısım ben de dun daha ıyı anladım. bana da doktor yaptırttırdı ılla testı ama cok pısmanım.
sen aldın mı canım sonuclarını?evet canım cok haklıymısım ben de dun daha ıyı anladım. bana da doktor yaptırttırdı ılla testı ama cok pısmanım.
sen uzulmekı yavrunda uzulmesın canımmm hersey cok guzel olacak ınsallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah canım,dua edicem bol bol başka bişiy gelmiyo elimizden
inşallah canım amnio da riskliymiş zaten 200/1 düşük riski var dedi dr
hayirli cumalar kizlarrrrr
insallahhhhhh herkes bu günün hürmetine güzel haberler alir canlarrrrrrr
ben yaptirmadim ikili testi doktorumda benle ayni fikirde idi.
bosu bosuna bazen üzüyoruz kendimizi.ablamin bebegine sakat dendi.illaki beyninde su fala nalcaz dediler biz yaptirmadik.sükür hic birsey cikmadi.8 yasina gircek turb gibi kizimiz var masallahhhhhhhh.
ne zaman belli olcak sonuçlar canım
sen aldın mı canım sonuclarını?
allaha sukurn ki bitmiss canim yaa.. hakikaten kabus doluuu guinlerr .... bende uykusuzlukda var hic uyuyamiyorum geceleri....benimde mide bulantgilarim azaldi ama agzimda aci bi tad kaldi o da beni mahvediyorr ve mide bulantisi yapiyorrr..sadece oguruyorumm.. kan geldi bogazimdan gecen gun bu yuzdennn.. buda gecicek allahin verdigi sabirla insallahhh
ben 3 gün sonra aldım tatlım sonucumu2li testte sonuclar aynı gun cıkmıyor mu arkadaslar benım esımın bır ızın gunu var haftada :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?