2010 Ekim Anneleri

2li testim sınırın altıda cıktı.normalde 3lü ye gerek duymuyomus dr um ama seni arastıralım dedi.ay sonunda 3lü ve doppler yapıcak.eger 3lüde sorun cıkarsa amnio falan dedi

canım benım uzulme ne olur ALLAHIM herseyın hayırlısını versın ama benım ıcıme hıc kötu bırsey dogmuyor ben ce bebegın gayet saglıklı

evet canım ben de kendimi telkin ediyorum ama dün gece hep kabuslar gördüm.gercekten insanın psikolojisini bozar bu testler,sen cok haklıydın canım

evet canım cok haklıymısım ben de dun daha ıyı anladım. bana da doktor yaptırttırdı ılla testı ama cok pısmanım.

allaha sukurn ki bitmiss canim yaa.. hakikaten kabus doluuu guinlerr .... bende uykusuzlukda var hic uyuyamiyorum geceleri....benimde mide bulantgilarim azaldi ama agzimda aci bi tad kaldi o da beni mahvediyorr ve mide bulantisi yapiyorrr..sadece oguruyorumm.. kan geldi bogazimdan gecen gun bu yuzdennn.. buda gecicek allahin verdigi sabirla insallahhh

hayirli cumalar kizlarrrrr
insallahhhhhh herkes bu günün hürmetine güzel haberler alir canlarrrrrrr
ben yaptirmadim ikili testi doktorumda benle ayni fikirde idi.
bosu bosuna bazen üzüyoruz kendimizi.ablamin bebegine sakat dendi.illaki beyninde su fala nalcaz dediler biz yaptirmadik.sükür hic birsey cikmadi.8 yasina gircek turb gibi kizimiz var masallahhhhhhhh.

2li testte sonuclar aynı gun cıkmıyor mu arkadaslar benım esımın bır ızın gunu var haftada :S

sanada hayırlı cumalar canım aminnnnn

inşallah bir an önce düzelirsin canım :Saruboceq: kolay değil senin de artık 13, hafta olmuş yavaş yavaş geçmeye başlaması gerek ...

kendini dinledikçe kötü hissedersin .. ben gezmeye korka korka giderdim ama gezmeye gidince birşeyim kalmazdı yerimseniben

eğer çalışıyorsan iş stresi de eklenince herşeyden huylanır oluyorsun

hıı birde türk kahvesi içmiştim günde bir fincan bir kaç damla limon sıkarak o da iyi geliyordu..

zorlamakdan kan gelmiş kimisinin o zorlama sonucu göz damarları çatlıyor göz etrafı mosmor oluyormuş..

dediğim gibi canım açık havada gez ve kendini dinleme ben mide hapı kullandım sen kullanıyormusun bilmiyorum ama hap kullanmasaydım hastanelikdim artık.

ya kıslar yaptırmayın bu testlerııı bakın ben oglumda yasadım aynı şeyı zaten dogruluk payı %40 yanıı hem kendınızı yıpratıyosunuz hem bebegınızı rabbım herseyın hayırlısını versınn ben ıstemedım doktor soyledı ama ben oglumda dogurana kadar ne zuntuler cektım benımde rısklı cıkmıstıı dogdugunda yuzune bakmıstım bebegımın hemen masallah cok akıllı bı cocugum var ıronıc arkadasım sonra bu uzulduklerıne yanacaksın hıc uzme kendını 3 lu testıde yaptırma derım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…