2010 Ekim Anneleri

ben zaten yaptırmıycaktım kı doktorum ılla yaptırcaksın dedı.

haftaya mı alıcan canım o zaman sonucunu?

evet canım.

çok saolun arkadaslar,ben de size dua edicem bol bol

:Saruboceq: canım güzel haberler duyucaksın hiç üzülme yerimseniben

endişelerini bebişine şu an yansıtıyorsun unutma..

o yüzden güzel sağlıklı bebişli bir aile olduğuzu hayal et bol bol :teselli:

canım inşallah bir sorun cıkmaz.3lüyü falan kabul etmemin amacı 2liyi çürütmek istiyorum.evet hersey yolunda demelerini istiyorum canım,içimi kemiren kurttan kurtulmak istiyorum.eger yaptırmazsam doguma kadar içim içimi yer

canım sızın aılede ve eşinin aılesınde varmı bı sorun

pekı allah korusun canım farzetkı kotu cıktı sonucun aldıracakmısın

canım bende 12 haftalıkken gıdıcem belkı yapar ozaman 11 ve 14 haftalar arası oluyormus zaten

pekı allah korusun canım farzetkı kotu cıktı sonucun aldıracakmısın
ben hep kendimi diğer testler iyi cıkacak hersey yolunda gidecek diye avutuyorum canım,eger bi de kötü cıkarsa naparım kısmını düşünmeye başlarsam cok ciddi bunalım olur benim için..onu suan düşünmek bile istemiyorum:1no2:

turk kahvesini kuru yemeye basladim kuzenimin tavsiyesiyle bugun...

bana da fitil verdi doktor ama hicbir faydasi olmadi.. en agir ilac.. ama fayda etmedi.. ben calismiyorum.. dedigin gibi oturup kendimi dinliyorum.. dun ciktik dolastik annemle biraz.. artik yavas yavas cikicam evet eminim faydasi olucak... ama uykusuzluk problemim oldugu icinde yorgunlukdan canim pek bisey istemiyor....

ben geldim. dün girdim net gitti :) ironik üzülme cnm sonuçların çok iyi çıkçak. dualarım seninle.

pazartesi salı bende doktora gidicem

testlerimi yaptıracağım ve yapılması taraftarıyım sonuçta sadece bir teste bağlı karar vermicek insanlar

hem ALLAH KORUSUN ama diğer sonucu da düşünüp karar vermek gerek

sadece kendi yaşamınız hakkında bir karar değil bu o yüzden gerçekci olmak gerek.. yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…