çok saolun arkadaslar,ben de size dua edicem bol bol
haftaya mı alıcan canım o zaman sonucunu?benım sonuclar 4-5 gunde cıkacakmıs.
ya kıslar yaptırmayın bu testlerııı bakın ben oglumda yasadım aynı şeyı zaten dogruluk payı %40 yanıı hem kendınızı yıpratıyosunuz hem bebegınızı rabbım herseyın hayırlısını versınn ben ıstemedım doktor soyledı ama ben oglumda dogurana kadar ne zuntuler cektım benımde rısklı cıkmıstıı dogdugunda yuzune bakmıstım bebegımın hemen masallah cok akıllı bı cocugum var ıronıc arkadasım sonra bu uzulduklerıne yanacaksın hıc uzme kendını 3 lu testıde yaptırma derım ben
haftaya mı alıcan canım o zaman sonucunu?
ben 3 gün sonra aldım tatlım sonucumu
canım inşallah bir sorun cıkmaz.3lüyü falan kabul etmemin amacı 2liyi çürütmek istiyorum.evet hersey yolunda demelerini istiyorum canım,içimi kemiren kurttan kurtulmak istiyorum.eger yaptırmazsam doguma kadar içim içimi yerya kıslar yaptırmayın bu testlerııı bakın ben oglumda yasadım aynı şeyı zaten dogruluk payı %40 yanıı hem kendınızı yıpratıyosunuz hem bebegınızı rabbım herseyın hayırlısını versınn ben ıstemedım doktor soyledı ama ben oglumda dogurana kadar ne zuntuler cektım benımde rısklı cıkmıstıı dogdugunda yuzune bakmıstım bebegımın hemen masallah cok akıllı bı cocugum var ıronıc arkadasım sonra bu uzulduklerıne yanacaksın hıc uzme kendını 3 lu testıde yaptırma derım ben
devlet mi özel mi cnm
özel hastane canımdevlet mi özel mi cnm
canım inşallah bir sorun cıkmaz.3lüyü falan kabul etmemin amacı 2liyi çürütmek istiyorum.evet hersey yolunda demelerini istiyorum canım,içimi kemiren kurttan kurtulmak istiyorum.eger yaptırmazsam doguma kadar içim içimi yer
canım inşallah bir sorun cıkmaz.3lüyü falan kabul etmemin amacı 2liyi çürütmek istiyorum.evet hersey yolunda demelerini istiyorum canım,içimi kemiren kurttan kurtulmak istiyorum.eger yaptırmazsam doguma kadar içim içimi yer
banada yapılıcak 2 li test 2 yada 3 hafta sonra sanırım
kuzucum sahi sen nasıl oldun?sormayı unuttum kusura bakma,dalgınlıgımı mazur gör..agrıların gecti mi,bulantıların falan nasıl?banada doktorum yapalım dedı bende yaptırcam hayırlısı olsun
canım biz senle aynıyız ben gecen kontrole gıtmıstım doktor bır ay sonra demıstı 2li test için bu hafta yine gıttım 20 nisan da gelıcem dıye hesaplamıstık bebekler ozellıkle bu haftalar cok hızlı buyuyorlarmıs büyümüş maşallah baya 20 nısan gec olur daha erken gel dedı .. onumuzdekı hafta degıl ondan sonrakı hafta gıdıcem bence sende fazla gec kalma
ben hep kendimi diğer testler iyi cıkacak hersey yolunda gidecek diye avutuyorum canım,eger bi de kötü cıkarsa naparım kısmını düşünmeye başlarsam cok ciddi bunalım olur benim için..onu suan düşünmek bile istemiyorum:1no2:pekı allah korusun canım farzetkı kotu cıktı sonucun aldıracakmısın
inşallah bir an önce düzelirsin canım :Saruboceq: kolay değil senin de artık 13, hafta olmuş yavaş yavaş geçmeye başlaması gerek ...
kendini dinledikçe kötü hissedersin .. ben gezmeye korka korka giderdim ama gezmeye gidince birşeyim kalmazdı yerimseniben
eğer çalışıyorsan iş stresi de eklenince herşeyden huylanır oluyorsun
hıı birde türk kahvesi içmiştim günde bir fincan bir kaç damla limon sıkarak o da iyi geliyordu..
zorlamakdan kan gelmiş kimisinin o zorlama sonucu göz damarları çatlıyor göz etrafı mosmor oluyormuş..
dediğim gibi canım açık havada gez ve kendini dinleme ben mide hapı kullandım sen kullanıyormusun bilmiyorum ama hap kullanmasaydım hastanelikdim artık.
devlette yapılmıyokı. ozelde mecbur.
özel hastane canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?