kuzucum sahi sen nasıl oldun?sormayı unuttum kusura bakma,dalgınlıgımı mazur gör..agrıların gecti mi,bulantıların falan nasıl?
canım down sendromu genetik bişiy değilmiş.benim zihinsel engelli bir kardesim vardı rahmetli oldu ama down sendromu değildicanım sızın aılede ve eşinin aılesınde varmı bı sorun
ben geldim. dün girdim net gitti :) ironik üzülme cnm sonuçların çok iyi çıkçak. dualarım seninle.
devletten hiç haberim yok ne yapılıyor ne yapılmıyor ondan sordum :sm_confused:
canım down sendromu genetik bişiy değilmiş.benim zihinsel engelli bir kardesim vardı rahmetli oldu ama down sendromu değildi
saol canım bu kadar dua eden arkadasım varken allahın izniyle sorun cıkmıycak inşallah:Saruboceq:hoşgeldin bu aradaben geldim. dün girdim net gitti :) ironik üzülme cnm sonuçların çok iyi çıkçak. dualarım seninle.
ondan mı yoksun sen. bende dusunuyom nıye gelmedı bu:)
karsılamıyo ya o yuzden yapılmıyo devlette.
evet işte ne kesin ne değil..yok o test yok bu test beynimiz bulanıyo resmenİronİc canım Üzme bu kadar kendİnİ o testlerİn yanılma payı Çok yÜksek
benİm arkadaŞım yaptırdı kÖtÜ Çıktı dedİler testİnİ kız doĞurana kadar kafayı yedİ doĞurunca ÇocuĞunun her tarafını İncelemİŞ Çok ŞÜkÜr bİŞe yok sapa saĞlam Çocuk
he ya yoksa yanlız bırakırmıyım seni
güle güle canım sen de kendine dikkat etben cıkıyorum kızlar kendınıze dıkkat edın gorusuruzz :)
evet işte ne kesin ne değil..yok o test yok bu test beynimiz bulanıyo resmen
:):):) benım bebiş 8 gun ılerı gıtmıs gordun mu cızelgemı:)
oooo beni geçmişin olmuo bölebekleyin bizi
:):):) benım bebiş 8 gun ılerı gıtmıs gordun mu cızelgemı:)
bende diyorum bu balumunkide buyumusss artik :)
mrb kızlar, nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?