2010 Ekim Anneleri

Bıraz sıkıntılı gecıyor yanı lekelenmelerım var sızlerdede oldumu

canım bende de oldu uc gun ama doktorum onun ıcın telaslanmıstı. ıkıncı gıdısımde ıserı gırdıgımde hemen onu sordu. ama cok kısıde olmus. doktora gıttın mı? yada ne zaman gıdeceksın?

haftaya perşembe olsada gitsem doktora artık kurtulsam şu stresten aman
ticker da 5+6 da öle güzel duruyoki geri gidecek yüksek ihtimal anca gelmştik poff

Aslı8nda bundan 4 gun once dr kontrolum vardı hersey normaldı kese ve bebegın kalp atısları gayet saglıklıydı ogunun aksamı ıgnemı yaptırdım ve uyudum uyandıktan sonra ıser gıbı kanama oldu hastaneye kaldırdılar ordakı dr kendı dr baglantıya gectı .kese saglam mıs bebegın kalp atısları normalmıs ıcerde rahnım gerıldıkce damar catlaması olabılıyormus dr ınan bana dedı ben kefılım bebegıne bırsey olmucak dedı sımdı kanama seklınde degılde kahve oldu lekeler 10 haftaya kadar devam edermıs bu lekeler

haftaya perşembe olsada gitsem doktora artık kurtulsam şu stresten aman
ticker da 5+6 da öle güzel duruyoki geri gidecek yüksek ihtimal anca gelmştik poff

olsun benımkı de gerı gıttı uzuldum ben ama alıstım. amannnn saglıklı olsunda minik olsun:)

sana yetişmek içiiiiiiinnnnn:):):) yok ya bu benım minikim çok nazlı olcak galıba:):) herkes dıyokı bu kadar naz kız da olur. bende inş dıyorum:):)

:)))) bende kız istiyorum yaaaaaa. önce hayırlısı ama kızzzz :/ adı bile hazır cemre vericem :))))

sana yetişmek içiiiiiiinnnnn:):):) yok ya bu benım minikim çok nazlı olcak galıba:):) herkes dıyokı bu kadar naz kız da olur. bende inş dıyorum:):)

kız hamile olduğumu öğrendiğimin 2.günü acaip sinirliydim ablamın kayınvalidesi sivaslılar demiştiki aboo bu çok adapsiz olmuş kesin kız olacak =) ne alakası varsa anlamadım

doktora oyle dıyosa oyledır canım ya takma kafana. gıttıgınde mutlaka soyle yıne doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…