2010 Ekim Anneleri

ya arkadaşlar üzmeyin kendinizi bu kadar üzülünce bebeğide etkiliyorsunuz allah ne derse o olur inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

arkadaşlar ben geldim.........ve hepimiz adına dua edip yasin okudum allah kabul etsin inşallah.........bu arada birşey sorucam benim göğüslerim bazen çok dolgun bazende normal oluyor böyle olan varmıdır acaba

arkadaşlar ben geldim.........ve hepimiz adına dua edip yasin okudum allah kabul etsin inşallah.........bu arada birşey sorucam benim göğüslerim bazen çok dolgun bazende normal oluyor böyle olan varmıdır acaba

benım dolgunluk oldu azcık ama normale donuyo mu onu bılmıyom:)

hoşgeldın canım ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAHH

ay canım cok saol,rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah..benim de öyle oluyo göğüsler,normal sanırım.bi de benim cok kaşınıyolar deli olcam.sızlıyo bi de kaşıyamıyom

ıronıc bebek nasıldı hareketlerı nasıldı? benımkı cok hareketlıydı. erkek dedı dımı sana. erkekler daha hareketlı oluyomus galıba.

Kızlar bundan sonra ilk tahmin erkek olanaları listeye eklemiyorum sempatiksalakcinni birinizde kız yapmadınız be kızımı çiçeğimi tek bıraktınız listede hihoyyyt

oldumu bilmiorum ama bu benim bebişim:)))) çarşamba gittim doktora.. bir hafta ilerden gidio burda 11 haftalık gözüküo :)))

benimde oylee... bazen tas gibi bazen normal... regl olamadigimiz icin diyorlar bakaim nolcekkk.. 1 ay sonrada sut gelmeye baslarms artik....

ıronıc bebek nasıldı hareketlerı nasıldı? benımkı cok hareketlıydı. erkek dedı dımı sana. erkekler daha hareketlı oluyomus galıba.
ya tatlım o da ayrı kafamı karıstırdı zaten.sizler anlatıyosunuz hoplayıp zıplıyo,takla atıyo kayıyo falan diye.benimki ne zaman gitsek yatıyo.bi tek 2 kere sıcrar gibi oldu,sarsıldı sanki..onun dışında bi hareketini görmedim canım..acaba benimki neden hareketsiz bi sorunu mu var?

Kızlar bundan sonra ilk tahmin erkek olanaları listeye eklemiyorum sempatiksalakcinni birinizde kız yapmadınız be kızımı çiçeğimi tek bıraktınız listede hihoyyyt

nevyasım sanırım erkek tahmini daha erken olabildiği için böyle sonuçlar arasındaki uçurum..1-2 haftaya hayırlısıyla listeyi kızlar saracak..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…