meliscim benim cizelgemi düzeltir misin canım.aynısından olsun yine,ben beceremiyom saatlerimi alıyo canım ya..tabi eger müsaitsen
mrb kızlar, nasılsınız...
ya arkadaşlar üzmeyin kendinizi bu kadar üzülünce bebeğide etkiliyorsunuz allah ne derse o olur inşaallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
ya kuzu ben anlamadım ki sanırım benim 4 gün önde gidiyo sat a göre nasıl yapıcam anlamadım kafam karıstıfisfisfisyaparım canım aynısında sat ne canım yazı ne yazıyım
arkadaşlar ben geldim.........ve hepimiz adına dua edip yasin okudum allah kabul etsin inşallah.........bu arada birşey sorucam benim göğüslerim bazen çok dolgun bazende normal oluyor böyle olan varmıdır acaba
arkadaşlar ben geldim.........ve hepimiz adına dua edip yasin okudum allah kabul etsin inşallah.........bu arada birşey sorucam benim göğüslerim bazen çok dolgun bazende normal oluyor böyle olan varmıdır acaba
ya kuzu ben anlamadım ki sanırım benim 4 gün önde gidiyo sat a göre nasıl yapıcam anlamadım kafam karıstıfisfisfis
ay canım cok saol,rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah..benim de öyle oluyo göğüsler,normal sanırım.bi de benim cok kaşınıyolar deli olcam.sızlıyo bi de kaşıyamıyomarkadaşlar ben geldim.........ve hepimiz adına dua edip yasin okudum allah kabul etsin inşallah.........bu arada birşey sorucam benim göğüslerim bazen çok dolgun bazende normal oluyor böyle olan varmıdır acaba
mrb ıyı sen nasılsın bakalım.
evet tatlım suankinden 4 gün önce gidiyo.erkek canım,o da olur ugrastırmiyim die söyledim ben aynısı olsun diye..suankı cetvelınden 4 gun önde dimi canımm
senınkı erkek degılmıydı benım cetvelden yapyımmı mavişş
ya tatlım o da ayrı kafamı karıstırdı zaten.sizler anlatıyosunuz hoplayıp zıplıyo,takla atıyo kayıyo falan diye.benimki ne zaman gitsek yatıyo.bi tek 2 kere sıcrar gibi oldu,sarsıldı sanki..onun dışında bi hareketini görmedim canım..acaba benimki neden hareketsiz bi sorunu mu var?ıronıc bebek nasıldı hareketlerı nasıldı? benımkı cok hareketlıydı. erkek dedı dımı sana. erkekler daha hareketlı oluyomus galıba.
Kızlar bundan sonra ilk tahmin erkek olanaları listeye eklemiyorum sempatiksalakcinni birinizde kız yapmadınız be kızımı çiçeğimi tek bıraktınız listede hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?