Eki Görüntüle 40518 oldumu bilmiorum ama bu benim bebişim:)))) çarşamba gittim doktora.. bir hafta ilerden gidio burda 11 haftalık gözüküo :)))
senin kızın için sıraya gircez dünür olarak zati,başka kız yok oğluşlarakaydirigubbakcemile3Kızlar bundan sonra ilk tahmin erkek olanaları listeye eklemiyorum sempatiksalakcinni birinizde kız yapmadınız be kızımı çiçeğimi tek bıraktınız listede hihoyyyt
ya tatlım o da ayrı kafamı karıstırdı zaten.sizler anlatıyosunuz hoplayıp zıplıyo,takla atıyo kayıyo falan diye.benimki ne zaman gitsek yatıyo.bi tek 2 kere sıcrar gibi oldu,sarsıldı sanki..onun dışında bi hareketini görmedim canım..acaba benimki neden hareketsiz bi sorunu mu var?
nevyasım sanırım erkek tahmini daha erken olabildiği için böyle sonuçlar arasındaki uçurum..1-2 haftaya hayırlısıyla listeyi kızlar saracak..olumunekankayizsmile
allahimmmmm sen buyuksunnn...
hareket ettigini gordun mu canim?
ya tatlım o da ayrı kafamı karıstırdı zaten.sizler anlatıyosunuz hoplayıp zıplıyo,takla atıyo kayıyo falan diye.benimki ne zaman gitsek yatıyo.bi tek 2 kere sıcrar gibi oldu,sarsıldı sanki..onun dışında bi hareketini görmedim canım..acaba benimki neden hareketsiz bi sorunu mu var?
senin kızın için sıraya gircez dünür olarak zati,başka kız yok oğluşlarakaydirigubbakcemile3
ama ne biliyim herkes anlatıyo hareketlerini,benimkine o kadar baktık sarsılıyo gibi oldu 2 kere sadece..herkeste hareketli olunca bana tuhaf geldi nie böyle diye?ironicm yapma boole bebişm..senin görebildiklerinin ultrason cihazının modeliyle de alakalı oluyor bence..a.s
iyiyim bende ama biiraz moralim bozuldu sabah... ya hamilelikten önce hiç saçımda beyaz yoktu bugün farkettim saçımda beyazlar olmuş. hamilelikten mi acaba, sizde de oldumu
yedim tatlım yedim.burda kızlardan duymustum ben de yedim ama bana mısın demedi..ben de sorucam bi daha böyle hareketsiz olursa..:)))) canim benimkide ilkden bize el salladi sonra yatti kaldi.. bende doktora neden durdu bu diye sordum.. yemek yiyor dedi..... sende wsorsaydin keskee. merak etme askimm hersey normallll.... bide sana tavsiyem doktora gitmeden 2 saat once cikolata ye.. cikolata bebegi hareketlendirirmis...
hoşgeldın canım ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAHH
kuyruk olcak kapınızda bu gidişle :jeyyar:Valla talibimiz çok şimdiden sizide alayım talipliler listesine :roflol::roflol::roflol:
evet tatlım suankinden 4 gün önce gidiyo.erkek canım,o da olur ugrastırmiyim die söyledim ben aynısı olsun diye..
kaydirigubbakcemile5 Şaka yapıyorum canım ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bayanssulusmile
bılmem kı benım sacımda bı kac tane var zaten.
Ben giderken çikolata yiyorum üstünede su içiyorum gidince maşallah kıpır kıpır oluyor hiç durmuyor yerinde..Yemiyorsan sende ye çikolata bide şansına bebek uyurken denk gelebilir canım doktorundan uyandırmasını istersin bidahakine..
:):):) benım bebiş 8 gun ılerı gıtmıs gordun mu cızelgemı:)
hoşbulduk canım amin inşallah
balum canım gördünmü bebişimi ekledim az önce bak teyzesi kaçırma bu güzelliği :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?