2010 Ekim Anneleri

Kızlar bundan sonra ilk tahmin erkek olanaları listeye eklemiyorum sempatiksalakcinni birinizde kız yapmadınız be kızımı çiçeğimi tek bıraktınız listede hihoyyyt
senin kızın için sıraya gircez dünür olarak zati,başka kız yok oğluşlarakaydirigubbakcemile3

ironicm yapma boole bebişm..senin görebildiklerinin ultrason cihazının modeliyle de alakalı oluyor bence..a.s

nevyasım sanırım erkek tahmini daha erken olabildiği için böyle sonuçlar arasındaki uçurum..1-2 haftaya hayırlısıyla listeyi kızlar saracak..olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5 Şaka yapıyorum canım ya Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bayanssulusmile

:)))) canim benimkide ilkden bize el salladi sonra yatti kaldi.. bende doktora neden durdu bu diye sordum.. yemek yiyor dedi..... sende wsorsaydin keskee. merak etme askimm hersey normallll.... bide sana tavsiyem doktora gitmeden 2 saat once cikolata ye.. cikolata bebegi hareketlendirirmis...

ironicm yapma boole bebişm..senin görebildiklerinin ultrason cihazının modeliyle de alakalı oluyor bence..a.s
ama ne biliyim herkes anlatıyo hareketlerini,benimkine o kadar baktık sarsılıyo gibi oldu 2 kere sadece..herkeste hareketli olunca bana tuhaf geldi nie böyle diye?

yedim tatlım yedim.burda kızlardan duymustum ben de yedim ama bana mısın demedi..ben de sorucam bi daha böyle hareketsiz olursa..

Ben giderken çikolata yiyorum üstünede su içiyorum gidince maşallah kıpır kıpır oluyor hiç durmuyor yerinde..Yemiyorsan sende ye çikolata bide şansına bebek uyurken denk gelebilir canım doktorundan uyandırmasını istersin bidahakine..

olur mu hıc sacmalama ya. hareketsız olmasıyla ne alakası var. kotu dusunme artık ya lutfen

bende ıdrar tahlılı yaptım once. doktor dedı oyle olmasaydı daha da net gorurduk bebısı dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…