yedim canım ben de,bol da su içtim hatta net görünsün diye,acaba biraz gazım vardı ondan mı hareket edemedi?nasıl uyandırcak ki dr?bi de böyle hareketi sarsılır gibi olunca korktu mu acaba dedim,yoksa bi rahatsızlıgı mı var?Ben giderken çikolata yiyorum üstünede su içiyorum gidince maşallah kıpır kıpır oluyor hiç durmuyor yerinde..Yemiyorsan sende ye çikolata bide şansına bebek uyurken denk gelebilir canım doktorundan uyandırmasını istersin bidahakine..
maşşaallah tabi senin kadar sağlıklı beslenenmi var valla aramızda yarasın bebişine
sorma canım ya,bi de üstüne bu test sonucu gelince iyice kafamda sorular olustu..olur mu hıc sacmalama ya. hareketsız olmasıyla ne alakası var. kotu dusunme artık ya lutfen
bende ıdrar tahlılı yaptım once. doktor dedı oyle olmasaydı daha da net gorurduk bebısı dedı.
yedim canım ben de,bol da su içtim hatta net görünsün diye,acaba biraz gazım vardı ondan mı hareket edemedi?nasıl uyandırcak ki dr?bi de böyle hareketi sarsılır gibi olunca korktu mu acaba dedim,yoksa bi rahatsızlıgı mı var?
yedim canım ben de,bol da su içtim hatta net görünsün diye,acaba biraz gazım vardı ondan mı hareket edemedi?nasıl uyandırcak ki dr?bi de böyle hareketi sarsılır gibi olunca korktu mu acaba dedim,yoksa bi rahatsızlıgı mı var?
ay canım cok saol,rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah..benim de öyle oluyo göğüsler,normal sanırım.bi de benim cok kaşınıyolar deli olcam.sızlıyo bi de kaşıyamıyom
benimde oylee... bazen tas gibi bazen normal... regl olamadigimiz icin diyorlar bakaim nolcekkk.. 1 ay sonrada sut gelmeye baslarms artik....
saol kuzum oldu mu ki acaba bakim..tekrar ellerine saglık,bu halinle yordum senia.s.
dogal beslenıyorum ondan dıyon dımı:):)
vur kafama vur da kendime geleyima.sayyyklava: kuruntu yapma lutfen ya. hareketıyle ılgısı yok onun. bak gor sapa saglam bebişin.
bi dahakine ısrarla istiycem uyandırılmasını,bu ne ya paranoyak oldum cıktım:mymeka:Aklına kötü şey getirme uyuyordur dr rahatsız edince ultrasonla korkmuştur miniğin :)) ultrasonu biraz hareket ettirip uyandırıyorlarmış canım..
çok guzel oldu hehhee masallah oglusunaaaaaopuyorumnanaktansaol kuzum oldu mu ki acaba bakim..tekrar ellerine saglık,bu halinle yordum senia.s.
kim yaptı tabi güzel olcakolumunekankayizsmilesenin içine erkek mi doguyo sen de maviş yapmısın cizelgeyi?çok guzel oldu hehhee masallah oglusunaaaaaopuyorumnanaktan
kim yaptı tabi güzel olcakolumunekankayizsmilesenin içine erkek mi doguyo sen de maviş yapmısın cizelgeyi?
vur kafama vur da kendime geleyima.s
ben salı gunu muayene oldugumda doktor bana oynamaya baslamıs dedı ama ben anlamadım baktım baktım:))
Allahtan yazdan konserve ve difrizlik yapmıştım sebzelerden onlardan idare ediyorum baklagillerden pişiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?