2010 Ekim Anneleri

yedim canım ben de,bol da su içtim hatta net görünsün diye,acaba biraz gazım vardı ondan mı hareket edemedi?nasıl uyandırcak ki dr?bi de böyle hareketi sarsılır gibi olunca korktu mu acaba dedim,yoksa bi rahatsızlıgı mı var?

olur mu hıc sacmalama ya. hareketsız olmasıyla ne alakası var. kotu dusunme artık ya lutfen

bende ıdrar tahlılı yaptım once. doktor dedı oyle olmasaydı daha da net gorurduk bebısı dedı.
sorma canım ya,bi de üstüne bu test sonucu gelince iyice kafamda sorular olustu..

ayyyklava: kuruntu yapma lutfen ya. hareketıyle ılgısı yok onun. bak gor sapa saglam bebişin.

Aklına kötü şey getirme uyuyordur dr rahatsız edince ultrasonla korkmuştur miniğin :)) ultrasonu biraz hareket ettirip uyandırıyorlarmış canım..

ay canım cok saol,rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah..benim de öyle oluyo göğüsler,normal sanırım.bi de benim cok kaşınıyolar deli olcam.sızlıyo bi de kaşıyamıyom

benimde oylee... bazen tas gibi bazen normal... regl olamadigimiz icin diyorlar bakaim nolcekkk.. 1 ay sonrada sut gelmeye baslarms artik....

iyi o zaman endişe etmeme gerek yok...........ben çok pipirikliyim de eşimde çok kızıyor bana.........canım inşallah şimdi değilde sonraları bol bol sütümüz olsun

kızlar ben bu mevsimde yiyecek sebze bulamıyorum, hep patlıcan biber falan var. onlar da sağlıksız hormonlu diye almak istemiyorum. ne yiyeceğiz biz...

Bende hormonlu diye bişey alamıyorum geçen bi meyve aldım çıkmış annemler söylendi bir sürü hormonlu yedim diye ama canım çekmişti ne yapayım :)) Domates salatalık biber patlıcan dolmalık biber aylardır girmiyor eve..

Allahtan yazdan konserve ve difrizlik yapmıştım sebzelerden onlardan idare ediyorum baklagillerden pişiriyorum..

ben salı gunu muayene oldugumda doktor bana oynamaya baslamıs dedı ama ben anlamadım baktım baktım:))

vur kafama vur da kendime geleyima.s

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben salı gunu muayene oldugumda doktor bana oynamaya baslamıs dedı ama ben anlamadım baktım baktım:))

benımkı acayıp hareketlıydı ya doktor da cok guldu. hele karnını yukarı dogru bı atısı vardı o an gıtmıyo gozumun onunden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…