2010 Ekim Anneleri

ben salı gunu muayene oldugumda doktor bana oynamaya baslamıs dedı ama ben anlamadım baktım baktım:))

Ben 10 haftalıkdı ilk hareketlerini gördüğümde bir başını kaldırıyordu bir ayaklarını insan çok tuhaf oluyor öyle görünce..12 Haftalıkdada hiç durmuyordu maşallah her yeri oynuyordu göbüşü bile benim kız sevecek oynamayı :))

ben salı gunu muayene oldugumda doktor bana oynamaya baslamıs dedı ama ben anlamadım baktım baktım:))
ben de yattıgım yerden duvardaki ekrana bakıyorum ya uzak birz tam anlamıyorum.eşim ultrasonun dibine kadar gidiyo,habire dr a soruyo bu nu,bu ne diekaydirigubbakcemile3o daha yakından herseyini cok net görüyo,kıskanıyom ben göremiyom diee.adam da diyo ki bi dahakine ben dogururum sen bakarsın ultrasona:roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benımkı acayıp hareketlıydı ya doktor da cok guldu. hele karnını yukarı dogru bı atısı vardı o an gıtmıyo gozumun onunden:)

benımkı ozaman 9 +4 dü 12.haftada benımkıde hareketlı olur sanırımmm masallahh onlara

ben 10 haflaik gitiginde ayaklari bir tarafda kollari bir tarafdaydi.box karete birnirne katmis dedi doktoar:)
12 hatlaik gitiginde cikilota yedim.üstüne su ictim.benimki mayismis:))
doktoar cikolata uyusturmus dedi.uyuyordu.öksür dedi.zorla uyandirdik.bir eli alninda ayaklarina uzatmis ohh uyuyordu.sonra bir kedine geldi gözünü yüzünü ovurturdu:)
ayaklari 4 nala kaldirdi:)
ya simdiden gün ysiyoru mya masisin 6 ne zama ngelcekkkkk

kaydirigubbakcemile3

baya varmıs randevuna:)

masallah ya liste oglan kayniyorrrrrrrrr:)
bizde kime gitiniz de o doktara gidek barim yaaaaaaaa.bizi bekletiyorrrr demiyor yaaaaaaa

Maşallah benim bidahaki randevuda mayısın ilk haftası olacak bundan sonra 4 haftada bir gidecekmişim kontrole :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…