ben salı gunu muayene oldugumda doktor bana oynamaya baslamıs dedı ama ben anlamadım baktım baktım:))
ben de yattıgım yerden duvardaki ekrana bakıyorum ya uzak birz tam anlamıyorum.eşim ultrasonun dibine kadar gidiyo,habire dr a soruyo bu nu,bu ne diekaydirigubbakcemile3o daha yakından herseyini cok net görüyo,kıskanıyom ben göremiyom diee.adam da diyo ki bi dahakine ben dogururum sen bakarsın ultrasona:roflol:ben salı gunu muayene oldugumda doktor bana oynamaya baslamıs dedı ama ben anlamadım baktım baktım:))
benim onlarda tükendi. valla ne yiyeceğimi şaşırdım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benımkı acayıp hareketlıydı ya doktor da cok guldu. hele karnını yukarı dogru bı atısı vardı o an gıtmıyo gozumun onunden:)
benımkı ozaman 9 +4 dü 12.haftada benımkıde hareketlı olur sanırımmm masallahh onlara
Ben 10 haftalıkdı ilk hareketlerini gördüğümde bir başını kaldırıyordu bir ayaklarını insan çok tuhaf oluyor öyle görünce..12 Haftalıkdada hiç durmuyordu maşallah her yeri oynuyordu göbüşü bile benim kız sevecek oynamayı :))
ben 10 haflaik gitiginde ayaklari bir tarafda kollari bir tarafdaydi.box karete birnirne katmis dedi doktoar:)
12 hatlaik gitiginde cikilota yedim.üstüne su ictim.benimki mayismis:))
doktoar cikolata uyusturmus dedi.uyuyordu.öksür dedi.zorla uyandirdik.bir eli alninda ayaklarina uzatmis ohh uyuyordu.sonra bir kedine geldi gözünü yüzünü ovurturdu:)
ayaklari 4 nala kaldirdi:)
ya simdiden gün ysiyoru mya masisin 6 ne zama ngelcekkkkk
acep 2 hafta sonra düstüm deyip gitsem mi ki acilllllkaydirigubbakcemile3baya varmıs randevuna:)
masallah ya liste oglan kayniyorrrrrrrrr:)
bizde kime gitiniz de o doktara gidek barim yaaaaaaaa.bizi bekletiyorrrr demiyor yaaaaaaa
ben 10 haflaik gitiginde ayaklari bir tarafda kollari bir tarafdaydi.box karete birnirne katmis dedi doktoar:)
12 hatlaik gitiginde cikilota yedim.üstüne su ictim.benimki mayismis:))
doktoar cikolata uyusturmus dedi.uyuyordu.öksür dedi.zorla uyandirdik.bir eli alninda ayaklarina uzatmis ohh uyuyordu.sonra bir kedine geldi gözünü yüzünü ovurturdu:)
ayaklari 4 nala kaldirdi:)
ya simdiden gün ysiyoru mya masisin 6 ne zama ngelcekkkkk
acep 2 hafta sonra düstüm deyip gitsem mi ki acilllllkaydirigubbakcemile3
balim kiz ayni olmusuz senle
bizim burda hersey yolunda ise 6 hafta yedi hayfaya bir randevu veriyorMaşallah benim bidahaki randevuda mayısın ilk haftası olacak bundan sonra 4 haftada bir gidecekmişim kontrole :)
benim de 26 safak(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?