çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...
aaaaaaaaaa ne güsel bir prenses daha gelioooo
evet inşallah canım benim cok saol :)
bende salı yada carsamba gıdecegım önce saglık ama cınsıyetıde cok merak edıyorum
tabiki sağlıklı olsun en önemlisi ama insan hakkaten cok merak ediyo. şimdi doktor %80 dedi ben yine de tam emin olamadığım için hala meraktayım :) şu anda cinsel organ henüz tam oluşmadığı için sadece oluşacak organın bebeğin vücudunda şuandaki duruşuna göre bir tahmin yapabiliyoruz dedi. ama bi tahmin bile insanı heyecanlandırıyo gerçekten :)
inşallah bebişinin sağlığı yerindedir herşey yolundadır canım ve bebişinin cinsiyetini büyük ihtimal şöyle olacak diye söyler sana da doktorun
benim doktorumda aynen senin doktorun gibi söyledi canım
sadece oluşacak organın bebeğin vücudunda şuandaki duruşuna göre bir tahmin yapabiliyoruz dedi ve kız gibi dedi ama kesin değil öbür ay emin olabiliriz dedi
aa apack sanada mı kız dedi hadi hayırlısı bakalım...ama organ olusmadıysa nasıl anlıo durusundan onu anlamadım
kızlar bende doktordan geldim az önce,yatmış,ayağını,kolunu oynatıyodu,aradada dönüp bize bakıyodu,neşesi yerindeydi maşallah,doktor daha cinsiyet için çok erken ama bence kız dediiiii..ense kalınlığı ölçüldü,1.6 çıktı,normal dedi,kan verdim,sonuç cumaya..darısı başınıza annişleeer..
kızlar bende doktordan geldim az önce,yatmış,ayağını,kolunu oynatıyodu,aradada dönüp bize bakıyodu,neşesi yerindeydi maşallah,doktor daha cinsiyet için çok erken ama bence kız dediiiii..ense kalınlığı ölçüldü,1.6 çıktı,normal dedi,kan verdim,sonuç cumaya..darısı başınıza annişleeer..
çok üzgünüm...meleğim bize veda etmiş 2 hafta önce..bugün kontrolde öğrendim..pazartesi kürtaj yapacaklar..rabbim böyle uygun görmüş..böylesi hayırlıymış..rabbim sizlere ve yavrularınıza sağlık versin..sağlıkla kucağınıza almayı..hayırlarla büyütmeyi nasip etsin..rabbime emanetsiniz...
aynen canım doktor kız dedi ama kesin cvp için 1 ay daha bekliycez bakalımaynen işte canım. ne güzel senin de mi kız :) ben tekrar 1 ay sonra gidicem ancak o zaman emin olacağız ama olsun napalım bu kadar bekledik 1 ay daha bekleriz artık kesinleşmesi için
gözünaydın cnmkızlar bende doktordan geldim az önce,yatmış,ayağını,kolunu oynatıyodu,aradada dönüp bize bakıyodu,neşesi yerindeydi maşallah,doktor daha cinsiyet için çok erken ama bence kız dediiiii..ense kalınlığı ölçüldü,1.6 çıktı,normal dedi,kan verdim,sonuç cumaya..darısı başınıza annişleeer..
ayyyy bir kız daha maasallah canım yaa erkekleri bastıracak kız mılleti yaa:))))
e_pack senle aynıyız bu hafta gıttıgımde bir tahmın yurutur o zamn banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?