2010 Ekim Anneleri

mezime canım,
hayırlı haberlerle inşallah:))) ne güzel ya cinsiyeti öğrenebiliyorsunuz..

johnnybravo,
geçmiş olsun canım. yalnızmısın. ya birilerini çağır yanına yada birilerinin yanına git...

ay hiç bişi olmadı devlete gittim zaten ultrason bile yok adam karnıma elledi. sırtımı dinledi.gitmem bidaha devlete. rahat mahat kendi doktoruma gitçem ordan sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım. önceki doktorumun verdiği ilaçları. zaten 13 nisandada sağlık ocağına gidip kan vercem. 22 sindede kendi doktoruma gitçem tahlilleri de götürürüm. hastane acayip kalabalıktı adım atamıosunuz. insan mikrop kapar orda sağlam insan hasta çıkar

gunaydın gelen arkadaslar hepınıze. bı yandan kahvaltı yapıyorum da yetısemedım yazılarınıza. ecrınece noldu anlat hadı

evet bazı devlet hastanelerı cok kotu ya. o ne bıcım doktor oyle ya karnına tutup mu bakıyomus her hastasınakaydirigubbakcemile3

aaa nıye oyle ya bızım burda ssk hastanesınde 3 boyutlu ultrason var

bende hala gidemedim saglık ocagına evıme gelıp sormuslar gelsın demısler ben daha gıdemedım şu dikişler cıksında hayırlısıyla gıdıcem

evet bazı devlet hastanelerı cok kotu ya. o ne bıcım doktor oyle ya karnına tutup mu bakıyomus her hastasınakaydirigubbakcemile3

heralde baksanıza. ay nerden anladı şimdi bu belki bebek öldü aa ne ilginç artık 22 nisanı beklemekten başka çarem yok inşllh iidir bebişim.

ana saglık ocaklarında gebelerlee ozle hastahaneden fazla ılgılenıyolarr ılgınc bı sekılde gbe gorduklerınde sankı maden goruyolarr nasıl bi iş ben anlamadııım var bunların bu işte bı menfaatleriiiiii:jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…