ana saglık ocaklarında gebelerlee ozle hastahaneden fazla ılgılenıyolarr ılgınc bı sekılde gbe gorduklerınde sankı maden goruyolarr nasıl bi iş ben anlamadııım var bunların bu işte bı menfaatleriiiiii:jeyyar::jeyyar:
hafta sonu gene izmitteydim çook yordum kendimi
sizler nasılsınız
melis nasıl oldun canım sen ağrıların falan hafiflerdimi biraz
balum sağol canım gidiyorumya hafta sonları annemde net olmadığından
ne var ne yok herkes iyi dimi
ilk 3 ay ne rahat geçti ama garanti dün konuştuğum arkadaş nazar değdirdi bana kimseye çok iyiyim falan dememek lazım demekki
biraz iyiyim ama şimdi kahve içiyorum benim ilacım bu kahve olmalı
hafta sonu gene izmitteydim çook yordum kendimi
sizler nasılsınız
melis nasıl oldun canım sen ağrıların falan hafiflerdimi biraz
balum sağol canım gidiyorumya hafta sonları annemde net olmadığından
ne var ne yok herkes iyi dimi
ilk 3 ay ne rahat geçti ama garanti dün konuştuğum arkadaş nazar değdirdi bana kimseye çok iyiyim falan dememek lazım demekki
biraz iyiyim ama şimdi kahve içiyorum benim ilacım bu kahve olmalı
ya kızlar biraz önce sol tarafıma resmen bıçak saplanır gibi bir ağrı oldu..........nefes alamadım kötü birşey değildir demi
var canım kesın varrr sankı daha onceden bılmıyomuyduk nolduklarını sana dıyomya bence ne kadar cok hamıle okadar cok prım artık kapılara bıle geldıklerıne goreeeee
bende bugun gıdıyım barı bı ana saglıga bırazzz baktırayım kendımeeeee bebısımı gorurum heeeemm ordada dosyaaammm varrrr bar hamıleykennn tadını cıkaralııım demıı yoksa heralde omrumumuzun baska zamanında devlet hastahanelerınden bu kadar cok deger gormeyiiiiz :jeyyar::jeyyar:
kızlar laboratuarlar kaca kadar acık oluyor?
ana saglıklarda saat 9 kadar kan alıyolar ben oyle bılıyooom
bende bugun gıdıyım barı bı ana saglıga bırazzz baktırayım kendımeeeee bebısımı gorurum heeeemm ordada dosyaaammm varrrr bar hamıleykennn tadını cıkaralııım demıı yoksa heralde omrumumuzun baska zamanında devlet hastahanelerınden bu kadar cok deger gormeyiiiiz :jeyyar::jeyyar:
saglık ocagında ultrason yok dımı
ay olmazmı canımm gıtsene ordada kendınee dosya actır cok guzel ılgılenıyolarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?