sağlık ocaklarındaki hemşireler gerçekten çok ilgililer bende ilk gittiğimde şaşırdım eşimin dolayısıylamı acaba dedim ama genelde öleler heralde kocama sorayım neden acaba die mümessil kocam sağlık ocaklarına falanda çalışıyo düzcedeki bütün hemşireler arkadaşı sakıncalı bi durum ama yapcak bişe yok hemşireler gene iyide eczane kalfalarıyla arkadaş olması çok canımı sıkıyo
geçen eve bi not kağıdı geldi diğer notlarının içinde yaş pasta alırmısın bu ne dedim kalfa kızın doğum güğnü varmışta eczane kalabalıkmış notla yazmış ayyy ne sinir oldum anlatamam
sağlık ocaklarındaki hemşireler gerçekten çok ilgililer bende ilk gittiğimde şaşırdım eşimin dolayısıylamı acaba dedim ama genelde öleler heralde kocama sorayım neden acaba die mümessil kocam sağlık ocaklarına falanda çalışıyo düzcedeki bütün hemşireler arkadaşı sakıncalı bi durum ama yapcak bişe yok kaydirigubbakcemile3 hemşireler gene iyide eczane kalfalarıyla arkadaş olması çok canımı sıkıyo
geçen eve bi not kağıdı geldi diğer notlarının içinde yaş pasta alırmısın bu ne dedim kalfa kızın doğum güğnü varmışta eczane kalabalıkmış notla yazmış ayyy ne sinir oldum anlatamam
biizim burdada yok ultrason :)
ay ben olsam bende sınır olurum ve ılk soracagım soru madem oyle kagıt nıye hala duruyo olurdu:)
Günaydın kızlar nasılsınız..
ben şu karpuz avatarıma geri döneyim bu şekilde kimse yazmıo bana tınlamıonuzmu yaaaalmaz:
hoşgeldın nevyas
melısesracım merhaba cok gecmış olsun hastanede yatmıssın nasıl oldun iiyim isin simdi kalbı duran bebegın nasıl kayboldu
günaydın arkadaşlarr nasılsınız
balum merhaba cınsıyet tahmınlerını gordum erkek beklıyomussun nezaman gıttın dr kesın degılmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?