2010 Ekim Anneleri

evet balumcum,
3 ay geçene kadar bekleyeceğim. eşime kalsa onlar anlayana kadar söyleme diyor. ama küserler. birde milletin gönlünü almak için heba etmiyeyim kendimi

balumcuğum,
bu arada ne güzel isim o öyle:))) bende ilk bebğimde söylediğimde kayınvalidem ağlama krizlerine girmişti.. benden ümitli değildi herhalde:)))

balum mu. balım anlamında. karadenız sıvesıyle balum oldu:) ben esıme balım derım de hep.

evet balumcum,
3 ay geçene kadar bekleyeceğim. eşime kalsa onlar anlayana kadar söyleme diyor. ama küserler. birde milletin gönlünü almak için heba etmiyeyim kendimi

tabı tabı o kadar degıl. 3 ay olunca soylersın artık.

doktorum bebegın tutunması ıcın jel ve hap verdı. jelı alttan sıkıyosun. kullanan var mı aranızda?

sanırım 10. haftadan sonra kesiyormuş doktor sabırsızlıkla bekliyorum :) bebişler için nelere katlandık bunamı katlanamıcaz, geçer hayırlısıyla hepsi

tabı kı canım ya katlanılır. dunden berı tlf um hıc susmadı. herkes arıyo dıkkat et ılacları duzenlı kullan ılk bebek fılan.

kızlar sizinle sohbet etmek çok güzeldi tekrar görüşmek üzere inş. :) hoşçakalın.

bu arada bebişlerinize bolca sevgi yolluyorum :)))))) şu an en çok ihtiyaç duydukları şey dimi:)) görüşrüz kendinize dikkat edin.

sen de canım. ben de sımdı cıkıcam yıne acıktım ben:) gorusuruz. bol sevgı de benden bebişlere

river görünür hayatım. benim ki daha küçüktü. karından göründü düşün yani..
inşallah görünür benimkide :1hug:

evet canım. dogru dıyosun. ay cok guzel ya. soyle bı 4 aylık olsun teker teker cınsıyetlerını konusucaz hep beraber.
evetttt :):)
evde olanlar çok şanslı..
ben çalışıyorum. dr. dikkat et kendine dedi ama ne kadar dikkat edicem..işyerim gebzede. hergün 60 km yol yapıyorum..
bende çalışıyorum ve sürekli uyku halindeyim bütün işlerim yarım kalıyo sadece bebeğimi düşünmek istiyorum başka hiçbişey yapmak gelmiyo içimden bu gidişle beni kovcaklarkaydirigubbakcemile3
benım abımın esı de calısıyodu cok uzaktı ısyerı. ama ıkız bebek getırdı dunyaya 10 gun once:) rabbım senı de korusun.
Allah analı babalı büyütsün

hı hı hı sevindim beni genç bulduğunuza:)) kızlar ailelerinize söyledinz mi?
ben yarın doktora bi gideyimde çıkışımda hemen ailelere sölemey gidicez kaydirigubbakcemile2

Selam kızlar annemdeydim evime geçene kadar baya ilerlemiş sayfalar maşallah...Kızlar ekledim bilgilerinizi listeye eksik olan varsa söylerse düzenleme yaparım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…