balumcuğum,
bu arada ne güzel isim o öyle:))) bende ilk bebğimde söylediğimde kayınvalidem ağlama krizlerine girmişti.. benden ümitli değildi herhalde:)))
evet balumcum,
3 ay geçene kadar bekleyeceğim. eşime kalsa onlar anlayana kadar söyleme diyor. ama küserler. birde milletin gönlünü almak için heba etmiyeyim kendimi
:))) desene senin minik karadeniz uşağı olacak..
doktorum bebegın tutunması ıcın jel ve hap verdı. jelı alttan sıkıyosun. kullanan var mı aranızda?
ben jeli kullanıyorum. iğrenç bişey
inşallah görünür benimkide :1hug:river görünür hayatım. benim ki daha küçüktü. karından göründü düşün yani..
evetttt :):)evet canım. dogru dıyosun. ay cok guzel ya. soyle bı 4 aylık olsun teker teker cınsıyetlerını konusucaz hep beraber.
bende çalışıyorum ve sürekli uyku halindeyim bütün işlerim yarım kalıyo sadece bebeğimi düşünmek istiyorum başka hiçbişey yapmak gelmiyo içimden bu gidişle beni kovcaklarkaydirigubbakcemile3evde olanlar çok şanslı..
ben çalışıyorum. dr. dikkat et kendine dedi ama ne kadar dikkat edicem..işyerim gebzede. hergün 60 km yol yapıyorum..
Allah analı babalı büyütsünbenım abımın esı de calısıyodu cok uzaktı ısyerı. ama ıkız bebek getırdı dunyaya 10 gun once:) rabbım senı de korusun.
ben yarın doktora bi gideyimde çıkışımda hemen ailelere sölemey gidicez kaydirigubbakcemile2hı hı hı sevindim beni genç bulduğunuza:)) kızlar ailelerinize söyledinz mi?
eveettt sositosositoriver,
git hayatım keseciğini görde bir oh de..
nevyas,
canım neber. aldım mesajını damladım bak buray:)))
ornek: son sat:29 aralık yas:25 hamıle kaldıgım kılo:51 tahmını dogum tarıhı 5 ekım. benım detaylar bunlar. mrk ettım de senınkını de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?