günaydın esra..doktorun neden emin olmadan ilk başta oğlan dediki ..%kaç doğru tahminde bulunduğunu söyledimii..peki kız cinsiyet tahmimini %100 mü dedi..emin olmadan söylemese uyuz drlar benneyaptımki
Olsun cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsunda canını sıkma esra
hayırlı haberlerle gel inşallah canım
esracım bence çok kafana takma bunu sonuçta en önemli olan şey sağlıklı olması bende 12 hafta bitiminde dr a gittim gayet net bi şekilde oğlan dedi bana ama ben daha hiç olğum diye sevmedim hep bebişim diyorum bu olaya 16. haftalara kadar pek kaptırmamak lazım kendimizi akışına brak canım yeterki sağlıklı olsun en önemlisi o üzülme olurmu :1hug:
cnm ben ikikezdir kendimin dengesini ayarlıyom ben çok kız bekliyodum hatta emindim geçen hafta rizede somanor tıbbı görüntüleme merkezideki drerkeğe benziyo dmeişti kesin sonuç 4 5 aylıkken belli olur demişti artvine gelince kendi dr gittim kız dedi %100 sölemedi kzıınız olacak dedi ardan fazla bir zamand ageçmediki bir hafta benc eherkez 4 ayını doldurmadna gitmesin cinsiyet için ilk zamnada kız deselerdi daha farklı sevinecektim ozamanda oglum olacka diye çoktaydımm....bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Günaydın kızlar ilk tahminler hep erkek oldu ama değişmeler olacak gibime geliyor ilk zamanlar erkeğe benzermiş her doktor ayırt edemezmiş o yüzden 15-16. haftaya kadar alıştırmayın kendinizi Allah gönlünüze göre versin..
günaydın nevyas evett ilk başta bebeğin organı erkeğe benziyormuş.Anne karnında yolculuk videosunu izlemiştimm..Orda bir çıkıntı olurmuşş ve o çıkıntı erkek olarak görülebilirmişş..eğer kızsa cinsiyet oluşumu tamamlandıgında o çıkınca kaybolurmuş ve kız :)))
kızlar bu çizelge önde mi gidiyor?ben anlamadım
:)) evet canım bende izlemiştim onu burda 11. hafta bile tahminde bulunulan oldu bence çok yanlış ona alıştırıyorlar kendini çünkü değişme olursa şok olur insan :) ben 12+3 de ilk tahmin ettirdim doktora oda kendi doktorum değildi ısrarlarımla baktı kıza benziyor kesin değil demişti..Kendi doktorum 14 hafta dolmadan söylemem yanılma olabiliyor sonra üzülürsün doğru değil dedi ve söylemedide 14+2 de baktı %90 kız dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?