2010 Ekim Anneleri

benim eşimde dağınıktır biraz arkasını hep toplarım valla yardım etmiyor çünkü işi çok ağır bide evde iş yaptırmıyorum ama beklemiyoda değilim bende çok alınganım herşeye ağlıyorum eşime sürekli sitemde bulunuyorum bakalım ne zaman gececek bu durum...

tatlım kızcagız mızmızlık yapmamış ki sonucta hamile olmasakta bardagını mutfaga götürebilir sonucta eli ayagı tutuyo demi ama

ama adam hep boyleymis o adami bu saatten sonra degistiremessin hani baslarda degilde simdi yapsa hakli derim ama yok en bastan boyleymis hamile diye huyunu mu degistirecek birden. bir erkek icin bunlar mizmizliktir. neden erkekler esleri hamileyken en cok aldatmaya meyilliler cunku kadinlar kendini artik kadin gibi degilde hamileyim diye cocuk gibi oluyorlar eslerinin karsilarinda.siz hamilesiniz, ama ayni zamanda kocanizinda karisisiniz .

ben benimkinden beklemiodum neyse ben hesabını sorarım ona ii geceler kızlar ben yatıorum.

canini sykma iyi geceler . alis alis daha neler gorceksin neler.

benim eşimde dağınıktır biraz arkasını hep toplarım valla yardım etmiyor çünkü işi çok ağır bide evde iş yaptırmıyorum ama beklemiyoda değilim bende çok alınganım herşeye ağlıyorum eşime sürekli sitemde bulunuyorum bakalım ne zaman gececek bu durum...

neyse kimse bana cevap yazmayacak galiba hepinize iyi geceler ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere...

mizmizlanip adami kendimden sogutmaktansa hic usenmem valla kalkar isimi yaparim zatende oyle yapiyorum ama cok hasta olurum o zamanda birakirim affedersin evi b...k goturur mecbur kalkar yapar.

sen beni görsen şimdi anlatmayım kızlar beni parcalar dükkana müşteri gelio aa kilomu aldın sen diolar parcalayasım gelio inan hemen herseye bozuluom

canlarım ben cıkayım artık cay içtik kalkayım atayım makinaya sabaha kalmasın öpüldünüzzzzz ii geceler

mizmizlanip adami kendimden sogutmaktansa hic usenmem valla kalkar isimi yaparim zatende oyle yapiyorum ama cok hasta olurum o zamanda birakirim affedersin evi b...k goturur mecbur kalkar yapar.

bende kendim yaparım ama ben hamileliğimi çok ağrılı geçirdim o zaman hep eşim yaptı işleri ilk haftalarımda hiç kalkmadım yemek bile yapmadım eşim kendi yapmaya çalıştı kalkmadım çünkü kaza geçirdim hamile olduğumu öğrenmeden bikaç saat önce o yüzden hala o kazanın etkisindeyim bebeğime bişey olacak diye allah kimseye bebeği hakkında korku yaşatmasın...

amin canim insallah allah birdaha yasatmasin. inan ilk baslarda hemen hemen hepimizin basindan tehlikeli olaylar gecti. ben dahil 1 hafta hastanede yattim bebegim dusecek diye rabbim bize bagisladi simdi evdeyim agir is hic yapmiyorum doktor yapma dedi.
yemek bulasik camasiri makine zaten yikiyo utu bu kadar yani.
esime birseyi kaldir diyede diretmem zaten zor gunlerde yardimci oluyorlar bak senin esinde yapmis simdi iyi iken ben niye yaptirim ona kredi kullanim:)daha cok var hamilelik doneminin bitmesine. bide erkekler bunalir kadinin is buyurmasindan .

Kimsecikler kalmamis burada mafoldumben
bende yavastan yaticam sabah erken kalkicam malum ikili teste gidicem.

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
hepiniz uyuyorsunuz hala sizi tembeller sizi kaydirigubbakcemile3
ben kalktım hazırlandım çıkıcaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…