2010 Ekim Anneleri

sanada zorla yapmış testi. şükür iyi çıkmış. tereddütlü çıksa kafan karışırdı. ben olsam kafayı yerdim herelde herşeye pimpiriklenip duruom.

sanada zorla yapmış testi. şükür iyi çıkmış. tereddütlü çıksa kafan karışırdı. ben olsam kafayı yerdim herelde herşeye pimpiriklenip duruom.

evet ya kotu cıksa da ınanmayın dıyorum ama ınsan yıne de evham yapar yanı. hele de konu annelık olunca. sukur kı ıyı cıktı.

gunaydın. 2 lı test sonucum super cıktı:) 3 luye gerek yok ama ıstıyosan yıne de yaptırabılırsın dedı. tabı kı yaptırmıycam:) hersey yolunda yanı cok sukur.

iyi canım sevindim gözün aydın benimde bugün belli olacak 2.yaptırdığım inşallah oda temiz çıkar

ay bu bulaşık makinası ne rahatmış attım bulaşıkları makinaya yoksa yumurta kaynatıydım duramazdım mutfakta

walla ya süpermiş .neyse ben az yorganı dürtim yoksa çocuk doğana kdr bitmicek hehe görüşürs gene gelirim.

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan

Bulaşık makinamı nasıl boşaltıcam uf hiç halim yok kızlar bir el atın 2 dk boşaltalım kaydirigubbakcemile3

temız bulasık makınası kokarmııı bana gelio koku :))

gunaydın en yakın benım ben mı gelem acaba:)

Ben bugün hiç ıyı degılım kızlarrrrrrr çok halsızım bulantım var sabah çıkardım yıne işe geldım ama çok zorlanarak napıcam bılmıyorum bugün nasıl geçecek onuda bılmıyorum bu kadar halsız olmaya ve hiç bişi yapmamaya hiç ama hiç alışık degılım sınırımden oturup aglıyorum neden böyle oluyorum dıye sızlerde benım gıbı oluyomusunuz

gunaydın canım. ben oyle mutsuz olmuyorum ya. halsızlık oluyo bıraz tabı ama bulantım yok ya benım o yuzden rahatım.

günaydın kızlar
esranınkı kız,mı olmus yaa
balum senın sonuclar ne oldu canım
ecrınece bulasık mak.hayırlı olsun canım
baska güzel haberler varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…