günaydın kızlar
sanada zorla yapmış testi. şükür iyi çıkmış. tereddütlü çıksa kafan karışırdı. ben olsam kafayı yerdim hereldeherşeye pimpiriklenip duruom.
evet ya kotu cıksa da ınanmayın dıyorum ama ınsan yıne de evham yapar yanı. hele de konu annelık olunca. sukur kı ıyı cıktı.
evet ya bencede. balum msn listemde seni bulamıom. bi yazda rumuz yazim sana balum die hehe
gunaydın. 2 lı test sonucum super cıktı:) 3 luye gerek yok ama ıstıyosan yıne de yaptırabılırsın dedı. tabı kı yaptırmıycam:) hersey yolunda yanı cok sukur.
iyi canım sevindim gözün aydın benimde bugün belli olacak 2.yaptırdığım inşallah oda temiz çıkar
1. temız 2. de temız cıkar ya merak etme. kacta alıcan?
inşallah canım........aradım biraz önce hastaneyi doktor ameliyatdaymış.........onlar beni arayacakmış bakalım ne zaman
ay bu bulaşık makinası ne rahatmışattım bulaşıkları makinaya yoksa yumurta kaynatıydım duramazdım mutfakta
walla ya süpermiş .neyse ben az yorganı dürtimyoksa çocuk doğana kdr bitmicek hehe görüşürs gene gelirim.
günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
Bulaşık makinamı nasıl boşaltıcam uf hiç halim yok kızlar bir el atın 2 dk boşaltalım kaydirigubbakcemile3
temız bulasık makınası kokarmııı bana gelio koku :))
Ben bugün hiç ıyı degılım kızlarrrrrrr çok halsızım bulantım var sabah çıkardım yıne işe geldım ama çok zorlanarak napıcam bılmıyorum bugün nasıl geçecek onuda bılmıyorum bu kadar halsız olmaya ve hiç bişi yapmamaya hiç ama hiç alışık degılım sınırımden oturup aglıyorum neden böyle oluyorum dıye sızlerde benım gıbı oluyomusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?