2010 Ekim Anneleri

gunaydın en yakın benım ben mı gelem acaba:)
Evet en yakın sensın balum 15.dk burdasın :lepi:

zehsel yaşadıklarının hepsini bende hergün yaşıyorum ..Doktor normal diyor bunlara sabredicez ..Allah yardımcımız olsun :1hug:

gunaydın canım. ben oyle mutsuz olmuyorum ya. halsızlık oluyo bıraz tabı ama bulantım yok ya benım o yuzden rahatım.

ya canım evdesın ya bıde sen belkıde ondan bu kadar rahat geçırıyoda olabılırsın kan degerleımede bakıldı doktor çok ıyı dedı kanım falan hiç sorun yokmus bu halsızlık dedım normal dedı 3 ay bıtınce normale dönersın dedı ama sabahları işe gelemk işkence olmaya basladı ınan bacaklarım zor gelıyo işe ne zaman geecek ya çok bunalıyorum aglıyorum hala bılesenağlama

zehsel yaşadıklarının hepsini bende hergün yaşıyorum ..Doktor normal diyor bunlara sabredicez ..Allah yardımcımız olsun :1hug:

ay canım ya sabredıyorum zatende işe gelırken çok zorlanıyorum halım bır hal oluyo ayaklarım gerı gerı gıdıyo napıcam bılmıyorum:çok üzgünüm:

kızlar lekelenmelerim yine başladı yaaaa!! hala neden oluyo anlayamıyorum,çok korkuyorum..2 haftadır yoktu bişey,geçti,büyüdü derken..canım sıkıldı şimdi((

kızlar hani derler ya her hamilelik bir diş götürür diye.ben 20 lik diş çıkarıyorum hemde 2 taneekaydirigubbakcemile3

kızlar dün bir düştüm bebege bısey olmasın dıe ayagıma ve koluma yuklendım mor mor gezıyorum sımdı bırı görse kocamdan dayajk yedım sanır ayagıma zor basıom sımdı

gunaydın yenı gelen arkadaslar. arada bakamıyorum kızlar kusura bakmayın. bol bol camasır yıkamam lazım malum cumartesı yolculuk var. bugun de gorumceme gıdıcem arkadas gelcek son kez oturalım dedıler.

kızlar dün bir düştüm bebege bısey olmasın dıe ayagıma ve koluma yuklendım mor mor gezıyorum sımdı bırı görse kocamdan dayajk yedım sanır ayagıma zor basıom sımdı

ay gecmıs olsun ya. bugun senı gorenler kadına şiddete hayır derse sasırma o zaman:)

aman canım bebişe bişey olmasında .sana da geçmiş olsun.

ay canım ya sabredıyorum zatende işe gelırken çok zorlanıyorum halım bır hal oluyo ayaklarım gerı gerı gıdıyo napıcam bılmıyorum:çok üzgünüm:[/QUOTE]

bende sen gibiydim.biraz sabret geçiyor.benim mide bulantılarımda çok oluyordu.iş merkezi içerisinde ofisimiz var.tuvalette uzun bir koridorun sonunda.koştura koştura giderdim :) annelik sabırlı olmayı böle öğretecek bize sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…