Evet en yakın sensın balum 15.dk burdasıngunaydın en yakın benım ben mı gelem acaba:)
Ben bugün hiç ıyı degılım kızlarrrrrrr çok halsızım bulantım var sabah çıkardım yıne işe geldım ama çok zorlanarak napıcam bılmıyorum bugün nasıl geçecek onuda bılmıyorum bu kadar halsız olmaya ve hiç bişi yapmamaya hiç ama hiç alışık degılım sınırımden oturup aglıyorum neden böyle oluyorum dıye sızlerde benım gıbı oluyomusunuz
gunaydın canım. ben oyle mutsuz olmuyorum ya. halsızlık oluyo bıraz tabı ama bulantım yok ya benım o yuzden rahatım.
zehsel yaşadıklarının hepsini bende hergün yaşıyorum ..Doktor normal diyor bunlara sabredicez ..Allah yardımcımız olsun :1hug:
günaydın kızlar
esranınkı kız,mı olmus yaa
balum senın sonuclar ne oldu canım
ecrınece bulasık mak.hayırlı olsun canım
baska güzel haberler varmı kızlar
zehsel bıraz daha sabret bakalım nolcak. boyle kendını uzme ya.
kızlar hani derler ya her hamilelik bir diş götürür diye.ben 20 lik diş çıkarıyorum hemde 2 taneekaydirigubbakcemile3
kızlar dün bir düştüm bebege bısey olmasın dıe ayagıma ve koluma yuklendım mor mor gezıyorum sımdı bırı görse kocamdan dayajk yedım sanır ayagıma zor basıom sımdı
kızlar dün bir düştüm bebege bısey olmasın dıe ayagıma ve koluma yuklendım mor mor gezıyorum sımdı bırı görse kocamdan dayajk yedım sanır ayagıma zor basıom sımdı
cannset senın neden lekelenmen oluyo ya. doktor normal mı dedı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?