ay canım ya sabredıyorum zatende işe gelırken çok zorlanıyorum halım bır hal oluyo ayaklarım gerı gerı gıdıyo napıcam bılmıyorum:çok üzgünüm:
bende sen gibiydim.biraz sabret geçiyor.benim mide bulantılarımda çok oluyordu.iş merkezi içerisinde ofisimiz var.tuvalette uzun bir koridorun sonunda.koştura koştura giderdim :) annelik sabırlı olmayı böle öğretecek bize sanırım :)[/QUOTE][/COLOR][/B]
Günaydın kıslaaar , Mezime bu arada geçmiş olsun ucuz atlatmışşın .
Dün bir arkadaş çizelge nasıl ekleniyor diye sormuştu ben yanlış anlamışım .Çizelge şu altta gebelik haftasını gösteren bebişli çizelgeler herhalde . Onu ben de soracaktım nasıl ekliyorsunuz ben bu siteyi bir türlü çözemedim gitti vallahi.
günaydın kızlar.bugün moralimiz biraz düşük galiba
Gerçekten öyle bugün kimse çok iyi görünmüyor. Bizim hamileliklerimizin ilk 3 ayı bahar aylarına da denk geldi tabii ki hem hamilelik hem de bahar yorgunluğu üzerine eklenince daha da bir zor oluyor sanki böyle düşünüyorum ben.
aynen bende öle düşünüyorum ılk 3 ay zaten zor bırde bahara denk geldı daha zorlastı Allah ım yardım etsın hepmıze özellıkle çalışanlara
aynen bende öle düşünüyorum ılk 3 ay zaten zor bırde bahara denk geldı daha zorlastı Allah ım yardım etsın hepmıze özellıkle çalışanlara
ben daha kahvaltı yapmadım ya yapım barı mıdem cok kotu oldu.
Gerçekten öyle bugün kimse çok iyi görünmüyor. Bizim hamileliklerimizin ilk 3 ayı bahar aylarına da denk geldi tabii ki hem hamilelik hem de bahar yorgunluğu üzerine eklenince daha da bir zor oluyor sanki böyle düşünüyorum ben.
bende yapmadım gel beraber yapalım yanliz sarmıyo zaten işhatımda yokk ...
kilo almışmısınız kızlar,ben 1,5 kilo almışım,çok mu acaba???
ASLINDA BAHAR TAM GELSE HEPİMİZ CANLANICAZ AMA YAĞMU ÇAMUR BİTMİYOR Kİ.O YÜZDEN BİZDE Bİ AÇILIP Bİ KAPANIYORUZ:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?