2010 Ekim Anneleri

dün bi komsumuz anlattı doktor tanıdıgı varmıs
kadın hamıle eşide o hastanede doktormus ama kadın dogum doktoru degıl
kadına hep kız demısler doguma kadar kadın dogumdan bır cıkıyor erkek herkes şokkk

bende kıyafet alamak istiyorum ama annemle kayınvalidem almayın diyolar.o yüzden alamıyorum

Şuan 12+4 günlük canım...

Ama doktorum net gösterdi kendini dedi...Mayısın ilk haftası randevum bakalım ozaman kesinleşir.

inşallah kesinleşir canım doktor öyle dediyse bi bildiği vardır heralde. gerçi nevyas 14. haftasında %90 kız diyodu doktoru ona da dün erkek demişler. heralde 16. haftaya kadar değişme riski oluyo diye düşündüm ben bilmiyorumkismile

hah iyi insan lafı üstüne gelirmiş hoşgeldin canımmm kesin miymiş busefer? hayırlı olsun valla ne güzel öğrenmişsin :) kendi doktorun da mı erkek dedi?

Kendi doktorum cuma günü %90 kız demişti farklı 2 hastanede farklı 2 doktor erkek dedi %100 demiyorlar ama kız değil erkek dedi ikiside gösterdi bacak arasını..

kizlar ya benim icim yaniyorr su icmek istiyorum ama bi kere 8 haftalikken icmistim cikartmistim suyu o gundur icemiyordum korkudan su.. simdi icsem bisey olur mu acaba?? icmemde lazimmm yaa cocugum susuz kalicakk...:?((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…