canım benım ınsallah sagol ıçım rahatladı vallahı bırazda olsa bende agladım sabahtan berı sımdı daha ıyıyım çok sukur geçmıs olsun sana canımcım sımdı ıyısın degılmı Allah ım korumus sızı dıkkat et kendıne banada zaman geçmıyo hiç tatlım
baş popo mesafesi olarak mi bacaklar da dahil mi?benim ki baş popo 52 cm bacaklarda bi o kadar dedi dr toplam 10 cm miş.merakım acaba uzun mu olcak babası gb ondankaydirigubbakcemile3
:roflol:canım basını kıçını bılmem bu ayda 8-9 cm olması gerekırken benımkı 12 cm.miş
hoşgeldınız kızlar kımse yok sanırım bugun kendı kendıme konusuyorum bende
iyiyim canım sen nasılsınnaber meliscimm
iyiyim canım sen nasılsın
:roflol:canım basını kıçını bılmem bu ayda 8-9 cm olması gerekırken benımkı 12 cm.miş
bende dün gittim ama yan tarafına yatmış sırtınıda bize dönmüştü.çok uğraştık dönmedi .bir dahaki ay gittiğimizde görebilecekmiyiz bakalım .çokda merak ediyorum yaaa.cinsiyeti belli olsada bişiler almaya başlasak keşke ::)
iyiyim ben de canım gün sayıyorum doktora herzamanki gibi boshayallersmile
ne zaman gıdıcen benım 7 gun kaldı:)
senin kaç haftalık oldu canım? 16 haftadan önce öğrenince daha sonra değişebiliyo, doktor bize %80 kız dedi ama bakalım değişir diye kendimi hiç kaptırmıyorum kız fikrine bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?