doğru söylüyorsun nevyascığım.. baksana kızlar ne heycanlı şenşakraklar..
yok nevyascığım.. bulantım olmuyor. sadece uygu problemim var. kasık ağrıları devam ediyor. iştah desen durdurabilene aşkolsun.. hamile kalmadan önce bu yediklerimi yesem yerimden kalkamazdım herhalde..
sende var mı bulantı? lekelenmelerin geçti mi tamamen?
oo ekim annleri ne güzel sohbete başlamışınız..
ben bu gece bel ağrısından az uyudum sizde de oluyormu :S
bende 2009 ekim annesiyim ve canım arkdaşımda 2010 ekim annesi olacak...
Rabbim hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
teşekkür ederim arkadaşım çok pipirikliyim şu zamanlar keseyi ve kalp atışını duysam Allahın izni ile sıkıntılarım az da olsa hafiflicek. sizler nasılsınız ?
Nevyas,
hayatım sıkıntı yapma kiloları. arkadaşım 50 ile kaldı. 80 ile doğum yaptı. şimdi bebişi 8 aylık ve yine 50 kilolarda.
bu arada ben şimdiden 1 kg aldım..:))
angelhope,
bende de oluyor. çok normal. benim heryerim ağrıyor.. mümkün olduğunca sıetüstü veya sol tarafına yat. yatarkende bacağının altına yastık koy. beli dengeliyormuş.. ben bu şekilde rahat uyuyorum..
ne zaman gidiyorsun nevyas keseyi görmeye? ben ayın 18 ine randevu aldım. geçmez şimdi zaman(
angelhope ne kadarlık bebişin.? 5 hafta veya üzeriyse rahatlıkla görürsün..
arkadaşlar benden size tavsiye doktorunuza en ufak ayrıntıyı bile sorun akıntı ,ağrı vs. ben ilk gebeliğimde çok çektim aptal bi doktora düşmüştm onun beceriksizliği sonucu başıma gelmeyen kalmadı 27 haftalık erken doğum 5 ay yoğun bakım süreci ve o doktor kovulmuş çok dua etmiştim hatası varsa Allahım bidliğin gibi yap.
kaybetmek çok acı Allah hiç bi anneyi evladıyla sınamasın özellikle bizler gibi zor kazanıldıysa (tüp bebek) her gebelik kıymetlidir ama yıllarca uğraştan sonra ve doktorunda bilmesine rağmen nie yüzeysel yapıldı herşey çok acı. Allahtan şimdi doktorum çok ilgili ve insancıl kafama takılanları danışabileceğim 24 saat arayabileceğim merhametli biri.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.sağlıklı ve vaktinde doğsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?