2010 Ekim Anneleri

yok nevyascığım.. bulantım olmuyor. sadece uygu problemim var. kasık ağrıları devam ediyor. iştah desen durdurabilene aşkolsun.. hamile kalmadan önce bu yediklerimi yesem yerimden kalkamazdım herhalde..

sende var mı bulantı? lekelenmelerin geçti mi tamamen?

Bende de yok canım bulantı lekelenmem de bidaha olmadı çok şükür.Bende bazen çok yiyorum bazen zorla yiyorum ama zaten kilom vardı şimdi çok alıcam diye üzülüyorum (

oo ekim annleri ne güzel sohbete başlamışınız..

ben bu gece bel ağrısından az uyudum sizde de oluyormu :S

bende 2009 ekim annesiyim ve canım arkdaşımda 2010 ekim annesi olacak...
Rabbim hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

sağol cnm arkadaşım bizleride dularında eksik etme vakitlice gelsinkaydirigubbakcemile5

eski sıkıntılı günleri Allah yaşatmasın bi daha.senağlama

teşekkür ederim arkadaşım çok pipirikliyim şu zamanlar keseyi ve kalp atışını duysam Allahın izni ile sıkıntılarım az da olsa hafiflicek. sizler nasılsınız ?

teşekkür ederim arkadaşım çok pipirikliyim şu zamanlar keseyi ve kalp atışını duysam Allahın izni ile sıkıntılarım az da olsa hafiflicek. sizler nasılsınız ?

Al bendende o kadar ben keseyi gördüm pazartesi günü ama çok minicikti kalp atışlarını duymadan rahatlayamayacağım bende..

Nevyas,
hayatım sıkıntı yapma kiloları. arkadaşım 50 ile kaldı. 80 ile doğum yaptı. şimdi bebişi 8 aylık ve yine 50 kilolarda.
bu arada ben şimdiden 1 kg aldım..:))

angelhope,
bende de oluyor. çok normal. benim heryerim ağrıyor.. mümkün olduğunca sıetüstü veya sol tarafına yat. yatarkende bacağının altına yastık koy. beli dengeliyormuş.. ben bu şekilde rahat uyuyorum..

ne zaman gidiyorsun nevyas keseyi görmeye? ben ayın 18 ine randevu aldım. geçmez şimdi zaman(
angelhope ne kadarlık bebişin.? 5 hafta veya üzeriyse rahatlıkla görürsün..

İnşallah canım ya ben 10 ayda çok hızlı kilo aldım adet düzensizliklerim ilaçlar falan sebebini tam anlayamasamda 10 kg aldım ve hamile kalmadan ne kadar uğraşsamda veremedim bebeğim için yememden kısmıycam ama inşallah dediğin gibi aldıklarımı hemen geri veririm..Valla ben tartıya çıkmaya korkuyorum yarın sabah aç karnına çıkıcam bakalım :)))

arkadaşlar benden size tavsiye doktorunuza en ufak ayrıntıyı bile sorun akıntı ,ağrı vs. ben ilk gebeliğimde çok çektim aptal bi doktora düşmüştm onun beceriksizliği sonucu başıma gelmeyen kalmadı 27 haftalık erken doğum 5 ay yoğun bakım süreci ve o doktor kovulmuş çok dua etmiştim hatası varsa Allahım bidliğin gibi yap.

kaybetmek çok acı Allah hiç bi anneyi evladıyla sınamasın özellikle bizler gibi zor kazanıldıysa (tüp bebek) her gebelik kıymetlidir ama yıllarca uğraştan sonra ve doktorunda bilmesine rağmen nie yüzeysel yapıldı herşey çok acı. Allahtan şimdi doktorum çok ilgili ve insancıl kafama takılanları danışabileceğim 24 saat arayabileceğim merhametli biri.Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.sağlıklı ve vaktinde doğsun.

ne zaman gidiyorsun nevyas keseyi görmeye? ben ayın 18 ine randevu aldım. geçmez şimdi zaman(
angelhope ne kadarlık bebişin.? 5 hafta veya üzeriyse rahatlıkla görürsün..

Keseyi gördümde kalp atışı için haftaya perşembe gidicem canım inşallah duyarız...

teşekkür ederim selmacım mümkün olduğunca dinleniyorum ..son sata göre 5 hafta 2 günlük ancak transferim 19 ocakta olmuştu yaptırdıığım merkez sanırım son sattan alacak.haftaya cuma gel dedi inş.aksilik çıkmazda görürüz bakalım nasip.

Çok zor şeyler yaşamışsın canım Allah sabır versin inşallah bu defa bebeğini sağlıcakla kucağına alacaksın..

Dediğin gibi doktor çok önemli ben bekarken gidiyordum doktoruma çok memnun kaldım 2 senedir hep giderim ve oda çok insancıl cebini vermişti daha önceden heran arayabilirsin sakın çekinme dedi bunlar insanı rahatlatan şeyler...opuyorumnanaktan

kesinlikle öyle vicdanı olsun ve konuşan biri olsun yeter inşallah hepimiz keseleri görür ve kalp atışlarınıda duyarız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…