2010 Ekim Anneleri

ay yerim sizin hamileliginizi ya ne kadar güzel :) insallah kucaklariniza alabilirsiniz yavrularinizi
sizi okudukca kendimi hatirliyorum :)

hepinize sağlıklı bi hamilelik süreci diliyorum kızlar..kilo konusunda nacizane bi önerim çook yürüyün..bende zayıf denmiycek bi kiloda hamile kaldım..167 boyum 66 kiloyla kaldım..çok korktum iice şişcem diye..doğuma giderken 72 kiloydum..o da son bi haftada bikilo almış halimdi:) çok yürüdüm ama..hergün aksatmadan tempolu 4 km filan yürüyüş yaptım dışarda..çok faydasını gördüm inanın..zaten kötü hbr asıl iştah emzirirken artıyo..alabildiiğiniz kadar az alın:)

ohh masallah valla günlerce tektük yazilirdi baya bir ilerlemis insan gecmisi de okumadan yapamiyor:))

ben de bıraz uzanmıstım baya ılerlemıs sayfalar. hepsını okudum:)

ben dun gıttım. normal ultrasonda gozukmedı. vajınal de gozuktu. hatta yuvarlak ıcıne aldı doktor bebısı. ama gozuktugu kadar buyuk degıl dedı. benım dusuk tehlıkem oldugu ıcın cuma gunu gormem lazım senı dedı. onumuzdekı hafta. cuma gunu tekrar gıdecegım bakalım nolcak.

Hayırlısı inşallah canım.Düşük tehlikesinin nedeni ne.Kesenin küçük olmasını, vajinal yolla sadece görülüyor olmasının nedenini erken bir gebelik olduğu için yorumladı doktorum.sat tarihine göre durumu belirleniyor sonuçta.ama satı aynı olup 1 hafta farkla döllenmiş iki bebeğin şu anki durumu farklı olabilirmiş.

merhaba ben de ekim annelerinde olacagim insallah. 16 Ekim tarih :)

Birsey soracagim, ben hamile oldugumu adet gunumden 4 gun once ogrendim, bugunde 3 hafta 6 gunluk..dun gece biraz kahverengi leke gordum ve bu sabahta..
merak ettim hic boyle sey yasadiniz mi?

Benimde kanamam oldu tabi benimki tup bebek ama yinede normalde kanamasi olan bicok insanda var merak etme bence.ama ben kanamam olunca hemen doktorumu aradim progestani 200 lukten 300 luge cikardi.Bence her ihtimale karsi doktorunu ara.benim kanamam 4 gun falan surdu ama gercekten cok cok az

saol maybenow, rahatlattin beni.. maalesef yasadisigim yerde doktorlar seni 8 haftalik olmadan cok gormuyorlar. Haftasonu dinlecegim, pazartesi de bi randevu alayim bakayim.Umarim gecer lekelenmede, cok kucuk ya daha korktum

sağol cnm arkadaşım bizleride dularında eksik etme vakitlice gelsinkaydirigubbakcemile5

eski sıkıntılı günleri Allah yaşatmasın bi daha.senağlama

Bizim tomurcuğumuz Rabbimin izni ile sağlıkla büyüyecek yeşerecekkkk ve annesini kucağına gelecek.. Dularımdasın cnm ayrıca takibimdesin aklinialirimsmile

Bizim tomurcuğumuz Rabbimin izni ile sağlıkla büyüyecek yeşerecekkkk ve annesini kucağına gelecek.. Dularımdasın cnm ayrıca takibimdesin aklinialirimsmile

Allah razı olsun hacı dua etmezsen zaten gecelerinin kabusu olurum ısrar ederim kötükedihüso -tatlicadiarzu-

Allah korusun kanaması olanları her ıslaklık hissettiğimizde vc koşmak dua ederek yaşayan bilir dimi bilmiyorumkismile

benimkide tüp bebek kaçıncı denemen bu benim 3.cü inşallah sonuncu olur .eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…