canım kahverengi leke derken akıntımı yoksa sıvı tarzındamı.kahverengi leke devam ediyorsa bir doktora görün derim canım.bol bol istirat et.
Allah korusun kanaması olanları her ıslaklık hissettiğimizde vc koşmak dua ederek yaşayan bilir dimi bilmiyorumkismile
benimkide tüp bebek kaçıncı denemen bu benim 3.cü inşallah sonuncu olur .eyvahedigeldismile
merhaba ben de ekim annelerinde olacagim insallah. 16 Ekim tarih :)
Birsey soracagim, ben hamile oldugumu adet gunumden 4 gun once ogrendim, bugunde 3 hafta 6 gunluk..dun gece biraz kahverengi leke gordum ve bu sabahta..
merak ettim hic boyle sey yasadiniz mi?
hayırlısı olsun bizlerde inanamıyorduk ama oldu çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebelerimizi:CüvCüv:burda olduğuma inanamıyorumm yaa rabbim izin verirse bende ekimde kavuşucam bebeğime dün öğrendim benimle olduğunu
günaydın kızlar şimdi doktordan geldim ve keseyi gördük çok şükür normal ultrasonla baktı doktorum çay kahve konusuna gelince kendini aşırı kısıtlamana gerek ama günde 2 fincandan fazla içme dedi.Dip balık ürünleri(midye tonbalık vs.) ve sakatat ürünleri yeme sadece dedi.Artık annelere söyleme vakti çok heyecanlıyım akşamı iple çekiyorum
gunaydın canım. demek keseyi gordun. vajınal ultrasanla bakmadı mı?
evet canım gördük keseyi vajinal bakmadı göbüşüme bi jel döktü öyle baktı göründü rahimin üstündemi dedi ne tam hatırlamıyom heyecandan iyi gelişmiş herhangi bir kanama yok etrafında çok güzel dediçok şükür Rabb'ime :Saruboceq:
ooo super:) benım karnımdan baktıgında gozukmuyo. vajınal baktıgında gozukuyo. resmen bebege benzıyo ya. verdı mı sana ultrason goruntusunu?
Evet verdi ben pek bişeye benzetemedim daha minicik ufacık bişey zaten:)
ben de anlamazdım da yuvarlak ıcıne alıp gosterdı bana. vajınalde buuk gozukyo. hatta ben sasırdım da doktor dedıkı o kadar buyuk degıl ıgne ucu kadar dedı. ama gorsen resmen bebek yanı:) doktorum dıyo kı o daha nokta kadar ve hıcbıseyı bellı degıl. vajınal baktıgımız ıcın oyle gozukuyo dedı. zaten karnımdan baktıgında ben bulamıyorum onu:)
ben daha bugün gittim 5 haftalık benimkide daha kalp atışı filan yok zaten ama kese göründü çok ufaccııcık :) istersen biraz daha bekle doktoru telefonla aradığımda adetin 10 gün geçsin öyle gel demişti ben dayanamadım adetim geçeli 8.gününde gittim ama gördük doktorunu arayıp fikir alabilirsin nezaman gideceğin konusundane zaman gidiyim doktora kese ne zaman görünür bekliyimmi yoksa gidiyimmi bilmiyorum
olabilir canım ben de bu sabah test yaptım çift çizgiyi gördüm hafta içi doktora gitmeyi düşünüyorum.benim ilk bebğimdede önce akıntı olmuştu sonra kanamaya döndü ama bir gün sürdü progestan kullanmaıştım ama düşmedi.böyle şeyler olabiliyor yinede sen tedbiri elden bırakma canım.
evet canım aşırıya gitmemek kaydıyla yok kahveyi zaten pazar günleri kahvaltıdan sonra seviyorum ençok haftada 1 kere yeterli :) ama sen kendi doktoruna sor canım yinede Allah korusun bi aksilik olmasın senin düşük riskinde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?