ii dir caim ama geceleri sol taraim yatiyorum sag kasigimda feci bir agri oluyor sagima zor dönüyorum.sizde yasiyormusnuz böyle bir durum??Hamişler nasılsınız bakalım varmı rahatsızlıklarınız falan son haberler neler :))
canim az kalmis 6 hafta olunca duyuluyor dedi dr. tam 6 haftalik olsun randevu alip git duyarsin canim .bende hergün gün sayiyiyorsum daha 18 cokkkk varBen kalp atislarini ne zaman duyucam 6 hafta dolunca hemen gitsemmi yoksa beklesemmi daha hic gitmedim doktora cok merak ediyorum
hos geldin cok tsk rabbim senin de hamililigini güzel gecirmek nasip etsin insallahhselam ekim anneleri...
ben eylül annelerinden geliyorum.
topiğinize bir hayırlı olsun demek istedim.
Rabbim hepinizin sağlıkla sıhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
listenizin uzuuun ve bereketli olmasını diliyorum.
bizlerde yeni anne adaylarıyız ama takıldığınız herhangi birşeyde eylül anneleri topiğine uğramanız yeterli....
kapımız sonuna kadar açık sizlere :)
hayırlı ve güzel hamilelikler diliyoruuuz :)
bel agrisi bende de var canim ancak uzanirsam rahatliyorumben ıyıyım nevyas. sadece kalktıgımda cok belım agrıyo. cuma gunu tekrar doktora gıdıcem. o gunu ıle cekıyorum.
ii dir caim ama geceleri sol taraim yatiyorum sag kasigimda feci bir agri oluyor sagima zor dönüyorum.sizde yasiyormusnuz böyle bir durum??
Ben kalp atislarini ne zaman duyucam 6 hafta dolunca hemen gitsemmi yoksa beklesemmi daha hic gitmedim doktora cok merak ediyorum
selam kızlar, bugün itibarıyle 6+3 üm.
nevyas, sana bir sorum olacak, kalp atışlarını duydun mu?
haftalarımız aynı da, ben daha doktora gitmedim...
ALLAH hepimizin yavrularını korusun.
ben ıyıyım nevyas. sadece kalktıgımda cok belım agrıyo. cuma gunu tekrar doktora gıdıcem. o gunu ıle cekıyorum.
Hoşgeldin pembehera evet canım günümüz aynıymış :)) ben geçen pazartesi gittim ağrılardan dolayı keseyi zor gördük minicikti.Doktorum 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi perşembe gidicem canım ama benim geç yumurtlama ve geç döllenme oldu duymayabilirim diyorum.7. haftana girdiğinde gidersen duyabilirsin sen canım..
kızlar slm bende 4 haftalık falan hamıleyım son adet tarıhımı bılmıom :) artık hıc saymıcam adet lerımı dedıgım anda bebeısım geldıı gecen hafta dra gttık 4 haftalık dedı drumuz yarında gıdıp kalp atıslarını duyucaz ıns kesemıı gorduk ıns saglıklı bı hamılleık gecırrım ama bnm mıde bulantları basladı cok fena yatakta cıkamıorum o derece degerımde gecen hafta 15000 ıımı sızce kılarrr
teşekkürler cnm, inşaallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavusuruz.
maalesef eylül ayında boş gebelik geçirdim ve kalp atışını duyunca yaşanılan o eşsiz sevinci tadamadan kürtaj oldum.
bu açıdan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok sabırsız ve endişeliyim...
sağlıklar diliyorum tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?