2010 Ekim Anneleri

selam ekim anneleri...
ben eylül annelerinden geliyorum.
topiğinize bir hayırlı olsun demek istedim.
Rabbim hepinizin sağlıkla sıhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
listenizin uzuuun ve bereketli olmasını diliyorum.
bizlerde yeni anne adaylarıyız ama takıldığınız herhangi birşeyde eylül anneleri topiğine uğramanız yeterli....
kapımız sonuna kadar açık sizlere :)
hayırlı ve güzel hamilelikler diliyoruuuz :)

Aramıza hoşgeldin johnnybravo sağlıcakla bebişini kucağına alırsın inşallah..İlk sayfadaki gibi bilgilerini yazarsan listeye ekleyim canım..

Ben kalp atislarini ne zaman duyucam 6 hafta dolunca hemen gitsemmi yoksa beklesemmi daha hic gitmedim doktora cok merak ediyorum

ben ıyıyım nevyas. sadece kalktıgımda cok belım agrıyo. cuma gunu tekrar doktora gıdıcem. o gunu ıle cekıyorum.

Hamişler nasılsınız bakalım varmı rahatsızlıklarınız falan son haberler neler :))
ii dir caim ama geceleri sol taraim yatiyorum sag kasigimda feci bir agri oluyor sagima zor dönüyorum.sizde yasiyormusnuz böyle bir durum??

Ben kalp atislarini ne zaman duyucam 6 hafta dolunca hemen gitsemmi yoksa beklesemmi daha hic gitmedim doktora cok merak ediyorum
canim az kalmis 6 hafta olunca duyuluyor dedi dr. tam 6 haftalik olsun randevu alip git duyarsin canim .bende hergün gün sayiyiyorsum daha 18 cokkkk var

hos geldin cok tsk rabbim senin de hamililigini güzel gecirmek nasip etsin insallahh

kızlar slm bende 4 haftalık falan hamıleyım son adet tarıhımı bılmıom :) artık hıc saymıcam adet lerımı dedıgım anda bebeısım geldıı gecen hafta dra gttık 4 haftalık dedı drumuz yarında gıdıp kalp atıslarını duyucaz ıns kesemıı gorduk ıns saglıklı bı hamılleık gecırrım ama bnm mıde bulantları basladı cok fena yatakta cıkamıorum o derece degerımde gecen hafta 15000 ıımı sızce kılarrr

ii dir caim ama geceleri sol taraim yatiyorum sag kasigimda feci bir agri oluyor sagima zor dönüyorum.sizde yasiyormusnuz böyle bir durum??

Evet canım aynı şeyi 4 haftalıkken ben yaşadım bir kaç gün sağıma yatamadım sanki oraya yumruk gibi bir ağrı oturuyordu sonra geçti canım yakında geçer merak etme..

selam kızlar, bugün itibarıyle 6+3 üm.
nevyas, sana bir sorum olacak, kalp atışlarını duydun mu?
haftalarımız aynı da, ben daha doktora gitmedim...
ALLAH hepimizin yavrularını korusun.

Canım bizim hesabızla ulrason haftası arasında fark oluyor adetine göre tam 6 olduğunda gidip duymayabilirsin bekleyebilirsen 3-4 gün daha geçir 6. haftanı inşallah gittiğinde duyarsın kalp atışını..

selam kızlar, bugün itibarıyle 6+3 üm.
nevyas, sana bir sorum olacak, kalp atışlarını duydun mu?
haftalarımız aynı da, ben daha doktora gitmedim...
ALLAH hepimizin yavrularını korusun.

Hoşgeldin pembehera evet canım günümüz aynıymış :)) ben geçen pazartesi gittim ağrılardan dolayı keseyi zor gördük minicikti.Doktorum 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi perşembe gidicem canım ama benim geç yumurtlama ve geç döllenme oldu duymayabilirim diyorum.7. haftana girdiğinde gidersen duyabilirsin sen canım..

teşekkürler cnm, inşaallah hepimiz sağlıcakla bebeklerimize kavusuruz.
maalesef eylül ayında boş gebelik geçirdim ve kalp atışını duyunca yaşanılan o eşsiz sevinci tadamadan kürtaj oldum.
bu açıdan tahmin edemeyeceğiniz kadar çok sabırsız ve endişeliyim...
sağlıklar diliyorum tekrar

Maşallah canım senin değerin baya yüksek çıkmış erken döllenme oldu sanırım 4 haftalıkken kalp atışı duyulmaz derler ama doktorun çağırdıysa bildiği vardır..

Amin canım inşallah.Zor şeyler yaşamışsın dediğin gibi beklemek senin için daha zor inşallah bu defa meleğini sağlıcakla kucağına alıırsın canım kendini ve bebeğini üzme annesi...Durumundan haberdar edersen sevinirim canım opuyorumnanaktan

bu arada 2010 nisan annesiydim, artık aylara göre annelerin bulunduğu topiclere bile girmeye korkuyorum. bu nedenle topiclere pek uğramıyorum, sorularınız oldukça sorularım oldukça yanıtlayabilirimmafoldumben
durumumdan haberdar ederim canım, tekrar teşekkürler, bebeğine ve sana sağlıklar dilerim.
doğum öykülerimizi de paylaşmak dileğiyle.
ALLAH hepimizi bebeğine kavuştursun

selam kızlar ben aranıza geldim 5 haftalık hamişim dün bebişimin kesesini gördük kalp atışları için 2 hafta sonra tekrar gidicem ama çok endişeleniyorum 3 yıl önce yine hamiş kalmıştım kese görünmüştü fakat kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde hüsran olmuştum zaten 2-3 gün sonra kanamam başlamıştı bebişimi benden almışlardı.. onun için 2 hafta sonra bebişimin kalp atışlarını duymayı çok istiyorum ALLAH yardımcımız olsun arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…