nohutlu pılav cıkmıs sanırım. canım cızelgesını duzeltmemıs ama doktor sanırım 6 haftalık demıs. o da benım gıbı gerı gıdenlerden.
canım cumartesi pazar izinliyim ben evde nete girmiyorum iş yerinde yeteri kadar radyasyona maruz kalıyorum en azından 2 gün uzak kalıyorum artık.
hastaydım bu hafta sonu dün işe gelmedim bugünde sürekli midem bulanıyo kendimi tutuyorum istifra etmemek için.yarın doktora gitcem kalp atışları için sen beklemedesin daha değilmi canım
gecmıs olsun ya. demek sende de bulantı devam:) bende tık yok. evet canım beklemedeyım. kalp atısı ıcın 10 mart demıstı ama 5 ınde gıderım belkı.5 ınde 7 hafta bıtıyo. yarın ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın.
saol canım ama benim bulantularım yeni başladı 1 hafta oldu son iki gündür şiddetlendi
senin geç döllenme oldugu için ilerleyen zamanlarda başlıcak bulantıların. hem bulantı olmasa daha iyi olur inan o kadar kötüyümki başım agrımaya başladı çok şiddetli bulantısız bi hamilelik gecirmeyi tercih ederim:) erken git bişiy olmaz insan bekleyemiyor inşlh seninde hayırlı haberlerini duyarız canım
benimde bulantım yok ama kasıklarım çok ağrıyo ya
benım kasık agrılarım da gectı. sadece gogusler hassas o kadar. yanı kalp atısını duymadan tam olarak hamıleyım dıyemıycem sanırım[/QUOT
yarın hastaneye gideceğim bende aynen senin gibi kalp atışlarını duyarsam kesenin içinde görürsem rahatlayacağım ama erken daha benim için sanırım
benım kasık agrılarım da gectı. sadece gogusler hassas o kadar. yanı kalp atısını duymadan tam olarak hamıleyım dıyemıycem sanırım
balum geçen hafta crş.bana da dr 10 gun sonra gel dedı yarın 1 hafta oluyoo dr. arayıp ben yarın gıtmeyı dusunuyorum...ha 3 gun sonra ha 3 gun önce dimi yanii:)))
nohutlu pılav cıkmıs sanırım. canım cızelgesını duzeltmemıs ama doktor sanırım 6 haftalık demıs. o da benım gıbı gerı gıdenlerden.
balum sana harfiyen katılıyorum!
canım bısey dıcem sana bulantın basını agrıtıyorsa bunu doktoruna soyle. ben rahatım boyle ama bulantı ıcın doktorlar ıyı dıyo ya. ondan takılıyo kafama sadece. ama benım daha erken ya sanırım ondan boyle.
kızlar nıe hep geri gidiosunuz bi ben ılerı gıdıom onuda anlamadım..ayrıca gecen hafta çrş. ben 6 haftalıktım dr. 6.5 dedi. ama dr. hesabına göre ben su ana 7.5 haftalığım ama cızelgeyı duzeltmedım.6+6 görünüo onu neye göre duzeltecem benım son adet 6 ocak onu gerıye mı atacam anlamadım kı yada böle dursun yaaa üffffffff
yarın söyliycem canım çünki dayanamıyorum yemek falanda yiyemiyorum artık
senin erken canım daha ilerleyen zamanlarda olcak ama benim gibi olmassın inşlh
canım inşallah duyarız kalp atıslarını bızde.
inş. canım
aramızda 5 gun var. Allahım su mart bı gelse:):) gorumcem 1 ınde gıdelım dıyo ama vajınal bakar dıye 5 ını beklıycem ya. vajınalden rahatsız oluyorum ıyyyyyy:)::):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?