2010 Ekim Anneleri

nohutlu pılav cıkmıs sanırım. canım cızelgesını duzeltmemıs ama doktor sanırım 6 haftalık demıs. o da benım gıbı gerı gıdenlerden.

kızlar nıe hep geri gidiosunuz bi ben ılerı gıdıom onuda anlamadım..ayrıca gecen hafta çrş. ben 6 haftalıktım dr. 6.5 dedi. ama dr. hesabına göre ben su ana 7.5 haftalığım ama cızelgeyı duzeltmedım.6+6 görünüo onu neye göre duzeltecem benım son adet 6 ocak onu gerıye mı atacam anlamadım kı yada böle dursun yaaa üffffffff[/QUOTE]

canım benım doktorun soyledıgıne gore kalsın. benım 7+2 deyken gıttım 4+5 dedı doktor. cızelgemı degıstım hemen. benım sanırım gec dollenme olmus:)

gecmıs olsun ya. demek sende de bulantı devam:) bende tık yok. evet canım beklemedeyım. kalp atısı ıcın 10 mart demıstı ama 5 ınde gıderım belkı.5 ınde 7 hafta bıtıyo. yarın ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın.

saol canım ama benim bulantularım yeni başladı 1 hafta oldu son iki gündür şiddetlendi
senin geç döllenme oldugu için ilerleyen zamanlarda başlıcak bulantıların. hem bulantı olmasa daha iyi olur inan o kadar kötüyümki başım agrımaya başladı çok şiddetli bulantısız bi hamilelik gecirmeyi tercih ederim:) erken git bişiy olmaz insan bekleyemiyor inşlh seninde hayırlı haberlerini duyarız canım

canım bısey dıcem sana bulantın basını agrıtıyorsa bunu doktoruna soyle. ben rahatım boyle ama bulantı ıcın doktorlar ıyı dıyo ya. ondan takılıyo kafama sadece. ama benım daha erken ya sanırım ondan boyle.

Merhaba kızlar biz bu hafta keseyi görmeye gideceğiz inşallah. O zamana kadar ne kadarlığım bilmiyorum çünkü yumurtlamam düzensizdi. Kızlar ya çok fena kabız ve basur oldum. Napıcam bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı? Nasıl geçecek bu? Çok canım yanıyor (...

balum geçen hafta crş.bana da dr 10 gun sonra gel dedı yarın 1 hafta oluyoo dr. arayıp ben yarın gıtmeyı dusunuyorum...ha 3 gun sonra ha 3 gun önce dimi yanii:)))

balum geçen hafta crş.bana da dr 10 gun sonra gel dedı yarın 1 hafta oluyoo dr. arayıp ben yarın gıtmeyı dusunuyorum...ha 3 gun sonra ha 3 gun önce dimi yanii:)))

evet ya bıde bana doktorum son gıttıgımde dusuk tehlıkem var mı yok mu? yasaklar yada yapmam gerekenler hıcbırsey demedı. ben zaten heyecanlı bebişimin saglıklı oldugunu ogrenmısım unuttum heyecandan sormayı. kendıde bısey demedı. ondan da erken gıtmek ıstıyorum.

nohutlu pılav cıkmıs sanırım. canım cızelgesını duzeltmemıs ama doktor sanırım 6 haftalık demıs. o da benım gıbı gerı gıdenlerden.

kızlar nıe hep geri gidiosunuz bi ben ılerı gıdıom onuda anlamadım..ayrıca gecen hafta çrş. ben 6 haftalıktım dr. 6.5 dedi. ama dr. hesabına göre ben su ana 7.5 haftalığım ama cızelgeyı duzeltmedım.6+6 görünüo onu neye göre duzeltecem benım son adet 6 ocak onu gerıye mı atacam anlamadım kı yada böle dursun yaaa üffffffff[/QUOTE]

bende işte ynen böleee üfff dedim ve düzeltmedım canım...benım çizelge yuklemek ıstedıgım sitede soun ar zaen bunu bıle zor kabul ettırdım sıteye...boshayallersmileboshayallersmile

yarın söyliycem canım çünki dayanamıyorum yemek falanda yiyemiyorum artık
senin erken canım daha ilerleyen zamanlarda olcak ama benim gibi olmassın inşlh

bende işte ynen böleee üfff dedim ve düzeltmedım canım...benım çizelge yuklemek ıstedıgım sitede soun ar zaen bunu bıle zor kabul ettırdım sıteye...boshayallersmileboshayallersmile[/QUOTE]

baska yerden yapsan. 2010 agustos annelerı topıcınde ılk sayfada anlatmıs. cogumuz ordan yaptık. ben arada buraya kopyaladım o yazıyı ama onları bulmak zor olur sımdı.

yarın söyliycem canım çünki dayanamıyorum yemek falanda yiyemiyorum artık
senin erken canım daha ilerleyen zamanlarda olcak ama benim gibi olmassın inşlh

inş. belkı bulantının azalması ıcın bısey soyler. bana hep annemler fılan komsularımda eger bulantın olursa katı ye dıyolar. sulu yemek bulantıyı arttırıyormus.

aramızda 5 gun var. Allahım su mart bı gelse:):) gorumcem 1 ınde gıdelım dıyo ama vajınal bakar dıye 5 ını beklıycem ya. vajınalden rahatsız oluyorum ıyyyyyy:)::):)

benim doktor abdominal bakıyor sadece gerek olursa vaginal bakarız dedi, tercih etmiyor sanırım ama vginal bakmak da 1 hafta öne çekiyor en az beklenen tanıları... ne bileyim sabır sabır bekliyoruz işte naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…